پنجشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۵ ساعت ۱۱:۴۱ب.ظ
::آخرین مطلب 6 ساعت پیش | افراد آنلاین: 3

از ثبت بیش از ۱۵۰ هزار مراجعه به اورژانس تا ارتقای شاخص اهدای عضو

مدیر امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی دانشکده علوم پزشکی لارستان گفت: در سالی که گذشت، مراکز درمانی ما پذیرای ۱۵۳ هزار و ۸۵۱ مراجعه‌کننده به بخش‌های اورژانس بوده‌اند. به…

مدیر امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی دانشکده علوم پزشکی لارستان گفت: در سالی که گذشت، مراکز درمانی ما پذیرای ۱۵۳ هزار و ۸۵۱ مراجعه‌کننده به بخش‌های اورژانس بوده‌اند.

به گزارش میلاد لارستان به نقل از وبدا لارستان؛ الهام هدایتی، در تشریح عملکرد سال ۱۴۰۴ این حوزه، از پویایی خدمات درمانی و ارتقای شاخص‌های حوزه‌ی سلامت در منطقه خبر داد.

وی با بیان اینکه در سالی که گذشت، مراکز درمانی ما با ایثار کادر درمان، پذیرای ۱۵۳ هزار و ۸۵۱ نفر مراجعه‌کننده به بخش‌های اورژانس بوده‌اند که نشان‌دهنده اعتماد مردم و آمادگی شبانه‌روزی این مراکز در نظارت مدیریت امور بیمارستانی است، تصریح کرد: در راستای سیاست‌های ابلاغی جوانی جمعیت، تعداد ۲،۲۶۸ مورد زایمان در سال ۱۴۰۴ به ثبت رسید.

مدیر امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی دانشکده علوم پزشکی لارستان خاطر نشان کرد: نکته حائز اهمیت، رویکرد دانشکده به زایمان‌های نوین است؛ به طوری که ۵۶۶ مورد از این زایمان‌ها با بهره‌گیری از روش‌های مدیریت درد (زایمان بی‌دردی) انجام شده است تا تجربه‌ای خوشایند برای مادران رقم بخورد.

هدایتی عنوان کرد: مطابق بررسی‌های کارشناسی، میانگین ضریب اشغال تخت در سال ۱۴۰۴، عدد ۵۴ درصد را به ثبت رسانده است که تحلیل این شاخص در مدیریت منابع و تعالی خدمات بالینی نقش بسزایی دارد.

وی با اشاره به اینکه یکی از افتخارات بزرگ حوزه درمان در سال ۱۴۰۴، ارتقای فرهنگ اهدای عضو در منطقه است، یادآور شد: در سال گذشته نسبت اهدای عضو به کل جمعیت به عدد ۳۲.۹ درصد رسید که نشان از ایثار همشهریان عزیز و تلاش تیم‌های تخصصی این حوزه دارد.

نوشته شده در تاریخ:چهارشنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۵ ساعت ۵:۲۴ب٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین