جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۷:۲۸ق.ظ
::آخرین مطلب 10 ساعت پیش | افراد آنلاین: 0

گزارشی از روند گام به گام خیرین و دولت در رقم خوردن انقلاب سلامت در لارستان+تصاویر

عکاس : محمد پاسیار

روند گام به گام همکاری خیرین و دولت در توسعه بهداشت و درمان لارستان، نویدبخش انقلاب سلامت در جنوب استان فارس است.

به گزارش میلاد لارستان،  با توجه به عظمت پروژه‌های بهداشتی و درمانی خیرساز و به دلیل ارج نهادن به زحمات خیران این پروژه ها، در برنامه ای یک روزه از سوی بنیاد نیک اندیشان هاشمی لارستان، اصحاب رسانه این شهرستان با حضور در محل پروژه های در حال اجرا در مجموعه مرکز آموزشی درمانی بیمارستان امام رضا(ع)، در جریان فعالیت های بزرگ و آینده دار بهداشتی درمانی قرار گرفتند که تحقق و به سرانجام رسیدن زنجیره وار آنها می تواند نویدبخش انقلاب سلامت در جنوب استان فارس باشد.

در گام نخست خبرنگاران و عکاسان به دعوت مسئولان دانشکده علوم پزشکی لارستان و بنیاد نیک اندیشان هاشمی لارستان با حضور در اتاق کنفرانس واقع در طبقه سوم ساختمان در حال ساخت کلینیک ویژه مستقل تخصصی و فوق تخصصی هاشمی زاده در نشست کوتاهی مهمان معاون درمان دانشکده علوم پزشکی لارستان و مدیرعامل بنیاد اندیشان هاشمی زاده بودند که برای نخستین بار مورد استفاده قرار می گرفت.

 در این نشست، ابتدا معاون درمان دانشکده علوم پزشکی لارستان با برشمردن سابقه تاریخی و موقعیت جغرافیایی شهرستان لارستان، گفت: لارستان قابلیت تبدیل به قطب درمانی جنوب فارس و غرب هرمزگان را داراست.

دکتر مجید اکبرزاده با ابراز خرسندی از جذب ۳۵ متخصص و فوق متخصص جدید برای دانشکده علوم پزشکی لارستان، افزود: یکی از اقدامات برای توسعه خدمات پزشکی، تلاش در جهت ماندگاری پزشکان است که از ۲ طریق جذب پزشکان بومی و همچنین فراهم سازی بسترهای مالی و رفاهی برای انان است.

وی با اشاره به اینکه برای جذب سهمیه نیروی بومی که موظف است ۱۲ سال در منطقه به ارائه خدمات بپردازد، تلاش های زیادی صورت گرفته است، تصریح کرد: تا سال ۹۳ فقط ۴ نیرو جذب شده بود که اکنون در سال ۹۷ به ۱۱ نیروی سهمیه بومی رسیده است.

معاون درمان دانشکده علوم پزشکی لارستان با بیان اینکه با به روزرسانی چارت سازمانی و فعال سازی تخت های بیمارستانی، تعداد تخت های بیمارستان پس چانه زنی های فراوان از ۵۹۴ تخت به ۷۲۴ تخت افزایش یافته است، خاطر نشان کرد: با افزایش تخت های مصوب برای بیمارستان بیرم از ۵۴ به ۶۴ تخت، از خطر محلی شدن این بیمارستان جلوگیری شد.

این مسئول از همکاری بنیاد نیک اندیشان هاشمی لارستان و خیرین مرتبط با آن، برای اهتمام به بهسازی، بازسازی، احداث، تجهیز یا گسترش مراکز درمانی از جمله احداث مرکز پلی کلینیک قلب و عروق، خریداری ctscan 128 اسلایس، توسعه بخشهای ویژه مثل ICU اطفال و نوزادان، بهسازی بخش های مختلف بیمارستان و غیره تقدیر و تشکر کرد.

در ادامه این نشست، مدیرعامل بنیاد نیک اندیشان هاشمی لارستان با تشریح کلیاتی از پروژه های درمانی درحال اجرای این بنیاد در مجموعه مرکز آموزشی درمانی بیمارستان امام رضا(ع) شهر لار، گفت: بنیاد نیک اندیشان هاشمی زاده لارستان ۱۵ سال قبل با هدف هدایت و انسجام بخشی کمک های خیرین و رفع نیازهای عمومی در زمینه های آموزشی، درمانی، بهداشتی، رفاهی، تجهیزاتی، اشتغالزایی و غیره با بهره گیری از کارشناسان و مشاوران برجسته راه اندازی شده است.

منصور اسماعیلی با برشمردن مهمترین پروژه های در حال اجرا یا به ثمرنشسته بنیاد نیک اندیشان هاشمی زاده لارستان، افزود: این اقدامات ماندگار فقط با همت بلند خیرین، مشارکت دولت و با به میدان آوردن مدیران و بهره گیری از ایده جوانان خلاق محقق شده است.

وی با بیان اینکه با توجه به سیاست های کلی کشور و مسئولان برای جداسازی محیط درمانگاهی از بیمارستانها و همچنین توجه به هتلینگ و وضعیت فیزیی و ظاهری انها ایده احداث کلینیک ویژه مستقل تخصصی و فوق تخصصی هاشمی زاده لارستان به وجود آمد، تصریح کرد: خوشبختانه با به پای کارآمدن خیرین و جذب بودجه های دولتی، مراحل ساخت این مرکز در مراحل پایانی قرار دارد و امید می رود تا فروردین ماه سال ۹۸ شاهد بهره برداری از این پروژه بزرگ بود.

مدیرعامل بنیاد نیک اندیشان هاشمی زاده لارستان با اشاره به اینکه با استناد به آمار ۷۰ درصد مراجعات به بیمارستانها سرپایی و مربوط به خدمات درمانگاهی است، ادامه داد: بنا به امار ماهیانه بیش از ۲۰ هزار نقر برای دریافت خدمات به بیمارستان لار مراجعه می کنند که این مهم باعث شد تا برای تسهیل در امور مردم برای احداث این درمانگاه اهتمام ورزید.

وی بیان کرد: با انجام کارهای کارشناسی و نیازسنجی تصمیم به بهسازی بخش های مختلف موجود در بیارستان امام رضا(ع) شهر شد که با همت نیک اندیش بلندنظر و آینده اندیش جهانشاه کارگر(استوار) در ۴۰ سال قبل به بهترین شکل ممکن همراه با دانشکده پرستاری احداث شده است.

اسماعیلی با بیان اینکه با برنامه ریزی های انجام شده، به تدریج با رایزنی های انجام شده سرمایه های ارزشمند خیرین با بهره گیری از مشارکت بودجه های ولتی کار بهسازی، احیاء و بروزرسانی بخش های مختلف بیمارستان امام رضا(ع) انجام شد، عنوان کرد: خوشبختانه این اقدامات باعث ارائه خدمات باکیفیت و ارزان قیمت به اقشار آسیب پذیر جامعه و به تبع آن حل مشکلات مردم در منطقه شد که در پی آن روتق اقتصادی و ماندگاری ثروت در لارستان را به همراه دارد.

مدیرعامل بنیاد نیک اندیشان هاشمی لارستان با اذعان به اینکه بهسازی بخش CCU بیمارستان امام رضا(ع) سال گذشته به اتمام رسید و اکنون نیز مراحل بهسازی بخش داخلی در حال انجام است، تصریح کرد: با ورود خیرین کار کلینیک تخصصی قلب و عروق و اتاق عمل در حال انجام است.

این نماینده خیرین از اتمام مراحل ساخت ساختمان مجهز و مدرن انتقال خون لارستان خبر داد و گفت: خوشبختانه با عنایت خدا، کمک خیرین و مشارکت دولت زمینه ایجاد ۵۰۰ نفر شغل برای جوانان در پروژه های مختلف فراهم شده است.

در ادامه خبرنگاران و عکاسان با حضور در محل اجرای پروژه های مختلف به شکل میدانی در جریان کم و کیف این طرح ها که از طرف بنیاد نیک اندیشان هاشمی زاده لارستان با مشارکت خیرین و دولت در حال احداث است، قرار گرفتند.

پروژه بزرگ و مدرن کلینیک ویژه مستقل تخصصی و فوق تخصصی هاشمی زاده که در محل بیمارستان امام رضا(ع) شهر لار در حال احداث است، نخستین پروژه ای بود که توسط اصحاب رسانه مورد بازدید قرار گرفت. این ساختمان در ۳ طبقه احداث شده است. برای ساخت این درمانگاه از بهترین، مدرن ترین و زیباترین امکانات بهره گرفته شده و برای هر قسمت از آن در زمینه های رفاهی، بهداشتی، درمانی، علمی و آموزشی پیش بینی های لازم صورت گرفته است. ۲ طبقه اول این ساختمان برای درمانگاه و طبقه سوم برای فعالیت های پژوهشی، تحقیقاتی و آموزشی در نظر گرفته شده است.

کلینیک ویژه مستقل تخصصی و فوق تخصصی هاشمی زاده لارستان که به همت خیرین با مشارکت دولت توسط بنیاد نیک اندیشان هاشمی زاده با بهره گیری از مشاوره کارشناسان و مهندسین خطه لارستان ساخته شده است، دارای ۱۸ اتاق برای متخصص در رشته های مختلف پزشکی، اتاق های استاندارد برای «سی تی اسکن، فیزیوتراپی، رادیولوژی، عکسبرداری و غیره»، کتابخانه، کافی شاپ، داروخانه، کلاس و کارگاههای پژوهشی و علمی، اتاق کنفرانس و غیره است که با در نظر گرفتن بهترین طراحی های روز دنیا و استفاده از مرغوب ترین مصالح ساختمانی و با هدف توسعه خدمات پزشکی احداث شده است.

براساس برنامه ریزی ها، در آینده کار محوطه سازی، احداث پارکینگ، فضای سبز و ورودی جداگانه برای کلینیک ویژه مستقل تخصصی و فوق تخصصی هاشمی زاده ایجاد می شود.

پروژه در حال احداث کلینیک تخصصی و فوق تخصصی قلب و عروق دومین طرحی بود که خبرنگاران و عکاسان از ان بازدید کردند. طرح بزرگ نیز که یکی از نیازهای اساسی منطقه لارستان بوده و است به همت بنیاد نیک اندیشان هاشمی زاده لارستان در حال احداث است. این مرکز در ۲ طبقه و در مجاورت ساختمان فعلی CCU با ۸ اتاق عمل در حال احداث است که در آینده به ان ملحق می شود. ۳ اتاق عمل ویژه قلب و مابقی مربوط به سایر عمل های جراحی می شود. این مرکز توسط خیرین در حال ساخت است و توسط دانشکده علوم پزشکی لارستان تجهیز خواهد شد.

احداث ۱۸ واحد مسکونی ویژه پزشکان، دیگر پروژه بزرگی است که توسط بنیاد نیک اندیشان هاشمی زاده لارستان در محوطه بیمارستان امام رضا(ع) در حال ساخت است. در مجموع در این قسمت، پیش بینی ۳۶ واحد پانسیون پزشکان شده است که در آینده احداث خواهد شد. برای این واحدهای مسکونی خدمات رفاهی و تفریحی در نظر گرفته شده است که به نوعی می تواند یکی از دغدغه های پزشکان برای ماندگاری در لارستان را رفع کند.

بخش زنان بیمارستان امام رضا(ع) شهر لار دیگر پروژه در حال ساخت است که در ۲ طبقه ساخته می شود و در آینده به بخش کنونی زنان متصل می شود و یا این اقدام زمینه ارائه خدمات مطلوب تر به مادران و زنان فراهم می شود.

بازسازی بخش داخلی دیگر پروژه بزرگ در حال اجرا در بیمارستان امام رضا(ع) است. بهسازی این بخش با بهره گیری از زیباترین طرح ها و رنگ های مختلف در نظر گرفته شده است. در این بخش اتاق های ویژه VIP یا بین المللی ایجاده شده که این مهم می تواند کیفیت خدمات دهی را افزایش دهد.

احداث آشپزخانه صنعتی در طبقه زیرین بیمارستان امام رضا(ع)، احداث بخش ویژه نوزادان یا PNICU و همچنین بهسازی تدریجی تأسیسات و فاضلاب این مرکز بهداشتی درمانی دیگر طرح هایی است که به همت بلند خیرین و مشارکت دانشکده علوم پزشکی لارستان در حال اجراست.

بخش CCU بیمارستان لار به شکیل ترین شکل ممکن احداث و تجهیز شده که در این بخش بیمار در آسایش کامل روحی و روانی قرار می گیرد.

برای اجرای هریک از طرح ها ظرافت کاری های لازم مثل محل عبور ویلچر، استفاده از رنگ ها، اتاق استراحت، بخش اداری و غیره با استفاده از مدرن ترین تجهیزات انجام شده است.

به گزارش میلاد لارستان، بنیاد نیک اندیشان هاشمی لارستان طی چند سال اخیر با بهره گیری از ایده جوانان، استفاده از پتانسیل خیرین، نیازسنجی کمبودها با هدف رفع نیازها و جذب مشارکت های دولتی، توانسته است حرکتی جهادی و انقلابی در ابعاد بهداشت و درمان، آموزش و اشتغال فراهم آورد و با تجمیع چند حلقه به صورت زنجیروار بخشی از نیازهای لارستان را برآورده کند و نشان دهد که با مدیریتی قوی می توان راه توسعه و پیشرفت را همراه و همگام با دولت و مردم پیمود.

 

نوشته شده در تاریخ:یکشنبه ۰۵ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۶:۳۴ب٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

5 Responses to “گزارشی از روند گام به گام خیرین و دولت در رقم خوردن انقلاب سلامت در لارستان+تصاویر”

  1. ناشناس گفت:

    البته احداث ساختمان درمانگاه در بیمارستان های دولتی و بهسازی بیمارستان ها در طرح تحول سلامت قرار داشته و در اغلب شهرستان ها با بودجه دولتی طرح تحول سلامت به سرانجام رسیده است . امیدواریم مسولان در جذب بودجه دولتی حداکثر تلاش خود را انجام دهند ‌. جذب نیروهای لازم جهت خدمت رسانی نیز مورد توجه قرار گیرد و خدمات پاراکلینیک دولتی در شهرستان روزبه روز گسترش یابد .

  2. ناشناس گفت:

    ساختمان شکیل و زیبا یک طرف قضیه است اما نیروهای درمانی متبحر و به تعداد کافی هم اصل قضیه است . امیدواریم برای جذب حداکثری نیروهای تحصیلکرده و متعهد شهرستان هم تلاش کنند و بودجه لازم تامین شود .

  3. شهروند اوزی گفت:

    متاسفانه هیچ صحبتی از خیران وبزرگوارانی که در بخش اوز وتوابع ان که تقریبا همه مراکز بهداشت ودرمان وبیمارستان واخیرا هم بک بیمارستان جدید ۱۰۰ تختی را ساخته اند گفته نمیشود در منطقه ۵۰ هزار نفری اوز کلیه امکانات توسط مردم نیکو کار بوجود امده است

  4. ناشناس گفت:

    متاسفانه مسئولین بجای اینکه تامین اعتبار دولتی کنند از خیرین میگیرن

  5. ناشناس گفت:

    خوبه هرزگاهی به این فکر کنیم اگه خیرین نبودن آیا لار پیشرفتی میکرد یا نه!؟
    چرا یه جایی مثل لامرد و جهرم همش از بودجه های دولتی استفاده میشه و لار بدبخت و بیچاهغ و بی کس از جیب خیرین!؟؟؟؟؟؟؟

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین