شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۶:۳۴ق.ظ
::آخرین مطلب 6 ساعت پیش | افراد آنلاین: 1

آغاز برداشت محصولات جو دیم و آبی در خنج

عملیات برداشت محصولات جو دیم و آبی از سطح ۲۰۰۰ هکتار از مزارع شهرستان خنج از ابتدای هفته جاری آغاز شده و تا اواخر اردیبهشت ماه ادامه دارد. به گزارش…

عملیات برداشت محصولات جو دیم و آبی از سطح ۲۰۰۰ هکتار از مزارع شهرستان خنج از ابتدای هفته جاری آغاز شده و تا اواخر اردیبهشت ماه ادامه دارد.

به گزارش میلادلارستان به نقل از به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مدیر جهاد کشاورزی خنج گفت: بارندگی های بسیار به موقع در پاییز و زمستان سال گذشته‌ و بهار امسال زمینه مناسبی را برای کشت محصولات دیم فراهم کرده و افزون بر ۸۰۰۰ هکتار از دیمزارهای خنج در چل گزی، دریایی، میان کفه، صحرای بالا و دشت لاله در حومه خنج و مناطق کورکی، باغان، کورده، سیف آباد، شهرستان حمامی، در دیگر بخش ها و دهستانهای این شهرستان به کشت گندم و دیم اختصاص داده شده است

 بستان اسلامی افزود میانگین تولید جو در خنج ۲ تن درهکتار است و برآورد می شود کشاورزان خنج ۴۰۰۰ تن جو از مزارع خود برداشت و به بازار مصرف داخلی عرضه نمایند.

نوشته شده در تاریخ:دوشنبه ۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ ساعت ۱۲:۳۹ب٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین