به گزارش میلاد لارستان به نقل از روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان همزمان با ۷ ژوئن (۱۷ خرداد ماه) و مصادف با روز ایمنی غذا، دکتر اسعدیان، معاون غذا و داروی دانشکده بر اساس گزارش مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی این معاونت، واحدهای تولیدی برتر صنایع غذایی و بهداشتی شهرستان لارستان که در ارزیابی سالانه شرایط فنی و بهداشتی در سال ۱۳۹۹، بالاترین امتیاز را کسب کرده اند، بشرح ذیل اعلام کرد:
واحدهای تولیدی صنایع غذایی برتر:
۱- شرکت لبنیات نگین لارستان تولید کننده انواع فرآورده های لبنی و بستنی با نام تجاری بابا برفی و به مدیریت عاملی آقای اردشیر یل
۲- به صورت مشترک واحد تولیدی بیرم بهنام آرین تولید کننده انواع کنسرو ماهی با نام های تجاری ناخدا و فُرس و به مدیریت عاملی قاسم اسدی و همچنین واحد تولیدی آقای عبدالمحمد بابایی تولید کننده انواع حلوا مسقطی لاری با نام تجاری ترنج و با مدیریت عاملی عبدالمحمد بابایی
۳- واحد تولیدی لبنیات قنبرزاده تولید کننده انواع لبنیات با نام تجاری قنبرزاده و به مدیریت عاملی حسن قنبرزاده
گفتنی است؛ هر دو واحد تولیدی صنایع بهداشتی لارستان به شرح ذیل، در درجه کیفی عالی (A) قرار گرفته اند که عبارتنداز؛
۱- شرکت نسیم سحر لارستان تولید کننده انواع محصولات بهداشتی سلولزی با نام تجاری یُنای لار و توال تک و به مدیریت عاملی محمد رضا بنی زمانی
۲- شرکت عالم گستر لارستان تولید کننده انواع محصولات بهداشتی سلولزی با نامهای تجاری لارشید، مهلاد، پامیلی، شریفه، بهناز و به مدیریت عاملی علی حاجی پور