یکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۳:۳۹
::آخرین مطلب 3 ساعت پیش | افراد آنلاین: ...
امام جمعه لار:

تضعیف نماز جمعه به نفع هیچ‌کس نیست؛ این “پناهگاه وحدت” را پاس داریم

  امام جمعه لار با بیان اینکه مردم نماز جمعه و مصلی ها را یک پناهگاه می دانند و این از برکات انقلاب اسلامی ماست، گفت: تضعیف نماز جمعه به نفع…

 

امام جمعه لار با بیان اینکه مردم نماز جمعه و مصلی ها را یک پناهگاه می دانند و این از برکات انقلاب اسلامی ماست، گفت: تضعیف نماز جمعه به نفع هیچ‌کس نیست و باید این جایگاه را تقویت کرد.

به گزارش میلاد لارستان، حجت‌الاسلام والمسلمین سید مختار موسوی‌خرم در آئین عبادی سیاسی نماز جمعه این هفته شهر لار با بازخوانی فرازهایی از فرمایشات رهبر معظم انقلاب در دیدار با مسئولان قوه قضائیه، با تأکید بر بر پیگیری مسئله جنایاتی که در این مقطع رژیم صهیونیستی و آمریکا بر علیه ملت ایران مرتکب شدند، اظهار داشت: در گذشته هم آنها جنایات متعددی را بر علیه ملت ایران مرتکب شدند ولی یک بخش کوچکش پیگیری شد در صورتی که بسیاری از آنها قابل طرح در محاکم قضایی بود. در جنگ دفاع مقدس هشت ساله کشورهایی نظیر؛ آلمان کارخانه تولید بمب شیمیایی برای صدام ساختند و مواد اولیه در اختیار او قرار دادند و هزاران نفر شهید و جانباز در کشور ایران برجای گذاشتند. یا آمریکا مستقیم ورود کرد و سکوها، کشتی و هواپیمای ایران را مورد اصابت قرار دادند. ده ها مورد می‌توان از این جنایت‌ها برشمرد. همچنین همین منافقین خبیث اقدامات بسیاری را علیه ملت و کشور ایران انجام داده‌اند. که کاری بر علیه اینها در مجامع جهانی صورت نگرفته است و رهبر معظم انقلاب می فرمایند ما در خیلی از قضایای قبلی باید این کار را می کردیم ولی کوتاهی کردیم، این دفعه کوتاهی نکنیم اگر این دادگاه ها بیست سال هم طول بکشد عیبی ندارد و باید دنبال شود، باید یقه جنایتکار گرفته شود به هر حال اینها باید دنبال آن گرفته شود. ما پرونده هایی داشتیم که حق‌مان را گرفتیم ولو بعد از سالیان نتیجه گرفتیم.

وی افزود: قبل از انقلاب ایران از انگلستان سلاح خریده بود، تحویل نمی داد تا پیگیری های حقوقی صورت گرفت، دو سه سال پیش تازه حاضر شد پول ما را برگرداند. کی برگرداند؟ زمانی که پیگیری کردیم، پیگیری حقوقی کردیم و مجبور شد بدهی خودش را بپردازد.

حجت‌الاسلام موسوی‌خرم تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب می فرمایند؛ ملت ایران در این جنگ تحمیلی اخیر کار خیلی بزرگی انجام داد و این کار بزرگ از جنس عملیات نبود، از جنس اراده و عزم بود، از جنس اعتماد به نفس بود، ملت ایران به اینجا رسیده که مستقیم می ایستد و در مقابل این قدرت و سگ زنجیری‌اش سینه به سینه می شود، از او نمی ترسد بلکه او را می ترساند این باید حفظ شود، این باید بین مردم حفظ شود ‌و همه ما وظیفه داریم این اتحاد و انسجام و همدلی که ایجاد شده و با عنایت الهی این تعریف قلوبی که صورت گرفته، این را باید حفظ کنیم. همه وظیفه داریم اینقدر مته به خشخاش هم نگذاریم. اینقدر زندگی همدیگر را زیر و رو نکنیم. اینقدر تجسس بیخودی در جزئیات همدیگر نداشته باشیم. اگر واقعاً کسی دل در گرو این نظام دارد، کار خودش را انجام دهد و اینقدر بیکار نیستیم انصافا که بخواهیم دیگران را رصد کنیم و ببینیم آنها چه کار انجام می دهمد ولی یک وقت کسی وظیفه نظارتی دارد، باید وظیفه نظارتی خودش را انجام دهد ولی بگو مگوهای جناح ها و احزاب و سلایق سیاسی جز هزینه برای نظام اسلامی ثمری ندارد.

 

این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اینکه در بخش سوم فرمایشات رهبر معظم انقلاب در رابطه با اهمیت وحدت طیف‌های سیاسی و مذهبی متفاوت بود و ما نیاز داریم این وحدتی که به وجود آمده را حفظ کنیم، خاطر نشان کرد: حقیقتا این حماسه ای بود که ملت خلق کردند کار کسی دیگری نبود. این جریان و سلیقه ای نبود کار ملت بود ولی شما را به خدا این را خرابش نکنید، این را حفظش کنید. رهبر معظم انقلاب می فرمایند؛ ظاهرها، چهره‌ها و لباسهای گوناگون که حاضر شدند اینگونه فداکارانه حرف بزنند این خیلی مهم است یعنی استکبار جهانی باید ملت ایران را یک بازشناسی کند چراکه در تحلیلش دچار یک غلط بسیار بزرگ شد که فکر کرد ملت ایران مثل جاهای دیگرند که اینها یه سر و صدای ایجاد کنند، ملت هم همراهی می کنند. ملت ایران یک ملت تمدن ساز است این خیلی مولفه و شاخصه مهم برای ملت ایران است یعنی صاحب فکر است، صاحب اندیشه است، نظریه پرداز است، تولید علم دارد، تولید محتوا دارد. کسی که این ویژگی را دارد شما نباید مثل فلان کشور او را مقایسه کنید و تحلیل داشته باشید افراد با جهت گیری های سیاسی گوناگون و گاهی متقابل و با وزن مذهبی کاملاً متفاوت در کنار هم ایستادند و این وحدت بزرگ و اتحاد عظیم ملی را به وجود آوردند. این را همه حفظ کنند.

وی تأکید کرد: باید همه ما توجه کنیم که هرکس اعم از؛ روزنامه نگار، قاضی، مسئول دولتی، روحانی، امام جمعه و هر کس وظیفه ای دارد. من امام جمعه وظیفه دارم و من نباید هر جور حرف بزنم و وحدت و انسجامی که به وجود آمده، مخدوش کنم. یک آقایی در تلویزیون دعوت کردند و حرف عجیبی مطرح کرد که خانم آمد ایران با صد و بیست تا مسئول ایرانی رابطه فلان داشته است. بروید تحقیق کنید این حرف چقدر صحت دارد. این خانم در پنج بار سفرش به ایران فقط ۱۵ روز در ایران بوده است. این افراد باید مواخذه و پاسخگو کرد. نفوذ همیشه به این نیست که یک نفر جاسوس باشد بلکه گاهی فردی حرفی بزند و یک انسجام را خراب کند در این زمره است. مسئولین ذی ربط اجازه ندهند افراد اینگونه یله و رها صحبت کنند بدون اینکه کسی از آنها مواخذه و درخواستی داشته باشند. البته قوه قضاییه اقدام کرده و این باید شیوه باشد. مردم دارند هزینه می دهند و هزا و صد شهید ما دادیم که چهل و یک کودک در این ایام به شهادت رسیدند. ما دانشمندان بزرگمان به شهادت رسیدند. سرداران بزرگمان به شهادت رسیدند. این ایام نگذاشت که ما حزن و اندوه از دست دادن این عزیزان رو درک کنیم. آدم های کمی نبودند و همه اینها درجه یک بودند که به شهادت رسیدند. آقای فلان حق ندارد بیاید اینگونه صحبت کند.

امام جمعه لار با اذعان به اینکه تبیین آری اما جنجال و کوچک‌نمایی ممنوع، تأکید کرد: رفع مغالطه هایی که انجام می شود لازم است اما ایرادهای غیرلازم را به میان کشیدن و درباره اش بحث کردن و بر روی مسائل کوچک جنجال کردن مضر است و همه باید خودمان را مخاطب بدانیم. نباید اینقدر مسائل جزئی را مطرح و تحلیل‌های بدون مبنا ارائه کنیم.

وی با بیان اینکه مخاطب سخنان مقام معظم رهبری همگان هستند، ادامه داد: هر کس در این فضا زیاده‌روی می کند، چه اصولگرا باشد چه اصلاح طلب، چپ باشد یا راست و مستقل، هر کسی باشد باید خودش را مخاطب این فرمایش بداند و از افراط و تفریط پرهیز کرد.

حجت‌الاسلام موسوی با تأکید بر لزوم اهمیت وفاداری به نظام و تایید سیاست های کلی نظام، عنوان کرد: وفاداری به نظام در زبان و اظهار کردن آن چیز لازم و مفید است که بعضی‌ها باز ساکت بودند و حرفی نزدند. بعضی ها خوب آمدند حرف زدند و تحلیل کردند. عده‌ای همان شبی که صبح آن روز عملیات بود، با حضور در تلویزیون صحبت کردند که این شجاعت می خواهد ولی بعضی‌ها را ما ندیدیم و فضا که آرام شد به یکباره دیدیم که در صحنه شروع به اظهار نظر کردند.

امام جمعه لار با اشاره به اینکه همه باید سیاست های کلی نظام را تایید و حمایت کنند، افزود: غلطت اختلاف نظرهای جناحی مضر است و این غلظت اختلافات را پایین بیاورید. مردم هم این غلظت ها را نه می‌خوانند نه می‌پسندند، الان تنها وظیفه‌ای که ما در مقابل مردم داریم این است که لیستی از مشکلات و مطالبات مردم داشته باشیم و در هر جایی هستیم بگوئیم این کار را من انجام دادم.

وی با اشاره به اینکه اگر کسی در مورد قضایای نظامی و دیپلماسی به یک مسئولی اعتراضی داشته باشد، لحنی که برای بیان اعتراض انتخاب می کند لحن قابل قبول، خیرخواهانه، از روی برادری باشد، تصریح کرد: امروز سوریه رو ببینید چه عبرتی ایجاد شده؛ اول گفتن می خواهیم ملت را آزاد کنیم. جولانی را آوردند و با او عکس گرفتند، چند روزی است که او را می کوبند و اکنون اخباری از متواری شدن جولانی و ترور وزرایرش منتشر شد. این فضای دشمن است و سوریه را ضعیف و تجزیه شده می خواهد.

این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه برای ایران هم همین خواب را دیده‌اند و اگر هوشیار نباشیم، برای ایران هم برنامه دارند، خاطر نشان کرد: گاهی می بینیم افراد با تیترخوانی روزنامه‌ها یا اخبار موضع‌گیری می کنند که باید به آنها گفته شود که؛ تحقیق کنید، سندیت آن را بسنجید، بعد صحبت کنید. برخی از حرف‌ها و اعتراضاتی که دیده می شود ناشی از بی‌اطلاعی است و نمی داند چه کاری انجام گرفته و چه کاری باید انجام شود.

امام جمعه لار با استناد به بیانات رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه ایران در هیچ میدانی بعنوان طرف ضعیف وارد نخواهد شد، بیان کرد: رهبر معظم انقلاب می فرمایند؛ خدای متعال نصرت را برای ملت ایران در ذیل نظام اسلامی و زیر چتر قرآن و اسلام تضمین کرده است که ملت ایران حتما پیروز خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه پنج مرداد سالروز برگزاری اولین نماز جمعه توسط مرحوم آیت الله طالقانی در تهران است که این روز رو هم گرامی می داریم، افزود: در روزهایی که این جنگ آغاز شده بود دو سه هفته اول و الان هم همینطوره یک استقبال چند برابری از نماز جمعه شد و این یک معنا دارد و معنایش این است که مردم نماز جمعه و مصلی ها را یک پناهگاه می دانند و این از برکات انقلاب اسلامی ماست که یک همچین پناهگاهی داریم. می‌گوییم همدیگر را می بینیم، با هم صحبت می‌کنیم، حرف‌ها را می شنویم و دلگرم تر به خانه های خودمان برمی گردیم. قدر این نعمت را بدانیم و این را تقویت کنیم و به دنبال تضعیفش به هیچ شکلی نباشیم. عزیزان تضعیف نماز جمعه به نفع هیچ‌کس نیست و باید این جایگاه را تقویت کرد.

حجت‌الاسلام موسوی‌خرم با بیان اینکه هفته ای که گذشت سالروز تاسیس شورای نگهبان قانون اساسی بود که آن را هم گرامی می‌داریم، گفت: در هفته گذشته مراسم تکریم و معارفه فرماندهان جدید ناحیه انتظامی لارستان برگزار شد که از زحمات جناب سرهنگ جوکار تقدیر و برای جناب سرهنگ رستمی آرزوی موفقیت داریم.

وی با ابراز تأسف از شنیدن ارتحال آیت الله شیخ علی موحد مدیر سابق حوزه های علمیه استان فارس و از شخصیت های خدوم و تاثیرگذار انقلابی پس از تحمل یک دوره بیماری به رحمت خدا رفتند، اضافه کرد: خبر دوم ناراحت‌کننده، خبر شهادت سردار اسلام شهید غیب‌پرور بود که پس از تحمل یک دوره رنج آثار شیمیایی که از دشمن بعثی و آلمان ها به یادگار مانده بود ایشان هم به فیض عظیم شهادت رسید.

ف ۱۱۰

 

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی
آخرین اخبار پربازدیدترین