عضو هیئت علمی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی، پیرامون این موضوع میگوید: شهر کوچکی نیز در نمونههای ایران وجود دارد به نام «اوز» در جنوب استان فارس که…
عضو هیئت علمی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی، پیرامون این موضوع میگوید: شهر کوچکی نیز در نمونههای ایران وجود دارد به نام «اوز» در جنوب استان فارس که از طرف یونسکو به عنوان یکی از ۳۰۰۰ هزار شهرک و شهر جهان به عنوان مکانی امن برای کودکان نامگذاری شده است.
به گزارش میلاد لارستان به نقل از خبرگزاری دانشجو، فرزند پروری وظیفه والدین و جامعه است. اگر میخواهیم به دنبال سیاستهای تشویق فرزند آوری باشیم لازم است جامعه اعم از دولت، شهرداری، مدارس وظایف خود را در راستای فرزند پروری به درستی انجام دهند.
شاید یکی از بزرگترین موانع رسیدگی به مطالبهای از جنس مطالبه حقوق کودک که مربوط به قشری فاقد نماینده است، بحث بودجه و امکانات مالی باشد و در تمام نقاط ایران نیز به دلیل عدم رواج گفتمان احقاق حقوق کودکان سازمانهای مردم نهاد و خیرین تمایلی برای پرداختن به این موضوع نداشته باشند. اما شهر «اوز» یک استثنا است.
مریم اسماعیلی، عضو هیئت علمی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی، پیرامون این موضوع میگوید: شهر کوچکی نیز در نمونههای ایران وجود دارد به نام «اوز» در جنوب استان فارس که از طرف یونسکو به عنوان یکی از ۳۰۰۰ هزار شهرک و شهر جهان به عنوان مکانی امن برای کودکان نامگذاری شده است.
وی افزود: تلاشهایی برای ارتقای سطح تحصیلات زنان در این شهر انجام شده و به عنوان اولین شهر دوستدار کودک ایران در سال ۸۹ توسط یکی از موسسههای تحقیقاتی یونیسف معرفی شده است.
این استاد دانشگاه تصریح کرد: فعالیتهای شهر اوز در زمینه حقوق کودکان در دو دسته عمرانی و فرهنگی انجام شده است؛ مثلا یک بوستان ۵۰۰۰ متری را بازسازی کردهاند و زمینهای ورزش فوتبال، بسکتبال و دوچرخه سواری ایجاد شده است.
وی اضافه کرد: پیاده روها برای کودکان، مادران و حتی زنان باردار مناسب سازی شده است و نکته جالبی که وجود دارد این است که عمدهی این کارها توسط خیرین و با کمترین دخالت بخشهای دولتی رخ داده است.
ف ۱۱۰