شاید داستان نیروهای شرکتی دانشکده علوم پزشکی لارستان را شما هم در فضاهای مجازی این روزها در منطقه شنیده باشید. افرادی که اخیرا ازبرخی حقوق خود محروم شده اند…. به…
شاید داستان نیروهای شرکتی دانشکده علوم پزشکی لارستان را شما هم در فضاهای مجازی این روزها در منطقه شنیده باشید. افرادی که اخیرا ازبرخی حقوق خود محروم شده اند….
به گزارش میلادلارستان بخش قابل توجهی از نیروی انسانی دانشکده علوم پزشکی لارستان این روزها حال و هوای خوشی ندارند. بر اساس گزارش برخی منابع آگاه حدود ۴۰% و به عبارتی حدود ۶۵۰ الی ۷۰۰ نفر از پرسنل فعال فعلی در مجموعه دانشکده علوم پزشکی لارستان را نیروهای شرکتی تشکیل میدهند که پرداخت فقط حقوق آنها از بودجه اختصاصی دانشکده علوم پزشکی لارستان خصوصا در این ایام کرونایی مشکلات زیادی را برای مجموعه دانشکده ایجاد نموده است. شاید بتوان گفت: تقریبا در کمتر مرکز آموزشی درمانی کشور تعدد نیروهای شرکتی به این تعداد را می توان مشاهده نمود و این در حالی است که بخش زیادی از چارت نیروی انسانی دانشکده علوم پزشکی لارستان در حال حاضر خالی می باشد. بی شک تلاش جهت جذب نیروها و پیگیری تبدیل وضعیت آنها لااقل به صورت قراردادی و نه رسمی می بایست پیش از این در دستور کار مسئولین این دانشکده قرار می گرفت.
از سوی دیگر مشکل پرداخت مطالبات مالی و حقوق نیزوهای شرکتی از موارد چالش زا برای دانشکده در حال حاضر شده و همین امر مسئولان دانشکده را به استفاده از روشهای جایگزین واداشته است. اول کاهش ساعات کاری برای تمامی نیروها. دوم اعمال کارکرد واقعی افراد به عنوان مبنای پرداخت حقوق آنها و مورد سوم تعدیل نیروها در صورت عدم توفیق در موارد قبلی. این در حالی است که کاهش اجباری ساعات کاری کارمندان شرکتی مجموعه دانشکده منجر به کاهش قابل توجه حقوق ماهیانه آنها از حدود ۲٫۵ تا ۲٫۷ میلیون تومان فعلی بوده که خصوصا در شرایط تورم و گرانی کشور مشکلات زیادی را برای آنها به ارمغان خواهد آورد.
این موضوع و انتشار نامه های تعدیل نیرو،کاهش اضافه کار و نیز کاهش ساعات کاری برای نیروهای شرکتی باعث گردیده تا این تعداد قابل توجه خصوصا در ایام کرونایی انگیزه فعالیت خویش را از دست بدهند؛ حال آنکه در دانشکده ها و دانشگاه های علوم پزشکی در دیگر مراکز فارس وضع به گونه ای دیگر رقم خورده و اساسا دانشکده ها درگیر مشکلات پرداخت حقوق حقه نیروها نبوده و شاید پیگیر مزایای دیگری برای پرسنل خود می باشند….
شاید با نگاهی کارشناسی بتوان گفت ساده ترین راه تعدیل نیرو و یا کاهش ساعت کاری کارکنان شرکتی می باشد،اما تعدیل ساعات کاری نیروها با یک حساب سرانگشتی حدود ۳٫۵ تا ۴ میلیارد تومان می تواند از هزینه های دانشکده بکاهد و این در حالی است که بودجه سالیانه اختصاصی دانشکده چند ده برابر این ارقام می باشد.
سوال مهم اینکه آیا برای تامین حدود ۳ تا ۳٫۵ میلیارد تومان آن هم برای نیروهای شرکتی که بسیاری از آنان از وضع مالی خوبی نیز برخوردار نیستند، وزارت بهداشت همکاری نخواهد کرد؟
آیا وزیر محترم که خود از نیروهای انقلابی بوده و مشکلات جامعه پزشکی را به خوبی لمس نموده و با جدیت خصوصا در ایام کرونایی سعی در حل مشکلات دانشکده های علوم پزشکی کشور داشته است، در صورت درخواست دانشکده علوم پزشکی لارستان در خصوص وجود مشکلات در پرداختی ها با حل مشکلات آنان موافقت نخواهد کرد؟ بی شک دکتر نمکی که خود چندی پیش با خاطرات خوش از منطقه در لارستان نیز حضور یافته اند نگاه مثبت به مجموعه علوم پزشکی ۴ شهرستان دارند و این امر تنها پیگیری بیشتر مسئولین محترم دانشکده را می طلبد.
شاید بد نباشد بدانیم نیروهای شرکتی دانشگاه های علوم پزشکی جهرم و فسا و… بسیار کمتر از این تعداد بوده و اکثر انها در حال حاضر تبدیل وضعیت به نیروهای قراردادی و.. شده و یا استخدام رسمی اند.
و شاید بازهم بد نباشد بدانیم که حقوق نیروهای قراردادی را خزانه کل پرداخت می کند و نیازی به استفاده از درآمد اختصاصی دانشکده ندارد. این امر خود بار سنگین پرداخت حقوق پرسنل را از دوش دانشکده برداشته و اعتبارات اختصاصی دانشکده به خرید تجهیزات و نیز تکمیل ساختمان پردیس و سایر موارد عمرانی صرف خواهد شد.
در آخر هم شاید بد نباشد بدانیم که بر اساس برخی شنیده ها اخیرا در یکی از بیمارستان های زیر پوشش دانشکده مجددا تعداد قابل توجهی نیروی شرکتی جذب شده که بازهم تعهد از درآمد اختصاصی دانشکده علوم پزشکی لارستان را بیشتر خواهد نمود.
بی شک ارائه این مشکلات مالی و تلاش در جهت تامین حقوق پرسنل در شرایط فعلی در گام اول و تلاش در جهت تبدیل وضعیت آنها به نیروهای قراردادی در گام دوم که بالتبع آن کاهش تعهدات پرداخت از هزینه اختصاصی دانشکده را به همراه خواهد داشت بایستی به صورت ویژه در دستور کار مسئولان دانشکده علوم پزشکی لارستان قرار گیرد.
اگر هم این موضوع تاکنون پیگیری شده،با توجه به موافقت های ویژه وزیر محترم با حل مشکلات کادر درمان خصوصا در ایام کرونایی فعلی، باید از مسیر ایجاد شده کمال بهره برداری نموده و با استفاده از پتانسیل نماینده محترم در مجلس شورای اسلامی و نیز جلسات ویدئوکنفرانسی هفتگی وزیر موضوعات فوق را پیگیری نموده و آرامش مجدد را به کارکنان دانشکده برگرداند.
بدیهی است تلاش در جهت جذب نیروهای لازم و تکمیل چارت دانشکده از طریق آزمون های استخدامی آتی نیز به عنوان گام های بعدی می تواند در دستور کار مسئولین دانشکده علوم پزشکی لارستان قرار گیرد.
میلاد لارستان حق پاسخگویی و نیز ارائه آخرین پیگیری های صورت گرفته را برای مسئولان محترم دانشکده علوم پزشکی لارستان از همین رسانه قائل می باشد.
این سوال پیش می اید که چرا وضع نیروهای شرکتی در لارستان با سایر مراکز علوم پزشکی متفاوت است وچرا کار این ۷۰۰ نفر پرسنل به اینجا رسیده که انها را تعدیل واخراج نمایند انهم در شرایطی که مردم ومنطقه سخت نیازمند به خدمات انها دارند
این مسایل وعدم مدیریت ها باعث میشود که شهرستانهای اوز وخنج که زیر پوشش علوم پزشکی لار هستند بخواهند که برای پیوستن به علوم پزشکی شیراز اقدام نمایند زیرا این مشکلات در انجاها نیست
باید از مسئولین پرسید چرا افرادی که آزمون ندادن و گزینش نشدن خیلی سریع و راحت شرکتی میشوند؟
نه اینکه اینان فرزندان پرسنل هستن که با پارتی شرکتی شدن.
اگر قرار بر تعدیل نیروست افرادی که تلاشی نکردن و ردیفی ندارن باید حذف بشن
متاسفانه فقط در لار این وضعیت مشاهده میشه.
سلام بررسی شود بخش قابل توجهی از این نیروها در زمان ریاست فعلی با سفارش امده اند مدیریت سلیقه ای کار را به اینجا کشانده خدا به داد مدیران اینده علوم پزشکی لار برسد حیف که همه چیز درحال خراب شدن است ومدیران فعلی خواهند رفت و با دنیایی مشکلات لاری ها را تنها خواهند گذاشت
مسئولین عزیز لطفا تلاش کنید و مجوز استخدامی بگیرید نه اینکه تعدیل نیرو کنید.
نقطه ضعف روسای بی تجربه تعدیل نیرو.