عملیات برداشت محصولات جو دیم و آبی از سطح ۲۰۰۰ هکتار از مزارع شهرستان خنج از ابتدای هفته جاری آغاز شده و تا اواخر اردیبهشت ماه ادامه دارد. به گزارش…
عملیات برداشت محصولات جو دیم و آبی از سطح ۲۰۰۰ هکتار از مزارع شهرستان خنج از ابتدای هفته جاری آغاز شده و تا اواخر اردیبهشت ماه ادامه دارد.
به گزارش میلادلارستان به نقل از به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مدیر جهاد کشاورزی خنج گفت: بارندگی های بسیار به موقع در پاییز و زمستان سال گذشته و بهار امسال زمینه مناسبی را برای کشت محصولات دیم فراهم کرده و افزون بر ۸۰۰۰ هکتار از دیمزارهای خنج در چل گزی، دریایی، میان کفه، صحرای بالا و دشت لاله در حومه خنج و مناطق کورکی، باغان، کورده، سیف آباد، شهرستان حمامی، در دیگر بخش ها و دهستانهای این شهرستان به کشت گندم و دیم اختصاص داده شده است
بستان اسلامی افزود میانگین تولید جو در خنج ۲ تن درهکتار است و برآورد می شود کشاورزان خنج ۴۰۰۰ تن جو از مزارع خود برداشت و به بازار مصرف داخلی عرضه نمایند.