شنبه ۰۳ مرداد ۱۴۰۵ ساعت ۲:۳۴ق.ظ
::آخرین مطلب 4 ساعت پیش | افراد آنلاین: ...

اتمام عملیات اجرایی مرمت مخزن بتنی ۱۰ هزارمتر مکعبی شهر لار

مدیر امور آبفا لارستان از اتمام عملیات اجرایی مرمت مخزن بتنی ۱۰ هزارمتر مکعبی شهر لار با اعتبا ی بالغ بر ۲۵ میلیارد ریال خبر داد. به گزارش مبلاد لارستان…

مدیر امور آبفا لارستان از اتمام عملیات اجرایی مرمت مخزن بتنی ۱۰ هزارمتر مکعبی شهر لار با اعتبا ی بالغ بر ۲۵ میلیارد ریال خبر داد.

به گزارش مبلاد لارستان به نقل از روابط عمومی امور آبفا لارستان میرپور اظهار داشت: با توجه به فرسودگی دیواره بیرونی و داخلی مخزن ۱۰ هزار متر مکعبی شهر لار (واقع در پارک شهر لار) و نیاز ضروری به تعمیر و مرمت این مخزن، عملیات اجرایی آن شامل دیواره های بیرونی و داخلی با صرف اعتباری بالغ بر ۲۵ میلیارد ریال انجام پذیرفت.

وی افزود: در این اقدام، پس از تخلیه کامل مخزن، کاشت میلگرد جدید جداره‌های خارجی مخزن و بتن ریزی به‌صورت اصولی، آب بندی لایه های داخلی با استفاده از فناوری نانو صورت پذیرفت. ‌

مدیر امور آبفا لارستان تصریح کرد: بر همین اساس، در طی عملیات مرمت مخزن همزمان نیز شیر پروانه ای با سایز ۳۰۰ بر روی خط انتقال ورودی آب این مخزن نصب گردید که این اقدام نقش مؤثری در بهبود بهره برداری از این منبع را دارد.

وی ادامه داد: مطابق دستورالعمل‌های بهداشتی شستشوی اصولی صورت گرفت تا آب شرب توزیعی با بالاترین سطح استاندارد در اختیار اهالی شریف لارستان قرار گیرد.

میرپور خاطر نشان کرد: کلیه عملیات اجرایی طبق برنامه ریزی زمانبندی صورت پذیرفته به نحوی که آب آشامیدنی کلیه ساکنین شهر لار در طول عملیات اجرایی وصل بوده و هیچ گونه قطعی بابت اجرای این پروژه وجود نداشته است.

ف ۱۱۰

 

نوشته شده در تاریخ:پنجشنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۴ ساعت ۴:۱۰ب٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین