شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۳:۰۳ق.ظ
::آخرین مطلب 2 ساعت پیش | افراد آنلاین: 2
وقتی تَر و خشک با هم می سوزند

اندر حکایت لارستانی های شاغل در خارج کشور و عوارض 220 هزارتومانی!!

بر اساس مصوبه کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی، عوارض خروج از کشور برای سفرهای غیر عتبات عالیات ۲۲۰ هزار تومان تعیین‌شده که این مهم می‌تواند تأثیر بسزایی در زندگی ایرانی‌های…

بر اساس مصوبه کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی، عوارض خروج از کشور برای سفرهای غیر عتبات عالیات ۲۲۰ هزار تومان تعیین‌شده که این مهم می‌تواند تأثیر بسزایی در زندگی ایرانی‌های شاغل در کشورهای حوزه خلیج‌فارس به همراه داشته باشد.

به گزارش میلاد لارستان به تازگی بر اساس مصوبه کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی، عوارض خروج از کشور برای سفرهای غیر عتبات عالیات ۲۲۰ هزار تومان تعیین‌شده که این مهم می‌تواند تأثیر بسزایی در زندگی کارگران لارستانی شاغل در کشورهای حوزه خلیج‌فارس به همراه داشته باشد.

این در حالی است که بر اساس لایحه تقدیمی دولت به مجلس در بودجه ۹۷ عوارض خروج از کشور از ۷۵هزار تومان به ۲۲۰ هزار تومان افزایش پیدا می‌کند و از سویی در سفر دوم به خارج از کشور ۵۰ درصد این مبلغ بیشتر می‌شود و برای بار سوم و سفر‌های بیشتر نیز این مبلغ به ۱۰۰ درصد افزایش پیدا می‌کند

با توجه به سکونت دیرینه جمع زیادی از لارستانی‌ها که بنا به برخی از اخبار غیررسمی جمعیت آن‌ها قریب به ۸۰۰ هزار نفر تخمین زده می‌شود، اجرای این مصوبه در سال آینده می‌تواند به مشکلات زیادی برای مردم ساکن و شاغل استان‌های جنوب کشور و به ویژه لارستانی‌ها به همراه داشته باشد.

عده زیادی از این افراد به جهت اشتغال ۳ یا ۶ ماهه در این کشورهای عربی مجبور هستند در سال بیش از ۲ بار به این کشورها سفر داشته باشند و باید توجه داشت که جمع زیادی از آن‌ها در این کشورها کارگر بوده و اگر قرار باشد سالانه برای هر سفر مبلغ بالایی برای پرداخت عوارض خروج پرداخت کنند، هزینه‌ای سرسام‌آور به آن‌ها تحمیل خواهد شد.

علاوه بر لارستانی‌ها، جمعیت زیادی از استان‌های جنوب کشور مثل هرمزگان، بوشهر، خوزستان، سیستان و بلوچستان و غیره در کشورهای حوزه خلیج‌فارس امرار معاش دارند که باید در قانون جدید عوارض خروج از کشورها، موردتوجه قرار گیرند.

خوشبختانه بر اساس تدبیر نمایندگان کمیسیون تلفیق، عوارض خروج از کشور برای زائران عتبات عالیات (سوریه،عراق، عربستان) بر اساس قانون بودجه سال ۹۶ خواهد بود و از طرفی عوارض خروج از کشور برای زائران اربعین نیز که قصد سفر به عراق رادارند به مدت ۴۰ روز از پرداخت عوارض معاف هستند.

بهتر است در کنار تبصره‌های فوق، نیم‌نگاهی به مردم منطقه لارستان، جنوب فارس و کشور که در طول سالیان متمادی مشغول به کار و فعالیت هستند و برای کشور ایران سالیانه ارزآوری بالایی به ارمغان می‌آورند و از طرفی پس از تحمل رنج غربت و دوری از خانواده سرمایه‌های عمر خود را در انجام امور خیریه و عام‌المنفعه که نمونه‌های بسیار فراوان آن در گوشه و کنار شهرها و روستاها دیده می‌شود و به عبارتی بازوی توانمندی برای دولت‌مردان هستند، صرف می‌کنند، داشته باشند و میزان پرداخت عوارض برای آن‌ها را به پایین‌ترین سطح ممکن کاهش دهند.

شاید در نگاه اول مصوبه افزایش عوارض خروج از کشور برای کاستن از فاصله طبقاتی مثبت به نظر برسد اما باید به این مهم از زوایای دیگر توجه داشت که جمع زیادی از مردم به خصوص جنوبی‌ها برای امرار معاش از سالیان دور مجبور به ترک وطن و کسب روزی حلال در غربت شده‌اند. پس با این اوصاف بهتر است «تَر و خشک را باهم نسوزاند!!»

به گزارش میلاد لارستان در حال حاضر میزان پرداخت عوارض خروج از کشور، به ازای هر نفر ۷۵ هزار تومان است.

نوشته شده در تاریخ:پنجشنبه ۲۱ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۴۶ب٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

2 Responses to “اندر حکایت لارستانی های شاغل در خارج کشور و عوارض 220 هزارتومانی!!”

  1. ناشناس گفت:

    لطفا جناب جعفرپور که يکي از اعضاي کميسيون تلفيق مجلس هستند نسبت به بررسي اين موضوع در مجلس پيگيري و بررسي نمايند

  2. a گفت:

    ۸۰۰ هزار نفر از کجا آمده است؟

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین