یکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۲:۰۰ب.ظ
::آخرین مطلب 4 ساعت پیش | افراد آنلاین: 11

نقش ویژه خیرین در توسعه اماکن ورزشی شهرستان اوز

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان اوز گفت: با همیاری ویژه خیرین سرانه ورزشی اوز 1.595 مترمربع است و مجموعه‌ای از برنامه‌های عمرانی، فرهنگی و ورزشی در هفته تربیت‌بدنی با…

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان اوز گفت: با همیاری ویژه خیرین سرانه ورزشی اوز 1.595 مترمربع است و مجموعه‌ای از برنامه‌های عمرانی، فرهنگی و ورزشی در هفته تربیت‌بدنی با هدف ارتقای زیرساخت‌ها ، افزایش نشاط اجتماعی و تجلیل از قهرمانان در این شهرستان اجرا خواهد شد.

به گزارش میلاد لارستان به نقل از روابط عمومی و پایگاه خبری اداره کل ورزش و جوانان فارس، پیروز هاشم‌پور با اشاره به موقعیت جغرافیایی و ظرفیت‌های ورزشی شهرستان اوز گفت: شهرستان اوز با جمعیتی نزدیک به پنجاه هزار نفر و ۳۲ هیأت ورزشی فعال، در جنوب استان فارس واقع شده و توانسته عملکرد قابل توجهی در حوزه ورزش ارائه دهد.

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان اوز به محدودیت‌های اداری این واحد اشاره کرد و گفت : سالیان متمادی است ورزش و جوانان اوز به صورت نمایندگی فعالیت دارد و تبدیل این واحد به اداره جدی ترین خواسته ورزشکاران شهرستان اوز است .

پیروز هاشم‌پور تاکید کرد : بخش قابل توجهی از اماکن ورزشی این شهرستان با مشارکت خیرین نیک‌اندیش احداث شده است و همراهی این عزیزان در ساخت، تجهیز و نگهداری فضاهای ورزشی، نقش تعیین‌کننده‌ای در ارتقای زیرساخت‌های ورزش شهرستان داشته و موجب شده اوز با وجود محدودیت‌های اداری، به یکی از مناطق برخوردار استان فارس در حوزه ورزش تبدیل شود.

او ادامه داد : این مشارکت مردمی، الگویی موفق از هم‌افزایی اجتماعی است که زمینه‌ساز توسعه پایدار ورزش و افزایش نشاط عمومی در سطح شهرستان شده است.

این مقام مسئول با اشاره به برنامه های هفته تربیت بدنی در اوز بیان داشت : در هفته تربیت‌بدنی، پروژه چمن مصنوعی کوچک روستای کهنه با تکمیل نور افتتاح خواهد شد. همچنین پروژه‌های چمن مصنوعی بزرگ فیشور، چمن کوچک هود و سالن اختصاصی بانوان شهر اوز در حال احداث هستند که با جذب اعتبار مناسب، روند اجرایی آن‌ها تسریع خواهد شد.

هاشم‌پور پروژه‌های عمرانی بهره‌برداری‌شده در سال گذشته را برشمرد و اظهار کرد: بهره‌برداری از چمن مصنوعی کوچک روستای قلات، تعویض نورافکن‌های زمین چمن شهدای اوز، تکمیل نور سالن‌های ووشو و شهرک توحید، تجهیز سالن‌های شطرنج و کشتی و اختصاص صد تخته تاتامی به سالن ووشو از جمله اقدامات عمرانی انجام‌شده است.

وی با بیان اینکه اداره ورزش و جوانان اوز طی سال‌های ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۴ رتبه نخست ارزیابی عملکرد ادارات ورزش و جوانان استان را کسب کرده، افزود: این اداره در جشنواره شهید رجایی سال ۱۴۰۲ نیز به عنوان دستگاه اجرایی نمونه شهرستان معرفی شد.

رئیس اداره ورزش و جوانان اوز با اشاره به سرانه ورزشی شهرستان گفت: سرانه ورزشی اوز ۱.۵۹۵ مترمربع است و این شهرستان با ۹ سالن چندمنظوره، ۴ زمین چمن مصنوعی کوچک، ۳ زمین چمن طبیعی، استخر سرپوشیده، سالن‌های تخصصی و اماکن ورزشی متنوع، ظرفیت قابل توجهی برای توسعه ورزش دارد.

پیروز هاشم پور در ادامه به افتخارات ورزشی شهرستان طی یک‌سال اخیر اشاره کرد و گفت: کسب مدال‌های متعدد توسط ورزشکاران کاراته، تنیس روی میز، بسکتبال، پاراسایکلینگ، والیبال، فوتبال و فوتسال، کوهنوردی، بدنسازی و پرورش اندام، از جمله دستاوردهای مهم ورزشکاران اوز در میادین استانی و کشوری بوده است.

هاشم‌پور درباره برنامه‌های هفته تربیت‌بدنی سال ۱۴۰۴ گفت: همایش بزرگ پیاده‌روی همگانی در ۳۰ مهرماه، صعود کوهنوردان به یکی از قلل مرتفع کشور، مسابقات ایروبیک ژیمناستیک، دوچرخه‌سواری، کشتی، شنا، شطرنج دانش‌آموزی، فوتبال رده پایه و فوتسال بانوان و آقایان از جمله رویدادهای ورزشی این هفته خواهد بود.

وی در پایان به برنامه‌های فرهنگی این هفته اشاره کرد و افزود: برگزاری جلسه شورای تربیت‌بدنی و ورزش، تجلیل از نوجوانان بسکتبال اوز، تجلیل از پیشکسوتان ورزشی، برگزاری چهارمین ستاد ساماندهی جوانان، جشنواره فرهنگی ورزشی پارک بام بیدشهر و اجرای دوره‌های آموزشی از جمله برنامه‌های فرهنگی پیش‌بینی‌شده در شهرستان اوز است.

ف ۱۱۰

 

نوشته شده در تاریخ:سه شنبه ۰۱ مهر ۱۴۰۴ ساعت ۱۱:۳۸ب٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین