شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۱۲:۵۰ق.ظ
::آخرین مطلب 14 دقیقه پیش | افراد آنلاین: 1

بررسی مشکلات 3 واحد تولیدی در حال احداث در شهرک صنعتی لار

مشکلات ۳ واحد تولیدی در حال احداث در شهرک صنعتی لار مورد بررسی قرار گرفت. به گزارش میلاد لارستان به نقل از روابط عمومی معاونت استانداری و فرمانداری ویژه لارستان؛…

مشکلات ۳ واحد تولیدی در حال احداث در شهرک صنعتی لار مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش میلاد لارستان به نقل از روابط عمومی معاونت استانداری و فرمانداری ویژه لارستان؛ در راستای تحقق شعار سال و بمنظور رفع موانع تولید، داریوش دهقان معاون استاندار و فرماندار ویژه لارستان به اتفاق احسان طاهری معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری، و روسای ادارات صنعت، معدن و تجارت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، شرکت شهرکهای صنعتی، جهاد کشاورزی، استاندارد، غله، بانک کشاورزی، اتاق اصناف و کارشناسانی از دفتر برنامه ریزی و اقتصادی فرمانداری و بهداشت، از ۳ واحد تولیدی در حال احداث در شهرک صنعتی لار بازدید و به بررسی مسائل و مشکلات این واحد های تولیدی پرداخته و تصمیماتی در خصوص رفع مشکلات آنها اتخاذ گردید.

فرماندار ابتدا به کارخانه در حال احداث آرد لارستان متعلق به آقای درویش برومند رفت.

در این بازدید برومند مسئول این کارخانه مهمترین مشکل این شرکت را کمبود نقدینگی و نیاز به تسهیلات بانکی و سرمایه در گردش را  بیان نمود و خواستار ارائه تسهیلات برای این کارخانه شد که بلافاصله فرماندار بصورت تلفنی با استان این موضوع را پیگیری کرد و قرار شد در یک نشست تخصصی دیگر در خصوص تسهیلات رایزنی شود.

کارخانه آرد لارستان در زمینی به مساحت ۲ هکتار با زیربنای ۱۰ هزار متر مربع در شهرک صنعتی لار در حال ساخت است و منتظر تسهیلات بانکی است که دستگاه های آن را خریداری و راه اندازی کند.

معاون استاندار و فرماندار ویژه لارستان در ادامه حضورش در شهرک صنعتی لار به کارخانه در حال احداث ریسندگی تولید نخ آقای حبیب الله امانی رفت.

این کارخانه هم، در زمینی به مساحت ۳ هزار متر مربع در حال ساخت می باشد که تاکنون ۱۱ میلیارد ریال برای آن هزینه شده و ۵۰ در صد نیز پیشرفت فیزیکی را به همراه دارد.

آقای حبیب الله امانی مهمترین مشکل این کارخانه را تسهیلات بانکی بیان کرد که در صورت ارائه تسهیلات و همچنین تامین ۱ مگاوات برق، این کارخانه به بهره برداری می رسد و برای ۸۰ نفر شغل ایجاد و روزانه ۲ تن نخ تولید می شود.

داریوش دهقان همچنین از کارخانه پنبه پاک کنی پارس لارستان متعلق به اقای امانی هم دیدن کرد و مشکلات آن را بررسی کرد.

هم اکنون ۳۲ نفر در کارخانه پنبه پاک کنی پارس لارستان مشغول به کار هستند.

وی سپس به شرکت تولیدی در حال ساخت لبنیاتی دلداده هم رفت.

این شرکت نیز در زمینی به مساحت ۶۵۰۰ متر مربع با زیربنای ۲۴۰۰ متر مربع در حال ساخت است و ۷۰ در صد پیشرفت فیزیکی را به همراه دارد و تاکنون برای آن ۱۰۰ میلیارد ریال هزینه شده است.

آقای علی اکبر ایمانی مدیر این شرکت با بیان اینکه اگر تسهیلات بانکی به این شرکت تولیدی تزریق شود تا ۳۰ درصد باقیمانده از کارخانه به اتمام برسد و مجوز سیب سلامت هم از دانشکده علوم پزشکی صادر و این شرکت راه اندازی شود، روزانه بیش از ۲۰ تن محصولات لبنی از قبیل دوغ، ماست، ماست چکیده، کشک، پنیر، کره و غیره تولید می کند و برای بیش از ۷۰ نفر شغل ایجاد می شود.

شرکت تولیدی دلداده در حال حاضر فعالیتش را بصورت سنتی با ۱۸ نفر اشتغال زایی در سطح شهر ادامه می دهد.

معاون استاندار و فرماندار ویژه لارستان در حاشیه ی این بازدید ها در سخنانی، هدف از این بازدیدها را بررسی مشکلات بخش تولید و صنعت شهرستان را بیان کرد و گفت: حضور در واحدهای تولیدی و صنعتی و شنیدن مشکلات این واحدها، موجب اتخاذ تصمیمات صحیح و تلاش برای حل مشکلات آنها می‌شود.

داریوش دهقان با اشاره به رهنمودهای مقام معظم رهبری در راستای سال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرینی اظهار داشت: اولویت دولت پیگیری مسائل و مشکلات و رفع موانع واحدهای تولیدی می باشد.

وی در ادامه افزود: لارستان بزرگ به داشتن کارخانه های تولیدی جهت اشتغال جوانان، تولید سرمایه، رونق و بالندگی منطقه نیاز دارد و ما از واحد های تولیدی بدون شک حمایت خواهیم کرد.

ف ۱۱۰

 

 

نوشته شده در تاریخ:شنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۱ ساعت ۳:۵۶ب٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین