مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: در لارستان با توجه به اینکه تراکم پوره های ملخ صحرایی بیشتر از سایر نقاط است علاوه بر وجود سمپاش های زمینی،…
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: در لارستان با توجه به اینکه تراکم پوره های ملخ صحرایی بیشتر از سایر نقاط است علاوه بر وجود سمپاش های زمینی، هواپیمای سمپاش نیز در منطقه حضور داشت و ۳۰ اردیبهشت ۹۸ سمپاشی در این منطقه و مرز شهرستان های لارستان و گراش به صورت هوایی انجام شد.
به گزارش میلاد لارستان به نقل از ایرنا، سایه خشکسالی چند سالی بر سیمای کشاورزی استان فارس سایه افکنده بود و کشاورزان با آفت و کاهش فشار آب(دبی آب) مواجه بودند و توانستند با مدیریت مصرف آب حتی میزان تولید محصولات خود را اندکی افزایش دهند.
خشکسالی ، کاهش آب و شوری آن، باران های خارج از فصل و سیلابی شدن روان آب ها از جمله مشکلاتی است که کشاورزان با آن مواجه شدند و توانستند بر این مشکلات نیز فایق آیند.
طی سال زراعی جاری نیز مشکلات همچنان وجود دارد لیکن مشکلات جدیدی نیز اضافه شده است و آن هم آفت هایی بوده که در استان فارس و کشور مشاهده شده است از جمله این آفات می توان به ملخ صحرایی، آفت مینوز در مزارع صیفی و هلیوتیس در مزارع گلرنگ اشاره کرد.
از بهمن ماه سال ۹۷ که ملخ های صحرایی در برخی از نقاط استان فارس مشاهده شد تدابیر لازم برای مقابله با این آفت ها در استان در نظر گرفته شد و تا پایان فروردین ۹۸ همچنان ادامه داشت تا اینکه پوره های ملخ صحرایی(ملخ های کوچک و نابالغ) حرکت خود را آغاز و به سمت نقاط مختلف حرکت کردند.
خوزستان، هرمزگان ، بوشهر ، سیستان و بلوچستان ، فارس ، کرمان و کهگیلویه و بویراحمد استان هایی هستند که در آنها مقابله با ملخ صحرایی در حال انجام است.
پیشتر مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفته بود که شهرستان های لارستان، گراش ، ممسنی، قیر و کارزین، خنج، داراب و زرین دشت شهرستان هایی هستند که مقابله با پوره های ملخ صحرایی با آنها در حال انجام است.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: بیش از چهار هزار و ۱۱۹ هکتار از اراضی استان فارس از بهمن ۹۷ تاکنون برای مقابله با ملخ صحرایی سمپاشی شده است.
حمید دبیری با بیان اینکه مردم محلی باید به نیروهای جهاد کشاورزی در زمینه مقابله با پوره های ملخ صحرایی کمک کنند اضافه کرد: در آخرین مقابله با پوره های ملخ صحرایی بیش از ۲۲۵ هکتار سمپاشی صورت گرفت.
وی بیان کرد: در لارستان با توجه به اینکه تراکم پوره های ملخ صحرایی بیشتر از سایر نقاط است علاوه بر وجود سمپاش های زمینی، هواپیمای سمپاش نیز در منطقه حضور داشت و ۳۰ اردیبهشت ۹۸ سمپاشی در این منطقه و مرز شهرستان های لارستان و گراش به صورت هوایی انجام شد.
دبیری گفت: به علت سختی در عبور و مرور در برخی از مناطق، مردم محلی نیز باید با همکاری نیروهای جهاد کشاورزی نسبت به مبارزه با پوره های ملخ صحرایی مبادرت ورزند تا شاهد هیچگونه خسارتی به مزارع استان نباشیم.
ف ۱۱۰