یکی از زیرساختهای لازم برای توسعه فضاهای علمی، بهره مندی از فضای فیزیکی و ساختمان های مجهز است که با وجود گذشت نزدیک به ۶ سال از آغاز به کار…
یکی از زیرساختهای لازم برای توسعه فضاهای علمی، بهره مندی از فضای فیزیکی و ساختمان های مجهز است که با وجود گذشت نزدیک به ۶ سال از آغاز به کار مجتمع آموزش عالی در لارستان، این مرکز هنوز فاقد ساختمان مستقل و ملکی است.
به گزارش میلاد لارستان، فضای فیزیکی و ساختمان های مدرن و مجهز یکی از زیرساختهای اساسی در هر کاری به ویژه در زمینه علمی و دانشگاهی است. بهره مندی از فضای لازم، می تواند باعث جذب امکانات، افزایش رشته های تحصیلی و به تبع آن رشد تعداد دانشجویان، اساتید و اعضای هیئت علمی می شود.
دانشگاه دولتی لارستان که از بهمن ماه سال ۱۳۹۲ کار خود را آغاز کرد، اکنون به سن نزدیک به ۶ سال رسیده است. در ابتدا این مرکز علمی در یکی از ساختمان های دانشگاه آزاد اسلامی لارستان شروع به فعالیت کرد و سپس با جابجایی دانشگاه علمی کاربردی به ساختمان جدید، فرصتی فراهم شد تا مسئولان دانشگاه دولتی لارستان برخی فعالیت های اداری، علمی و کلاس ها را به ساختمان بیمارستان قدیم امام سجاد(ع) منتقل کنند.
هر چند برای شروع فعالیت، استفاده از ساختمان های استیجاری یا امانی مناسب باشد، اما لازم بود تا از همان اوان کار، مسئولان به فکر تأسیس و احداث ساختمان های مورد نیاز برای مجتمع آموزش عالی لارستان باشند تا برای افزایش رشته ها، افزودن دانشکده ها جهت ارتقاء، افزایش دانشجو و غیره دچار کمبود نشوند.
در حال حاضر دانشگاه دولتی لارستان نزدیک به ۷۰۰ دانشجو در رشته های مکانیک، برق، شهرسازی، کامپیوتر، صنایع، شیمی و روانشناسی است و انتظار می رود با تلاش نماینده مردم لارستان و رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، معاون استاندار و فرماندار ویژه لارستان، مسئولان دانشگاه و غیره، با تسریع در جذب بودجه و تعیین مکانی مناسب، برای این مرکز علمی ساختمان و فضای فیزیکی لازم احداث شود.
لار فقط شعار میدن
کو دلسوز
ان شالله هر موقع خواستن بسازن تو یه زمین بزرگ بسازن که برا پیشرفت آینده حسابی جا داشته باشه