رهبر معظم انقلاب در بیانات اخیر خود بار دیگر نام و مرام «سیدعبدالحسین لاری» را یادآور شد. به گزارش میلاد لارستان، رهبر معظم انقلاب در پنجم آذرماه ۱۴۰۱ در…
رهبر معظم انقلاب در بیانات اخیر خود بار دیگر نام و مرام «سیدعبدالحسین لاری» را یادآور شد.
به گزارش میلاد لارستان، رهبر معظم انقلاب در پنجم آذرماه ۱۴۰۱ در دیدار با بسیجیان، با بازخوانی تاریخ، به معرفی برخی از شخصیتهای دارای اراده و روحیه بسیجی در تاریخ معاصر ایران پرداختند که در این میان نام علامه بزرگ حضرت آیتالله سیدعبدالحسین لاری به چشم میخورد و به تازگی از اسامی ذکر شده، پوسترهایی طراحی و در پیج مقام معظم رهبری منتشر شده است.
هم کشور ظرفیت دارد که بسیجی تربیت کند و رویشهای نوبهنو را در بسیج به وجود بیاورد. بسیج هم این ظرفیت را دارد که کشور را قدمبهقدم با گامهای بلند جلو ببرد.
این ظرفیت تازه به وجود نیامده، در دوران حکومت های طاغوتی، همین روحیه بسیج پروری ورود در میدان، نترسیدن، با دشمن سینه به سینه شدن در دوران گذشته هم بود. منتها یا بیگانه ها مسلط بر کشور بودند و سرکوب میکردند، یا خود حکومت ها فاسد بودند.
حالا نمونه هایی از سابقه روحیه بسیجی را من اینجا یادداشت کردم:
در تبریز؛ شیخ محمد خیابانی است، او یک بسیجی است، قیام میکند، حرکت میکند بعد هم شهید میشود.
در مشهد؛ محمدتقیخان پسیان.
در رشت؛ میرزا کوچکخان جنگلی.
در اصفهان؛ آقا نجفی و حاجآقا نورالله؛
در شیراز؛ *آسید عبدالحسین لاری* و بعضی دیگر از بزرگان علما، شیخ جعفر محلاتی
در بوشهر؛ رئیسعلی دلواری.
و در جاهای دیگر هم همینطور، زیاد است دیگر.
اغلب، شرح حال اینها را شماها نمیدانید متأسفانه؛ باید کتاب زیاد بخوانید؛ باید شرح حال اینها را بفهمید، بدانید.
غالباً اینها یا سرکوب شدند یا کمک نشدند یا دولتها برایشان مانع ایجاد کردند. این روحیهی بسیجی وجود داشته اما در دوران انقلاب همین ظرفیت افزایش پیدا کرد به خاطر اینکه انقلاب روحیهی ضد استکباری و ضد استبدادی مردم را تقویت کرد.
ف ۱۱۰