مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری فارس همچنین از ایجاد کمربند حفاظتی در مرز اراضی ملی شهرستان لارستان به طول ۴۰ کیلومتر خبر داد و افزود: اعتبارات لازم برای اجرای…
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری فارس همچنین از ایجاد کمربند حفاظتی در مرز اراضی ملی شهرستان لارستان به طول ۴۰ کیلومتر خبر داد و افزود: اعتبارات لازم برای اجرای این کمربند نیز از محل کمکهای مردمی، خود یاریها و خیرین تأمین شده است.
به گزارش میلاد لارستان به نقل از خبرگزاری مهر، شهرام منتصری گفت: در راستای حفاظت از حقوق بیت المال و جلوگیری از تعرض به اراضی ملی سال گذشته ۴۲ کیلومتر کمربند حفاظتی در فارس ایجاد شده است.
وی تصریح کرد: از ابتدای آغاز این پروژه در عرصههای منابع طبیعی استان فارس تاکنون سه هزار و ۱۷۵ کیلومتر کمربند حفاظتی در حد و مرز اراضی ملی با مستثنیات قانونی اشخاص در ایجاد شده است.
مدیرکل منابع طبیعی فارس افزود: اجرای کمربند حفاظتی با استفاده از روشهای بنچ مارک، حفر کانال و ایجاد خاکریز در مکانهای مشخص در سطح شهرستانهای استان اجرا شده است.
منتصری ضمن تاکید بر اهمیت حفاظت از اراضی جنگلی و مرتعی استان افزود: با ایجاد کمربند حفاظتی بخش قابل توجهی از اراضی و پوششهای ارزشمند طبیعی از تصرف سودجویان و فرصت طلبان در امان میماند.
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری فارس همچنین از ایجاد کمربند حفاظتی در مرز اراضی ملی شهرستان لارستان به طول ۴۰ کیلومتر خبر داد و افزود: اعتبارات لازم برای اجرای این کمربند نیز از محل کمکهای مردمی، خود یاریها و خیرین تأمین شده است.
منتصری ایجاد پروژه کمربند حفاظتی در دیگر نقاط استان را امری اجتناب ناپذیر عنوان کرد و گفت: اجرای کمربند حفاظتی با مشارکت مردم علاوه بر حفاظت بیشتر از اراضی ملی تأثیر بسزایی در کاهش عوامل تخریب در این عرصهها دارد.
مدیر کل منابع طبیعی فارس با اشاره به اثر بخشی حفاظت مشارکتی با مشارکت بهره برداران عرصهها در اجرای طرحهای مرتعداری خاطرنشان کرد: کاهش روند تجاوزات و تصرفات اراضی منابع ملی، قطع درختان و بوته کنی، کاهش روند قاچاق چوب و سایر محصولات فرعی، کاهش فقرات و سطح آتش سوزی، کاهش سطح کانونهای بحرانی آلوده به آفات و بیماریها از مهمترین اثرات مشارکت حفاظتی بهره برداران در اجرای این طرح هاست.
عاجزانه از خیرین درخواست میشود در همه امور مربوط به دولت سرمایه گزاری نفرمایند . فرماندار نماینده و مسولین شهرستان ایا به این نکته توجه دارند که با توجه بهعدم صدور ویزای کاری در ۱۰ ساله اخیر ،افراد شاغل در خلیج با درامد بالا و پتانسیل مشارکتدر امور شهری بصورت خیریه بشدت در حال کاهش هستند و ۲۰ _۳۰ سال بعد همه شاغلین در کشورهای خلیج بازنشته شده و لارستان دیگر نه خیر دارد و نه کمکی از دولت دریافت میکند ؟
عاجزانه درخواست میکنم پول خیرین در جهت رونق تولید و اشتغال هزینه شود . یک چهارم از کارخانجات کاشی و سرامیک کشور را افراد ثروتمند شاغل در کویت در یزد ایجاد کرده اند و باعث رونق اقتصادی استان خود گردیده اند و همشهری خود را در کار و اشتغال و توسعه کشور یاری رسانده اند .