مسئول کنترل کیفی نیروگاه خورشیدی کورده لارستان طی سخنانی در دیدار با فرماندار ویژه لارستان گفت: این نیروگاه با توان ۱۰ مگاوات، سالیانه ۱۶ گیگاواتساعت انرژی شبکه سراسری برق کشور…
مسئول کنترل کیفی نیروگاه خورشیدی کورده لارستان طی سخنانی در دیدار با فرماندار ویژه لارستان گفت: این نیروگاه با توان ۱۰ مگاوات، سالیانه ۱۶ گیگاواتساعت انرژی شبکه سراسری برق کشور را تامین می کند.
به گزارش میلاد لارستان به نقل از روابط عمومی فرمانداری ویژه لارستان؛ جلیل حسنی فرماندار ویژه لارستان به اتفاق طاهری معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری، انصاری رییس محیط زیست و یادگاری فرد رییس ایستگاه ۲۲۰ ولت لارستان از نیروگاه خورشیدی منطقه کورده بازدید و در جریان روند بهره برداری این طرح عظیم قرار گرفت. حسنی در حاشیه بازدید از این نیروگاه در سخنانی تاکید کرد: بحث ایجاد اشتغال در منطقه جز اولویتهای دولت است و از حضور سرمایه داران داخلی و خارجی برای سرمایه گذاری در منطقه استقبال می کنیم.
وی با بیان اینکه یکی از بهترین نقاط برای احداث نیروگاه خورشیدی در سطح کشور، استان فارس و منطقه لارستان است؛ تصریح کرد: امروزه در دنیا بهرهمندی از انرژی پاک، جایگاه مورد توجه ای دارد و بسیار توصیه میشود که این نعمت در کشور ایران و بسیاری از استانها و شهرستانها از جمله منطقه لارستان فراوان و نیازمند برنامه ریزی کارآمد است.
وی اظهار کرد: بسیار خرسندم که پروژه نیروگاه خورشیدی کورده با مدیریت جوانان و رویکردی دانشبنیان توسط بخش خصوصی به بار نشسته است و اثرات مثبتی را در حوزه اقتصادی و تولید انرژی را به همراه دارد. فرماندار ویژه لارستان با اشاره به اینکه مسئله دیگری که لزوم بهره گیری از انرژی خورشیدی را دو چندان می کند پیامدهای زیست محیطی حاصل از به کارگیری انبوه سوختهای فسیلی است؛ افزود: دست سرمایهگذاران این حوزه را به گرمی می فشاریم و دستگاههای ذیربط حداکثر همکاری و همراهی را در این موضوع در دستور کار خود قرار خواهند داد.
حسنی یادآور شد: با صرفه جویی مردم و تدابیر دولت خوشبختانه کمبود برق در تابستان نداریم، اما برای امسال و سالهای بعد توجه ویژه به توسعه تولید برق از طریق نیروگاه خورشیدی صورت خواهد گرفت.
مهندس مسعودحکیمی مسئول کنترل کیفی این نیروگاه نیز در سخنانی گفت: این نیروگاه که از طریق فرآیند قرارداد خرید تضمینی برق تجدیدپذیر و با سرمایهگذاری بخش غیردولتی توسط گروه پارس انرژی تخت جمشید صورت پذیرفته، در زمینی به مساحت ۲۰ هکتار شامل ۳۰ هزار و ۱۲۸ پنل و با حجم سرمایهگذاری حدود ۱۲ میلیون یورو احداث شده است و خدا را شکر با تزریق سالیانه ۱۶ گیگاواتساعت انرژی به شبکه سراسری برق کشور پیوست. (میلاد لارستان: این رقم برابر با حدود ۱۰۰۰۰ بشکه معادل نفت خام می باشد)
وی ادامه داد: با بهرهبرداری از این نیروگاه سالیانه از انتشار ۱۳ هزار و ۷۱۲ تن آلایندههای زیستمحیطی جلوگیری بهعمل آمده و در هر سال از مصرف چهار هزار و ۲۷۲ مترمکعب آب کاسته خواهد شد. همچنین این نیروگاه باعث صرفهجویی سالیانه ۵٫۶۴ میلیون مترمکعب معادل گازطبیعی در فرآیند تولید برق کشور میشود.وی در پایان با بیان اینکه هم اکنون نیروگاه خورشیدی ۱۰ مگاواتی منطقه کورده شهرستان لارستان به شبکه سراسری برق کشور متصل شده است؛ اذعان داشت: در این نیروگاه، ۱۵ نفر مشغول به فعالیت در واحدهای مختلف هستند.
حکیمی از مزایای استفاده از انرژی خورشیدی را پاک و بدون آلودگی، در دسترس بودن این انرژی، کاهش مصرف سوخت های فسیلی، هزینه کمی تولید در طولانی بودن، هزینه کمی نگهداری از تاسیسات تولید آن و امن و بی خطر بودن بیان کرد.