بخش اول (لینک ) دوم (لبنک) مصاحبه میلادلارستان با جمشید جعفرپور نماینده دوره های نهم و دهم مجلس شورای اسلامی روزهای گذشته منتشر شد. بخش سوم و پایانی این مصاحبه…
بخش اول (لینک ) دوم (لبنک) مصاحبه میلادلارستان با جمشید جعفرپور نماینده دوره های نهم و دهم مجلس شورای اسلامی روزهای گذشته منتشر شد. بخش سوم و پایانی این مصاحبه بیشتر به عملکرد مسئولین شهری،برنامه آتی و نیز توصیه و سخن با مردم پرداخته است و البته توضیحاتی در خصوص پروژه های حوزه میراث فرهنگی و گردشگی منطقه. این بخش را هم باهم در ادامه می خوانیم:
میلادلارستان: در خصوص پروژه های میراث فرهنگی منطقه پس از سفر وزیر چه میزان بودجه جذب شد؟
جعفرپور: در سفر دکتر مونسان وزیر میراث فرهنگی به منطقه طرح های خوبی جمعا به مبلغ ۳/۵ میلیارد تومان برای تخصیص بودجه از وزیر دستور گرفته شد . جایی آمده بود بودجه ۷ میلیاردی برای حوزه انتخابیه که درست آن ۳/۵ میلیارد تومان بود . عدد ۷ میلیارد تومان جمع کل مصوبات سفر دکتر مونسان به حوزه انتخابیه ما و چند حوزه انتخابیه دیگر بود.
تا اینجا آنچه وظیفه نماینده بود بخوبی انجام شد اما متاسفانه در سال ۹۸ بدلیل اتفاقات پیش بینی نشده از جمله سیل و بیماری کرونا بسیاری از بودجه ها به آن سمت برده شد و موجب شد بسیاری از بودجه های ملی تحت الشعاع قرار بگیرد و میراث فرهنگی هم از جمله این اتفاقات بود و این موضوع اختصاص به حوزه انتخابیه ما نداشت بلکه هیچ نماینده ای نتوانست بودجه بگیرد.
با پیگیری های مجددی که از دکتر مونسان صورت گرفت ایشان قول دادند در بحث اوراق مشارکت بودجه هایی به حوزه انتخابیه تخصیص دهند. پس از آن با مدیرکل میراث فرهنگی فارس و مهندس تاجگردون معاون حقوقی و امور مجلس وزارت میراث فرهنگی صحبت هایی شد و آنها نیز قولهایی دادند که از اوراق مشارکت به منطقه بودجه هایی را تزریق نمایند.
البته با پیگیری های صورت گرفته از محل بودجه های استانی فعالیت هایی صورت گرفته مخصوصا در باغ نشاط که کارهایی در حال انجام است. همچنین طرح مرمت بازار قیصریه مصوب شده و با پیگیری هایی که صورت گرفت صد میلیون تومان برای رفع ایراد سقف بازار اعتبار جذب شده و به اتمام رسید. همچنین طراحی سر در بازار قیصریه نیز انجام شده و امیدواریم در سال ۹۹ پیگیری های بیشتری توسط مسئولین در این خصوص صورت پذیرد.
میلادلارستان : از عملکرد کدام یک از مسئولان شهری در طول دوران نمایندگی خود در راستای پیگیری مطالبات مردم راضی نبودید؟
جعفرپور: در کنار برخی از مسولین حوزه انتخابیه که خوب عمل میکردند و پیگیر مشکلات و مسائل بودند اما متاسفانه آن چیزی را که مردم به ما انعکاس میدادند و مشاهدات خود ما و دفتر ما هم تایید میکرد اکثر مسئولین ادارات منفعل بودند و مردم از بدنه اداری شهرستانها و مخصوصا لارستان رضایت چندانی نداشتند که علت این نارضایتی فقط بخشی به کمبود بودجه برمی گردد. پیگیری مدیران ادارات در خصوص جذب بودجه و اعتبارات و مطالبات شهرستان در استان کم بوده است. عموم مسئولان هم وقتی به آنها مراجعه می شود راحت ترین کارشان این است که میگویند نماینده باید بودجه بیاورد تا ما کار مردم را انجام دهیم و این جواب متداولی است که بخشی از مدیران شهرستانی بیان می دارند. غیر از بحث بودجه ای در بحث مواجه ادارات با مردم نیز غالب ادارات مورد انتقاد مردم بوده اند که افراد پشت میز نشین کمکی به ارباب رجوع نمی کنند و تمام هزینه ها و مشکلات را متوجه ارباب رجوع می نمایند و عملا در راستای مشکل آفرینی و نه حل مشکل پیش می روند. نکته حائز اهمیت اینکه اگر کارمند اداره ای کم کاری کند این امر متوجه مدیر و رئیس آن مجموعه بوده و مجموعه ادارات نیز به فرمانداری ها مرتبط می شوند چرا که فرمانداری ها راس سیستم اداری یک شهرستان هستند.
البته اقلیتی از ادارات هم مدیران پیگیر و مطالبه گری داشتند که گاهی به سبب پیگیری مستمر موجب عصبانیت مدیران کل نیز می شدند. در طول ۸ سال نمایندگی مدیرانی داشته ایم که بارها و بارها به تهران آمدند و به وزارتخانه رفتند و پیگیریهای لازم را انجام دادند ولی مدیرانی هم بودند که در طول ۸ سال یک بار هم به جهت مطالبه حقوق مردم شهرستان به پایتخت نیامده اند. مردم از اداره بیمه رضایت داشتند. در اداره ورزش و جوانان پیگیریهای خوبی در سطح استان و درسطح وزارتخانه توسط مسئولش انجام شد که دستاوردهای خوبی هم داشته است؛ در صنعت معدن تجارت بازتاب مردم خوب بوده و در اداره برق مدیریت خوبی اعمال می شد و کارهای مردم علیرغم امکانات کم بخوبی انجام می شد. اما بعضی از ادارات هم به بد عهدی و وعده های بی پشتوانه معروف بودند. در طول نمایندگی، بنده به فرماندارها گفتم این وظیفه اصلی شماست که پیگیری نمایید مردم از کدام ادارات رضایت دارند؟ باید همزمان سیستم تشویق و تنبیه شما کار کند. وقتی مدیر فعال تشویق نشود و مدیر منفعل توبیخ نشود مردم و مسئولین به حالت بی تفاوتی می رسند و شرایطی می شود که به شکل عمومی در شهرستانهای ما مشاهده می گردد.
میلاد لارستان: برنامه اتی تان چیست؟تدریس، مشاغل و سمت های دولتی، مشاور، شورای عالی انقلاب فرهنگی و…؟
جعفرپور: انسان موظف است در هر موقعیتی که قرار دارد به فکر دیگران باشد و خدماتی را که از عهده اش برمی آید و امکانش وجود دارد برای مردم و کشور انجام دهد. آن چیزی که در پایان هر دوره مجلس مشاهده کرده ام این بوده که متاسفانه برخی نمایندگان و همکارانی که موفق به راهیابی به مجلس بعدی نشده اند با پیگیری و اصرار که در مواردی خلاف شأن یک نماینده است بدنبال کسب جا و موقعیتی برای پست هستند .همه می دانند اخلاق و منش بنده این نیست که با اصرار به دنبال موقعیت و پست باشم و این رویه را دون شخصیت انسان می دانم. اما اگر مسئولین با توجه به تجربیات سی ساله ام بخصوص در حوزه فرهنگ و حقوق به من پیشنهادی بدهند طبیعتا می پذیرم و به کشور و مردم شریف منطقه خدمت می نمایم.
میلاد لارستان: آیا برای دوره دوازدهم کاندیدا خواهید شد؟
جعفرپور: بنظر من مهمتر از پست و موقعیت،انجام وظیفه است در هر شرایطی که هستیم. واقعا از الان قابل پیش بینی نیست شرایط سیاسی ،اجتماعی ۴ سال بعد منطقه و شرایط فردی من در آن زمان چگونه است .
نداند بجز ذات پروردگار
که فردا چه بازی کند روزگار
تازه از مجلس دهم فراغت پیدا کردهایم. به شرایط بستگی دارد. الان نمی توان هیچ چیز را به صورت قطعی بیان کرد. مهم آن است که به وظیفه بر اساس شرایط عمل کنیم.
میلادلارستان: سخن شما با مردم و درخواستتان از آنان در این ۴ سال جدید دوره یازدهم چیست؟
جعفرپور : البته صحبت با مردم زیاد است که مجالی دیگر را می طلبد و در چند جمله نمی توان حق مطلب را ادا نمود.اما به طور خلاصه چند موضوع را بیان می نمایم:
الف) سال ۱۴۰۰ انتخابات ریاست جمهوری در کشور برگزار می شود که نتیجه این انتخابات می تواند تمام کشور و از جمله حوزه انتخابیه ما را تحت الشعاع قرار دهد و باعث تغییرات شود. باید به این موضوع از هم اکنون دقت نمود.
ب )طرح های مهم و نیم تمامی در منطقه شروع شده که نیاز به پیگیری تا نهایی سازی دارد که تاثیر زیادی در منطقه خواهد داشت .مردم از طریق نماینده محترم پیگیر اتمام طرح ها باشند.
توصیه بنده به مردم این است که وحدت و برادری منطقه که در طول ۸ سال به ثمر نشسته را حفظ کنند وحدت مناطق باید تداوم یابد. در حوزه مسائل منطقه ای اختلافات سیاسی و اختلاات دیدگاهی نباید موجب اختلافات منطقه ای شود. برای مسائل سیاسی و گروه گرایی و حزب گرایی افرادی هستند که در کشور فعالیت کنند به اعتقاد بنده اینها جایگاه اصلی اش در پایتخت است اما این اختلافات نباید در منطقه باعث معطل ماندن طرح های منطقه ای شود. بنابراین از مردم تقاضا دارم کماکان وحدت و همدلی خود را حفظ نموده و از اختلافات گروهها و تنش های مخرب فضای مجازی فاصله بگیرند و از ظرفیت فضای مجازی برای ارایه پیشنهادات معقول و ارتقاء منطقه استفاده شود.
میلادلارستان : سخن آخر و به اصطلاح بدون تعارف…
جعفرپور: سخن آخر تشکر از حمایت ها و پشتیبانی های مردم شریف لارستان و حوزه انتخابیه است که با ابراز محبت هایشان چه در طول ۸ سال نمایندگی و چه بعد از آن ما را شرمنده اخلاق خودشان کردند. در خصوص نتیجه ای که در انتخابات پیش آمد هم نه قصد دلگیر شدن دارم و نه دلیلی برای دلگیر شدن وجود دارد. بنده به عنوان فردی که خود را فرزند امام و فرزند انقلاب می داند و افتخار سربازی نظام را دارد سال ۹۰ با هدف خدمت به کشور و مردم از طریق سنگر مجلس وارد شدم وهدف این بود که بیایم به این گوشه از کشور ودر منطقه ای که به آن تعلق دارم خدمت کنم. تمام تلاش بنده در طول ۸ سال بر همین مبنا بوده بعد از این هم با توجه به شرایط و امکاناتی که وجود دارد با توجه به ظرفیت ها بنده همین تعلق خاطر را نسبت به حوزه انتخابیه دارم. تشکر می کنم از همه همراهی ها و مروم بدانند که در شرایط جدید هم چیزی عوض نشده ، بنده تعهدی نسبت به منطقه داشتم که تا به حال در قالب نمایندگی آنها را انجام دادم بعد از این هم در شرایط و موقعیت های مختلفی که پیش می آید کماکان خدمت مردم شریف و عزیزی که شرمنده خوبیهایشان هستم خواهم بود.
با غم عشق تو عهدی که ببستیم نخست
بر همانیم که بستیم ،خدا می داند
خداوند نگهدار همه مردم عزیز ایران و حوزه انتخابیه لارستان و خنج و گراش و اوز باشد.
کسی که منش سیاست نداده غلط میکنه سرنوشت مردم رو نابود کنه
نتیجه وحدت شما در سایت ها مشخص است
نه به مردم خود خدمت کردی نه وحدتی ایجاد شد
از،شهید چمران سوال کردند برای یک مسئول تقوی مهمتر است یا تخصص. پاسخش( به این مضمون) این بود که تقوی مهمتر است چون کسی که تقوی داشته باشد هرگز به جایی که تخصص نیاز باشد ورود نمی کند.
آقای جعفرپور شما هشت سال رییس،ودبیر وعضو کمسیون فرهنگی مجلس بودید حداقل نتوانستید زبان لارستانی را به ثبت ملی برساند اینکه دیگر تقصیر فلانی نبود یا بودجه نمی خواست. این عرضه می خواست
شما قبل از اینکه به مجلس بروی آدم خوبی بودید ولی آدم سیاست مدار و پیگیر و دلسوز نبودی چون طی سی سالی که از لارستان دور بودی یک کاری که کارستان باشد برای لارستان انجام ندادی. وتوسط،بروجردی. بیت آقا و اجماع کاندیدا ومردم رای آوردی دور دوم هم همینطور. ای کاش دور سوم نمی آمدی وبخاطر لارستان انصراف می دادید
هم وجه خودت خراب کردی و هم لارستان