کتابخوانی یکی از پایه های اساسی برای دستیابی به دانایی است. به گزارش میلاد لارستان؛ کتاب و کتابخوانی یکی از مقوله هایی است که میزان دسترسی و ارتباط با آن…
کتابخوانی یکی از پایه های اساسی برای دستیابی به دانایی است.
به گزارش میلاد لارستان؛ کتاب و کتابخوانی یکی از مقوله هایی است که میزان دسترسی و ارتباط با آن نشان توسعه یافتگی جوامع را می سنجند.
امروز به دلیل ایجاد رقبایی جدید برای کتاب باعث شده تا کتاب به نوعی به حاشیه رانده شود و کمتر به آن توجه شود.
یکی از دلایلی که کتاب را به شکل فیزیکی از وسایل الکترونیکی و دیجیتالی مانند موبایل و رایانه عقب انداخت، عدم دسترسی در هر زمان و مکان بود. به همین دلیل شاید بتوان با ارایه برخی راهکارها تا حدی کتاب را از مهجوریت خارج کرد.
به طور قطع بارها برای هریک از مردم جوامع معاصر رخ داده و می دهد که در یک مکان برای یک مدت زمانی دچار معطلی و اتلاف وقت می شود. از جمله این مکان ها را می توان در صف خرید نان، طی یک مسیر در تاکسی، انتظار فرارسیدن نوبت در باجه بانک یا انتظار در نوبت آرایشگاه و غیره اشاره کرد.
به همین دلیل می توان با فرهنگ سازی کسبه و همچنین همکاری دستگاه های فرهنگی، با تهیه کتب های خلاصه و مفید متناسب با وقت مراجعه کنندگان و قراردادن آن در دسترس عموم، به طور غیرمستقیم مردم را به مطالعه کتاب یا حتی روزنامه ترغیب کرد.