یکشنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۵ ساعت ۱۲:۱۸ب.ظ
::آخرین مطلب 4 ساعت پیش | افراد آنلاین: ...
پرچم لارستان بر بام ترکیه به اهتزاز درآمد

فتح قله آرارات توسط کوهنوردان لارستانی

به گزارش میلادلارستان ، شش نفر از اعضای گروه کوهنوردی آمادگی جسمانی لارستان، با صعودی موفق و مقتدرانه، قله آرارات، بام کشور ترکیه به ارتفاع ۵۱۳۷ متر را فتح کردند….

به گزارش میلادلارستان ، شش نفر از اعضای گروه کوهنوردی آمادگی جسمانی لارستان، با صعودی موفق و مقتدرانه، قله آرارات، بام کشور ترکیه به ارتفاع ۵۱۳۷ متر را فتح کردند.

این صعود در تاریخ ۱۹ مردادماه انجام شد و کوهنوردان لارستانی پس از طی مسیر و پشت سر گذاشتن شرایط دشوار ارتفاع، موفق شدند بر فراز قله آرارات ایستاده و افتخاری دیگر را برای جامعه ورزشی لارستان رقم بزنند.

اعضای تیم کوهنوردی آمادگی جسمانی لارستان در این صعود عبارت‌اند از: مهدی عسکرپور، مهدی ضیاپور، محمد اسماعیلی، محمدعلی کارگر، محمد مهر‌افروز، قدرت‌ا… شاه‌محمدی

فتح قله ۵۱۳۷ متری آرارات، یکی از صعودهای مهم برون‌مرزی کوهنوردان لارستانی به شمار می‌رود و بار دیگر توانمندی و آمادگی ورزشکاران این شهرستان را در عرصه کوهنوردی به نمایش گذاشت.

مدت زمان صعود به این قله سه روز بوده، که کوهنوردان لارستانی موفق شدند در مدت یک روز و نیم، این مسیر را طی کنند.

ن220

نوشته شده در تاریخ:یکشنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۵ ساعت ۱۱:۳۸ق٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین