یکشنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۵ ساعت ۳:۲۴ب.ظ
::آخرین مطلب 5 ساعت پیش | افراد آنلاین: ...

برقراری ۲ پرواز جدید در مسیر لار به شارجه

رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران گفت: مسیر شارجه جزو مسیرهای پر تردد و مسافرخیز است و پروازها از شهرهای تهران، لار، بندر، قشم و اهواز…

رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران گفت: مسیر شارجه جزو مسیرهای پر تردد و مسافرخیز است و پروازها از شهرهای تهران، لار، بندر، قشم و اهواز از امرروز شروع شد.

به گزارش میلاد لارستان به نقل از خبرگزاری ایرنا، نخستین پرواز یک شرکت هواپیمایی ایرانی از فرودگاه امام خمینی (ره) ساعت ۱۰:۳۰ دقیقه، تهران را به مقصد شارجه ترک کرد.

رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران در حاشیه شروع پرواز شرکت ایرانی به شارجه در جمع خبرنگاران گفت: بعد از جنگ ۱۲ روزه‌ای که آسیب جدی به افکار عمومی و شرایط اقتصادی مردم وارد کرد یک شرکت هواپیمایی طلایه‌دار این پرواز شد.

حرمت‌الله رفیعی افزود: مسیر شارجه جزو مسیرهای پر تردد و مسافرخیز است و پروازها از شهرهای تهران، لار، بندر، قشم و اهواز از امرروز شروع شد.

وی افزود: هفته‌ای ۱۴ سورتی پرواز به مقصد شارجه نویدبخش حرکت خوب در صنعت گردشگری است و امیدواریم که دوستان اهتمام داشته باشند و این پرواز به قوت خود باقی بماند و شاهد افزایش پروازهای خارجی باشیم‌.

رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران ادامه داد: قیمت پروازهای ایرانی در مسیرهای خارجی از نرخ پروازهای خارجی پایین تر است. هر چقدر پروازهای خارجی از طریق ایرلاین‌های ایرانی برقرار شود منافع کشور بیشتر تامین می‌شود.

رفیعی گفت: در پروازهای ایرانی در مسیرهای خارجی با کترینگ پخت ایرانی از مهمان ها پذیرایی می‌شود که بیشتر مورد اقبال مسافران قرار می‌گیرد .

 

از سرگیری پروازهای دبی بعد از ۱۵ سال

مدیرعامل شرکت هواپیمایی کاسپین گفت: یکی از سیاست‌های ما برای توسعه شبکه پروازی بین‌المللی برقراری پروازها به کشورهای همسایه‌ در حوزه خلیج فارس و دیگر کشورها بود، با توجه به اینکه افراد زیادی از هموطنان ما مقیم امارات هستند بعد از ۱۵ سال دوباره پروازهای کاسپین را به سمت دبی برقرار کردیم.

ف ۱۱۰

 

نوشته شده در تاریخ:سه شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۱۱:۵۱ق٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین