شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۲:۴۳ب.ظ
::آخرین مطلب 1 ساعت پیش | افراد آنلاین: 2

توضیحات حسین‌زاده درخصوص ساخت 2 کارخانه در منطقه لارستان

نماینده مردم لارستان، خنج، گراش و اوز در مجلس شورای اسلامی درتوضیح ساخت ۲ کارخانه در جنوب فارس، گفت: ساخت دو کارخانه بزرگ با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی امکان‌پذیر است که پیشنهاد…

نماینده مردم لارستان، خنج، گراش و اوز در مجلس شورای اسلامی درتوضیح ساخت ۲ کارخانه در جنوب فارس، گفت: ساخت دو کارخانه بزرگ با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی امکان‌پذیر است که پیشنهاد وزیر صمت مشارکت با ایمیدروست و محل ساخت درز و سایبان خواهد بود.

به گزارش میلاد لارستان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی نماینده مردم شریف لارستان، خنج، گراش و اوز در مجلس شورای اسلامی، حسین حسین‌زاده توضیحاتی در خصوص موافقت وزیر صمت با احداث دو کارخانه بزرگ صنعتی در حوزه انتخابیه منتشر کرد که متن آن به شرح ذیل است:

پس از انتشار خبر «تحول صنعتی در منطقه جنوب فارس، موافقت وزیر صمت با احداث دو کارخانه بزرگ صنعتی و ایجاد پتروشیمی پایین‌دست در حوزه انتخابیه» تعداد بسیاری از عزیزان و شخصیت‌ها تماس گرفتند و ضمن ابراز محبت، سوالاتی در این خصوص داشتند که لازم دانستم جهت آگاهی مردم عزیز و شریف شهرستان‌های لارستان، خنج، گراش و اوز توضیحاتی ارائه کنم.

یکی از راه‌های اصولی برای رشد و پیشرفت صنعتی منطقه، احداث کارخانه‌های مهم و مادر است که با احداث این کارخانه‌ها می‌توان صنایع پایین دست را در منطقه گسترش داد، اما همانطور که می‌دانید کسب مجوز برای احداث کارخانه‌های مادر بسیار سخت و نیازمند پیگیری‌های فراوان و برخورداری از ظرفیت‌های منطقه‌ای است.

بنده پس از نامه‌نگاری‌ها و مذاکرات متعدد بالاخره در دیدار اخیر خود با وزیر صمت توانستم موافقت ایشان را برای احداث دو کارخانه بزرگ صنعتی (کارخانه کنسانتره سنگ آهن و کارخانه کربنات سدیم) کسب کنم.

پس باید توجه داشت آنچه تاکنون کسب شده، موافقت برای ساخت این دو کارخانه بزرگ است. مرحله بعد جذب سرمایه‌گذار برای ساخت این کارخانه‌هاست. ساخت این کارخانه‌ها می‌تواند تماماً توسط سرمایه‌گذار بخش خصوصی یا با مشارکت ایمیدرو (سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران) انجام بگیرد که به نظر می‌رسد بهترین شیوه ساخت مشارکتی است. وزیر صمت نیز تاکید کردند به صورت مشارکتی انجام بگیرد.

بنابراین در این مرحله از مسئولان اجرایی چهار شهرستان به خصوص شهرستان لارستان و کارگروه‌های اقتصادی می‌خواهم که پیگیر جذب سرمایه‌گذار باشند. تا سرمایه‌گذاری برای این پروژه‌ها جذب نشود، نمی‌توان گام عملی برداشت.

بعد از جذب سرمایه‌گذار، دولت باید به تعهد و موافقت خود عمل کند. لازم می‌دانم یادآوری کنم که نماینده مجلس ابزار قانونی برای اجرا در اختیار ندارد. اجرا وظیفه دولت است و بنده تنها از طریق مجاری قانونی خود می‌توانم پیگیر امور باشم و تسهیل‌گری کنم. بنابراین مجری مرحله سوم احداث این دو کارخانه دولت و سرمایه‌گذار بخش خصوصی است.

همچنین یکی از سوالاتی که دوستان و عزیزان داشتند این بود که این دو کارخانه در کدام منطقه احداث خواهد شد؟ بنا بر مطالعات کارشناسی انجام گرفته توسط کارشناسان ارشد وزارت صمت که با دعوت بنده درحوزه انتخابیه حضور پیدا کردند در اطراف درز و سایبان مواد اولیه سنگ آهن و گنبد نمکی وجود دارد و بر مبنای همین ظرفیت نیز توانستیم موافقت وزیر صمت را کسب کنیم. بنابراین این دو کارخانه در آن منطقه احداث خواهد شد. اما آن‌دسته از صنایع پایین‌دست پتروشیمی که تکمیل زنجیره ارزش و تخصص خود بنده نیز می‌باشد صنایع‌ای که نیاز به مصرف آب کم و دارای سوددهی بسیار بالا می‌باشد و مورد نیاز کشور وقابلیت صادرات را دارد با سرمایه‌ای اندک در جای جای حوزه انتخابیه قابلیت اجرا را دارد .

آنچه در این مدت در مناطق مختلف حوزه انتخابیه دیدم و شنیدم، بیکاری جوانان و گلایه از تبعیض‌هایی بود که وجود داشت. بر بنده و دیگر مسئولان واجب است که با عدالت نسبت به مناطق رفتار کنیم. رفتارهای تبعیض‌آمیز مورد پذیرش مردم نیست. لذا با ایجاد صنایع و به موازات آن پیگیری منطقه ویژه اقتصادی و ایجاد باربری هوایی(کارگو) در دستور کار ویژه قرار دارد که با توجه به نزدیکی به دریا و ان‌شالله توسعه راه، می‌توان شاهد رشد و شکوفایی منطقه بود.

ف ۱۱۰

 

نوشته شده در تاریخ:جمعه ۲۲ اسفند ۱۳۹۹ ساعت ۰:۰۹ق٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

4 Responses to “توضیحات حسین‌زاده درخصوص ساخت 2 کارخانه در منطقه لارستان”

  1. ناشناس گفت:

    دست مریزاد ،ولی مناسبتر هست این کارخانجات در منطقه ویژه اقتصادی احداث گردد

  2. ناشناس گفت:

    احسنت بسیار خوب است .

  3. ناشناس گفت:

    منطقه محروم درز و سایبان جدا از داشتن معادن مورد نظر نزدیکی به راه آهن و نزدیکی به شاهراه شرق و شمال کشور و نزدیکی به دریا از دیگر ویژگیهای ان منطقه می باشد

  4. ساعت شنی گفت:

    این نامه نگاری ها مجوزها دردی رو دوا نمی کنه.‌….رو هوا…شما هم بهتر تا زمانی که ۵۰ ٪ کا ر جلو نرفته لار ستان را تو توهم نیندازی….چمن مصنوعی که قول دادی عملی ..بفرما

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین