شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۱:۱۶ق.ظ
::آخرین مطلب 40 دقیقه پیش | افراد آنلاین: 1

مسئولان مرکز رشد و شهرک صنعتی پاسخ دهند؛‌ جایگاه لارستان و خنج در خوشه خرمای جنوب فارس چگونه است؟

حدود سه سال پیش مدیرعامل وقت شرکت شهرک‌های صنعتی فارس گفته بود: استان فارس ۱۳ درصد از خرمای کشور را تولید می‌کند که تاکنون بیش از ۱۰۰ رقم خرما در…

حدود سه سال پیش مدیرعامل وقت شرکت شهرک‌های صنعتی فارس گفته بود: استان فارس ۱۳ درصد از خرمای کشور را تولید می‌کند که تاکنون بیش از ۱۰۰ رقم خرما در این استان شناسایی‌شده است. احد فتوحی در آن زمان اظهار داشته بود: سالانه حدود ۱۵۰ هزار تن خرما از ۳۳ هزار هکتار نخلستان استان فارس تولید می‌شود که ۳۰ درصد محصولات نخلستان‌های این استان به‌صورت رطب به بازار عرضه می‌شود.

وی با اشاره به اینکه شهرستان‌های جهرم، کازرون، خنج، قیروکارزین، مهر، لامرد، فراشبند، فیروزآباد، داراب، زرین‌دشت و لارستان تولیدکنندگان خرما در استان فارس هستند، خاطرنشان کرد: خوشه خرمای جنوب برنامه‌های مختلف در حوزه‌های ارتقای سطح فرآوری و بسته‌بندی و نیز برنامه‌های حمایتی در بخش‌های توسعه بازار را اجرا می‌کند.

این مسوول بیان داشته بود: حدود ۱۰ درصد خرمای فارس به کشورهای حوزه خلیج‌فارس، هند و پاکستان صادر می‌شود ودراین راستا افزایش میزان صادرات و ارتقای فعالیت‌ها در این حوزه از مهم‌ترین برنامه‌های این خوشه است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس اضافه کرده بود: صدور پروانه بهره‌برداری برای ۳۸ واحد فرآوری خرما با اشتغال‌زایی ۵۰۰ نفر از سوی سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی ونیز تأمین شدن بیش از ۸۰ درصد مواد اولیه این واحدها از فاصله‌ای در شعاع ۱۰۰ کیلومتری از دیگر رویکرد شرکت شهرک‌های صنعتی است.

فتوحی در آن زمان بیان داشته بود: طرح امکان‌سنجی خوشه خرمای جنوب فارس پس از انجام مراحل کارشناسی به تائید سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران رسید و این سازمان مجوز ایجاد خوشه خرما را صادر کرد‌ه است.  وجود ظرفیت‌های استان درزمینهٔ تولید و فرآوری خرما و مطرح بودن فارس به‌عنوان یکی از قطب‌های مهم در این محصول سبب شده است ایجاد خوشه خرمای جنوب به‌عنوان پنجمین خوشه کسب‌وکار استان فارس در دستور کار شرکت شهرک‌های صنعتی فارس قرار گیرد.

وی خاطرنشان کرده بود: با انتخاب عامل توسعه فعالیت این خوشه از تابستان سال ۹۶  موضوع وارد مرحله اجرایی شده است.

میلاد لارستان: شاید چند سالی از این موضوع می گذرد، اما شایسته است مسئولان محترم مرکز رشد واحد فناور لارستان،‌ شرکت شهرک های صنعتی لارستان و نیز مدیریت جهاد کشاورزی لارستان در این زمینه برای مردم روشن نمایند که جایگاه لارستان و خنج در طرح خوشه خرمای جنوب فارس چیست؟‌ همان گونه که آمارهای جهاد کشاورزی منطقه اعلام نموده اند،‌ حدود ۱۷هزار تن خرما از نخیلات خنج و ۱۵هزار تن خرما از نخیلات لارستان سالانه برداشت می شود و به عبارتی حدود ۲۰% از خرمای تولیدی فارس از دو منطقه لارستان و خنج تامین می گردد. لذا توجه به این مناطق در خوشه خرمای جنوب فارس اهمیت دارد.

نوشته شده در تاریخ:سه شنبه ۰۳ خرداد ۱۴۰۱ ساعت ۸:۱۴ب٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

2 Responses to “مسئولان مرکز رشد و شهرک صنعتی پاسخ دهند؛‌ جایگاه لارستان و خنج در خوشه خرمای جنوب فارس چگونه است؟”

  1. شمسی از خنج گفت:

    شما که با لفظ جنوب فارس میانه خوبی ندارید پس چرا دراین مقاله از جنوب فارس استفاده میکنید شما که به این منطقه میگویید لارستان بزرگ

    • amdin گفت:

      دوست عزیز واژه جنوب فارس را میلاد لارستان به کار نبرده و بلکه مدیرعامل شرکت شهرک ها بیان داشته است. در همان راستای متن وی این واژه در درخواست میلاد لارستان بیان شده است

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین