رئیس اداره منابع طبیعی لارستان با اشاره به اینکه در سال جاری بیش از ۵۰۰ هکتار از مراتع این شهرستان توسط دوستداران طبیعت اقدام به کاشت بذر انواع گوناگون گیاهان…
رئیس اداره منابع طبیعی لارستان با اشاره به اینکه در سال جاری بیش از ۵۰۰ هکتار از مراتع این شهرستان توسط دوستداران طبیعت اقدام به کاشت بذر انواع گوناگون گیاهان بومی شده است، گفت: سالانه در بخش مرکزی لارستان ۳ تن انواع گیاهان داروئی تولید می شود.
به گزارش میلاد لارستان، شرایط اقلیمی متفاوت در ایران وجود دارد که موجب شده گیاهان طبی و دارویی در این سرزمین رشد کنند بهطوریکه منطقه ای که شهرستان لارستان در آن واقع شده با داشتن رویشگاههای گیاهی مرتعی و جنگلی متنوع دارای انواع مختلف محصولات است.
ويترينهای پرعطر و بوی عطاریها و فهرستهای زيبای انواع گياهان دارويي از در بازار به وفور ديده ميشود اما آنچه در اين بين مهم است وجود اين گياهان دارويي در لارستان بوده كه در صورت توجه بيشتر ميتوان گستره زيادی از آنها را در این شهرستان توليد و حتی صادر نیز كرد.
در این زمینه رئیس اداره منابع طبیعی لارستان در گفت و گو با خبرنگار میلاد لارستان با اشاره به اینکه گیاهان داروئی آویشن، مروتلخ، آنغوزه، زنیان و خاکشیر مهترین محصولاتی است که در این شهرستان می روید، اظهار داشت: سالانه فقط در بخش مرکزی لارستان ۳ تن انواع گیاهان داروئی تولید و برداشت می شود.
منصور رضائی با بیان اینکه نحوه برداشت «آویشن» و «مروتلخ» به شکل هرس بوته است، افزود: گیاهان داروئی « زنیان و خاکشیر» به شکل جمع آوری بذر و «آنغوزه» به شکل جمع آوری شیره پس از عملیات تیغ زنی برداشت می شوند.
رئیس اداره منابع طبیعی لارستان با اشاره به اینکه در سال جاری بیش از ۵۰۰ هکتار از مراتع این شهرستان توسط دوستداران طبیعت اقدام به کاشت بذرکار انواع گوناگون گیاهان بومی منطقه شده است، تصریح کرد: خوشبختانه با بررسی های انجام شده، بذرهای کاشته شده اثربخش بوده و به رشد کافی رسیده است که انتظار می رود با نزول بارش رحمت الهی این اقدامات همیاران طبیعت به نقطه مطلوب برسد.
این مسئول بیان کرد: در شهرستان لارستان مزرعه گیاهان داروئی «آلوئه ورا»، مریم گلی، به لیمو، نعناع فلفلی، چای ترش و غیره به شکل پراکنده وجود دارد.
وی با توصیه به افراد علاقمند به فعالیت و سرمایه گذاری در زمینه گیاهان داروئی، اضافه کرد: در این زمینه بهتر است در فعالیت هایی نظیر برداشت مکانیزه و ارگانیک، ایجاد صنایع بسته بندی و عصاره گیری با بهره گیری از نظرات مشاورین و همچنین بازاریابی و فروش مناسب محصولات اقدام کرد.