کبابهای ایران زمین همیشه خوشمزه و خوشطعم است. لاریها جوجه کباب مخصوصی دارند که خیلی معروف است و اگر در ایام نوروز گذرتان به این شهر بیفتد، حتما بوی خوشش…
کبابهای ایران زمین همیشه خوشمزه و خوشطعم است. لاریها جوجه کباب مخصوصی دارند که خیلی معروف است و اگر در ایام نوروز گذرتان به این شهر بیفتد، حتما بوی خوشش را در خیابانهای این شهر استشمام میکنید.
مواد لازم
۱ عدد جوجه مرغ کبابی
۲ پیمانه ماست
۱ پیمانه آب لیمو
۲ عدد پیاز
فلفل قرمز و نمک به اندازه لازم
تخم گشنیز به اندازه لازم
زعفران دم شده نصف پیمانه
طرز تهیه:
۱٫ مرغ را تکهتکه کنید و کنار بگذارید.
۲٫ پیازها را نگینی خرد کنید.
۳٫ حالا مرغها را در ظرفی بریزید و روی آن را با پیازهای خرد شده، ماست، نمک، فلفل قرمز، تخم گشنیز و زعفران بپوشانید.آب لیمو را هم اضافه کنید.
۴٫ در ظرف را بگذارید. موادتان را در یخچال قرار دهید تا ۵ ساعت بماند.
۵٫ بعد از ۵ ساعت جوجهها را به سیخ بکشید.
نکته
روی جوجه کباب را با روغن زیتون و آب لیمو بریزید و سرو کنید.
محبوبه امامی- مجله آشپزی مثبت
با عرض سلام
کباب کنجه گوشت لاری معروف است نه جوجه کباب لارستانی.