خشکسالی سطح زیر کشت محصولات جالیزی خنج را کاهش داد به گزارش میلاد لارستان، نظر کاظمی در گفت و گو با ایرنا افزود: این اقدام در راستای صرفه جویی در…
خشکسالی سطح زیر کشت محصولات جالیزی خنج را کاهش داد
به گزارش میلاد لارستان، نظر کاظمی در گفت و گو با ایرنا افزود: این اقدام در راستای صرفه جویی در منابع آبی و افزایش بهره وری صورت گرفته است.
وی ادامه داد: در این راستا، یک هزار و ۲۰۰ هکتار از اراضی شهرستان خنج به زیر کشت انواع محصولات جالیزی شامل خیارسبز، کدو، هندوانه، خربزه، گوجه فرنگی و بادمجان رفت.
معاون جهاد کشاورزی شهرستان خنج گفت: این محصولات در زمین های کشاورزی که از شیوه های نوین آبیاری بهره مند هستند، کشت شده اند.
وی یادآور شد: شهرستان خنج تامین کننده بخش زیادی از خیار سبز مورد نیاز شرکت های تولید خیارشور در فارس و برخی استانهای دیگر است.
این مقام مسئول اظهار داشت: محصولات جالیزی پاییزه خنج از نیمه دوم آبانماه وارد بازار می شود همچنین هندوانه خنج برای شب یلدا نیز آماده تحویل به بازار خواهد بود.
کاظمی ادامه داد: متوسط تولید خیار سبز در شهرستان خنج ۲۵ تن در هکتار و هندوانه ۴۵ تن در هکتار است.
وی گفت: پیش بینی می شود کشاورزان خنج باییز امسال افزون بر ۳۰ هزار تن انواع محصولات جالیزی برداشت و به بازار مصرف داخل و خارج از کشور عرضه کنند.