شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۸:۱۴ق.ظ
::آخرین مطلب 8 ساعت پیش | افراد آنلاین: 2

آمارهای جالب ازدواج و طلاق در ایران

وی با اشاره به ترکیب ازدواج ثبت شده گفت: در شش ماهه اول سال ۱۳۹۳ بیشترین ترکیب ازدواج ثبت شده ، مربوط به ترکیب سنی مردان گروه سنی ۲۹-۲۵ ساله…

وی با اشاره به ترکیب ازدواج ثبت شده گفت: در شش ماهه اول سال ۱۳۹۳ بیشترین ترکیب ازدواج ثبت شده ، مربوط به ترکیب سنی مردان گروه سنی ۲۹-۲۵ ساله با زنان ۲۴-۲۰ ساله بوده که تعداد آن برابر با ۵۲۴۸۶ واقعه می باشد.

مدیرکل دفتر آمار و اطلاعات جمعیتی سازمان ثبت احوال کشور گفت: بیشترین نرخ ازدواج مربوط به استان خراسان‌جنوبی با ۱ .۱۳ در هزار و کمترین آن مربوط به استان تهران با نرخ ۳ .۶ درهزار است.

علی اکبر محزون در گفت‌وگو با ایسنا افزود: شاخص نسبت ازدواج به طلاق در کشور ۷ . ۴ را نشان می‌دهد. بدین معنی که در مقابل هر ۷ . ۴ ازدواج یک طلاق به ثبت رسیده است. بیشترین رقم شاخص نسبت ازدواج به طلاق مربوط به استان سیستان‌ و‌بلوچستان با رقم ۱۶ و کمترین رقم این شاخص مربوط به استان البرز با عدد ۲٫۹ می باشد.

وی در ادامه گفت: در شش ماهه اول سال جاری تعداد ۳۵۲ هزار و ۴۲۴ واقعه ازدواج به ثبت رسیده که از این تعداد ۲۹۸ هزار و ۴۸۷ واقعه مربوط به مناطق شهری و ۵۳ هزار و ۹۳۷ واقعه متعلق به ثبت ازدواج در مناطق روستایی است.

مدیرکل دفتر آمار و اطلاعات جمعیتی سازمان ثبت احوال کشور افزود: بالاترین میانگین سن ازدواج مردان با رقم ۶ . ۲۹ مربوط به استان تهران و پایین‌ترین آن با رقم ۳ . ۲۵متعلق به استان سیستان و بلوچستان است. بالاترین میانگین سن ازدواج زنان متعلق به استان تهران با رقم ۵ . ۲۵ است و استان سیستان‌ و‌بلوچستان با رقم ۱ .۲۱ پایین‌ترین میانگین سن ازدواج را به خود اختصاص داده است. همچنین۵ .۷۷ درصد از ازدواج‌های ثبت شده مربوط به زوج‌هایی است که زوج از زوجه بزرگتر و ۵ . ۱۰ درصد مربوط به ازدواجهایی است که زوجه بزرگتر است. در ۱۲ درصد موارد زوجین همسن هستند.

وی با اشاره به ترکیب ازدواج ثبت شده گفت: در شش ماهه اول سال ۱۳۹۳ بیشترین ترکیب ازدواج ثبت شده ، مربوط به ترکیب سنی مردان گروه سنی ۲۹-۲۵ ساله با زنان ۲۴-۲۰ ساله بوده که تعداد آن برابر با ۵۲۴۸۶ واقعه می باشد.

محزون درباره آمار طلاق اظهارکرد: در شش ماهه اول سال جاری ۷۵ هزار و ۶۲۳ واقعه طلاق در کشور به ثبت رسیده است که از این تعداد ۶۹ هزار و ۳۵۳ واقعه مربوط به نقاط شهری و ۶ هزار و ۲۷۰ واقعه مربوط به نقاط روستایی است. بیشترین نرخ طلاق ثبت شده با ۹ . ۲ در هزار مربوط به استان خراسان رضوی و کمترین آن متعلق به استان سیستان و بلوچستان با ۴ دهم در هزار است. بیشترین درصد طلاق مربوط به زوجینی است که طول مدت زندگی مشترک آن‌ها کمتر از یک سال با رقم ۳ . ۱۴ درصد است.

وی در ادامه گفت: در شش ماهه اول سال جاری ۷۶۴هزار و ۷۴۷ رویداد ولادت به ثبت رسیده است که ۵۸۹ هزار و ۶۵ واقعه در نقاط شهری و ۱۷۵ هزار و ۶۸۲ واقعه در نقاط روستایی رخ داده است. ولادت ۳۹۳ هزار و ۷۹۶ پسر و ۳۷۰ هزار و ۹۵۱ دختر به ثبت رسیده است. بالاترین نرخ ولادت مربوط به استان سیستان‌ و‌بلوچستان با ۵ .۳۴ هزار و کمترین آن مربوط به استان گیلان با ۸ .۱۲ بوده است.

مدیرکل دفتر آمار و اطلاعات جمعیتی سازمان ثبت احوال کشور با بیان اینکه نسبت جنسی نشان دهنده آن است که در مقابل هر ۱۰۰ نوزاد دختر چه تعداد نوزاد پسر متولد شده‌اند، اظهار کرد: در شش ماهه اول سال جاری، استان کرمانشاه بالاترین نسبت جنسی را دارا بوده است به‌ گونه‌ای که در مقابل هر ۱۰۰ دختر ۱٫ ۱۱۰ پسر متولد شده است. پایین‌ترین نسبت جنسی مربوط به استان قم است که نسبت پسران به دختران ۱۰۱ به ۱۰۰ است.

وی با اشاره به آمار ولادت گفت: الگوی باروری در سنین مختلف مادران براساس آمار موجود نشان می‌دهد بیش از نیمی از سهم فرزندآوری متعلق به مادران گروه سنی بین ۲۰ تا ۲۹ سال است که ۹ . ۵۵ درصد ولادت‌ها را به خود اختصاص داده‌اند.

محزون درباره آمار فوت اظهارکرد: در شش ماهه اول سال ۹۳، ۲۰۴ هزار و ۷۰ واقعه فوت در کشور به ثبت رسیده است که از این تعداد ۱۰۵ هزار و ۹۹۸ مورد مربوط به فوت مردان و ۹۷ هزار و ۸۰۴ هزار مورد مربوط به فوت زنان است. ۱۴۱ هزار و ۱۳۳ مورد فوت در نقاط شهری و ۶۲ هزار و ۶۷۲ رویداد فوت در نقاط روستایی به ثبت رسیده است.

وی اضافه کرد: بیشترین نرخ ثبت فوت به ترتیب مربوط به استان‌های خراسان جنوبی با ۲ .۶ در هزار، خراسان شمالی با ۹ . ۵ در هزار، آذربایجان‌شرقی و گیلان با ۸ . ۵ در هزار که کمترین آن متعلق به استان‌های بوشهر و کرمان با ۹ .۳ در هزار است.

محزون در پایان گفت: نام‌های پرطرفدار انتخاب شده برای نوزادان در میان نام‌های دختران فاطمه، زهرا و نازنین زهرا و در میان نام‌های پسران امیرعلی، محمد طاها و محمد پرطرفدارترین نام‌ها بودند.

 

منبع: عصر ایران

مرجع: ایسنا

 

 

نوشته شده در تاریخ:چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۳ ساعت ۶:۱۶ق٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین