امام جمعه لار نماز با بیان اینکه نماز جمعه عاشورایی نمازی است که در این مقطع حساس و جنگ ترکیبی دشمن، دو ویژگی عاشورا در او استمرار داشته باشد،…
امام جمعه لار نماز با بیان اینکه نماز جمعه عاشورایی نمازی است که در این مقطع حساس و جنگ ترکیبی دشمن، دو ویژگی عاشورا در او استمرار داشته باشد، گفت: امید آفرینی و واجب فوری و قطعی یعنی جهاد تبیین این دو ویژگی است.
حجتالاسلام والمسلمین سید مختار موسویخرم در گفتوگو با خبرنگار میلاد لارستان با بیان اینکه قیام امام حسین (ع) از جهات مختلف داری اهمیت، درس و عبرت آموز است، اظهار داشت: آن حضرت با شناخت و رصد دقیق میدان و با هدف حفاظت و صیانت از اصل دین خروج کرد و درسهای زیادی را بر فطرتهای پاک و طالب حقیقت ارزانی داشت، درسهایی که عامل عزت، سعادت، اقتدار و عظمت برای ملت ها خواهد بود.
وی با بیان اینکه از درس ها و ویژگی های مهم قیام حضرت امید آفرینی و جهاد تبیین است، افزود: ایمان و امید به هدف و وعده های الهی عوامل مهم در شکلگیری قیام عاشورا بود که توانست ماندگارترین صحنه تقابل لشکر ٧٢ نفره حق طلبان را در مقابل لشکر چند هزار نفره شکل دهد.
این استاد حوزه و دانشگاه با اذعان به اینکه چه عاملی جز امید به عنایت الهی و سعادت مندی می توانست چنین تقابلی را ایجاد کند، تصریح کرد: لشکر ٧٢ نفره ای که با امید پیروزی در آن مقدمة الجیشی، میمنه و میسره ایجاد شد، نیروها ساماندهی شدند که خود پیام امید را به زیباترین وجه به نمایش آورده است.
وی با اشاره به اینکه خطبه ها و رجزهای متعدد از آغاز قیام توسط امام ایراد گردید که طولانی ترین آنان در روز عاشورا خطاب به یزدیان ایراد شد چرا که حسین امید به هدایت داشت، پیام امید به پیروزی و نهراسیدن از شکوه ظاهری دشمن، خاطر نشان کرد: بعد دیگر این قیام جهاد تبیین امام حسین؛ امام سجاد، حضرت زینب و اسرای کربلا سلام ا… علیهم اجمعین است.
حجتالاسلام موسویخرم با بیان اینکه خطبه های امام حسین از آغاز قیام، خطبه های امام سجاد در مجلس یزید و ابن زیاد، خطبه های حضرت زینب (س) در مجلس ابن زیاد و یزید که طنین صدای حیدری را تداعی کرد و در جنگ روایت ها از تحریف و وارونه جلوه دادن قیام امام زمانشان جلوگیری کردند و آنچنان در این عرصه موفق بودند که یزید را مجبور به انفعال کردند و اولین عزاداری برای امام حسین علیه السلام را در کاخ یزیدبرگزار کردند، تأکید کرد: این مهم حاصل نشد جز با جهاد تبیین امام سجاد (ع) و حضرت زینب (س) و… و شاعر چه زیبا بیان بیان داشته است که؛ کربلادر کربلا می ماند اگر زینب نبود.
وی با بیان اینکه نماز جمعه عاشورایی نمازی است که در این مقطع حساس و جنگ ترکیبی دشمن، دو ویژگی عاشورا در او استمرار داشته باشد، افزود: امید آفرینی و واجب فوری و قطعی یعنی جهاد تبیین این دو ویژگی است.
امام جمعه لار با اشاره به اینکه خطبه های نماز جمعه باید همچون خطبه های عاشورایی امید بخش باشد و با تبیین دستاوردها و پیروزی ها ی جبهه حق در تقابل با جبهه باطل و استکبار جهانی نگذارد دشمن در جنگ روایت ها روایت خود را غالب کند و اهدافی را که با جنگ سخت به دست نیاورده با جنگ نرم، جنگ روایت ها و تحریف حقایق، به دست آورد، یادآور شد: نماز جمعه باید صحنه تقابل تفکر انقلابی و ایستادگی مقابل استکبار باشد و زینب وار با ایمان و امید فریاد زد؛ ای یزیدیان زمان هرچه از مکر و حیله در چنته دارید انجام دهید، تمام توان شیطانی خود را به میدان آورید و همه ی عمال خود را بسیج نمایید اما بدانید مکتب عاشورا ماندگار است و خاموش شدنی نیست و کف های روی آب خواهند رفت و ماندگاری با حقیقت است که این وعده الهی است: … فَأَمَّا الزَّبَدُ فَيَذْهَبُ جُفَاءً ۖ وَأَمَّا مَا يَنْفَعُ النَّاسَ فَيَمْكُثُ فِي الْأَرْضِ ۚ كَذَٰلِكَ يَضْرِبُ اللَّهُ الْأَمْثَالَ.
وی اضافه کرد: باطل چون کف به زودی نابود میشود و اما (حق چون) آن آب که به خیر و منفعت مردم است در زمین درنگ میکند. خدا مثلها را بدین روشنی بیان میکند.
ف ۱۱۰
امام حسین خواهان سعادتمندی انسانها بود. یعنی خواهان. آسایش. رفاه. ومعیشت مردم بود یعنی میخواست که فرد مسلمان دچار تنگدستی وگرانی وبیگاری نباشد. تا با فراغ بال به جامعه خود کمک کند ودنبال فحشا. واختلاس از بیت. المال. نباشد