مدیر مرکز زمین شناسی و اکتشافات معدنی جنوب کشور مستقر در شیراز، با اشاره به وقوع زلزله پنج و هفت دهم ریشتری در منطقه بیرم لارستان گفت: به دنبال وقوع…
مدیر مرکز زمین شناسی و اکتشافات معدنی جنوب کشور مستقر در شیراز، با اشاره به وقوع زلزله پنج و هفت دهم ریشتری در منطقه بیرم لارستان گفت: به دنبال وقوع این زلزله تاکنون شاهد چندین پس لرزه در این مناطق بودهایم که با توجه به لرزهخیز بودن منطقه، احتمال وقوع زلزله و پس لرزههای دیگر نیز وجود دارد.
طهمورث یوسفی اظهار داشت: منطقه جنوب و غرب استان فارس بر روی کمربند لرزهای واقع شده و هر ساله شاهد وقوع چندین زلزله و تعداد زیادی پس لرزه هستیم و گسلی که در این منطقه وجود دارد یکی از گسلهای فعال تعریف شده است.
به گزارش میلادلارستان به نقل از ایرنا وی افزود: در روستای خلیلی فارس ظرف یک سال گذشته تاکنون شاهد وقوع زلزلهها و پس لرزههای متعددی بودهایم که امیدواریم این زلزله پنج و هفت دهم ریشتری آخرین زلزله و فعالیت این گسل باشد. وی گفت: چنانچه این پس لرزهها ظرف چند روز آتی خاتمه یابد، میتوان گفت که زلزله پنج و هفت دهم ریشتری در حقیقت زلزله اصلی بوده اما اگر این پس لرزهها تا یک ماه آینده همچنان تداوم داشت باید منتظر یک زلزله متوسط دیگر بود.
در همین حال پیمان بکتاش، معاون فنی سازمان نقشه برداری در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان با بیان اینکه این زلزله توسط سنسورها ثبت شد که نشان میداد قدرت زلزلهها رو به کاهش بوده و بیشتر آنها حدود ۴ ریشتر بودند گفت: کاهش قدرت زلزلهها نشان میدهد که زلزله اصلی رخ داده و انرژی گسل در حال تخلیه شدن است و خطر از منطقه دور شده است.
وی اظهار داشت: نتایج به دست آمده نشان میدهد که بخشهای دیگر گسل لار فعال شده است، اما وقوع زلزلههای با قدرت کمتر خطر وقوع زلزله با قدرت بیشتر را کم کرده است.