با تلاش های کارکنان و تکنیسین های دانشکده علوم پزشکی لارستان و آموزشهای لازم بالاخره استفاده از خدمات دستگاه سی تی اسکن ۱۲۸ اسلایس در لارستان کلید خورد . به…
با تلاش های کارکنان و تکنیسین های دانشکده علوم پزشکی لارستان و آموزشهای لازم بالاخره استفاده از خدمات دستگاه سی تی اسکن ۱۲۸ اسلایس در لارستان کلید خورد .
به گزارش میلاد لارستان به نقل از روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی،استفاده از خدمات دستگاه سی تی اسکن ۱۲۸ روز گذشته با خدمات آنژیو سی تی تزریقی در سه ناحیه شکم، لگن و سینه با تزریق ماده حاجب برای در درمانگاه مستقل تخصصی و فوق تخصصی هاشمی زاده لارستان وارد فاز عملیاتی شد
این دستگاه با سرعت بسیار بالای خود سبب می شود که حجم داروی تزریقی(دز) به بیمار کمتر از دستگاه های دیگر باشد و در کمترین زمان ممکن تصاویری با کیفیت بسیار بالا را ارائه دهد تا در تشخیص بیماری های مختلف از جمله در زمینه تشخیص “آمبولی” با سی تی آنژیوگرافی ریه، به پزشکان و متخصصان کمک کند.
در اولین خدمات ارائه شده از سوی دستگاه دو نفر با توده ی کبدی جهت انجام سی تی اسکن با تزریق شکم و لگن با پروتکل مختص کبد مراجعه داشتند که سی تی با تزریق حجم داروی کمتر به نسبت سایر دستگاه ها و با سرعت بیشتر برای مشاهده توده کبدی مشکوک به تومور انجام شد. همچنین یک بیمار با کنسر ریه جهت مشاهده متاستازها و آمبولی عروق قلبی برای انجام سی تی آنژیوگرافی ریه مراجعه کرد و با نهایت سرعت و کمترین عوارض سی تی اسکن وی انجام شد.
ارائه این خدمات با ویژگی های ذکر شده می تواند کمک قابل توجهی به بیماران دیالیزی و همچنین بیماران قلبی و عروقی کند.
گفتنی است این مرحله اول آموزش و راه اندازی دستگاه بوده که مربوط به سی تی آنژیو داخلی است و به زودی آموزش و راه اندازی مرحله دوم آن یعنی سی تی آنژیو قلب در این درمانگاه انجام خواهد گرفت