دوشنبه ۰۲ شهریور ۱۴۰۵ ساعت ۲:۰۱ب.ظ
::آخرین مطلب 5 ساعت پیش | افراد آنلاین: ...

استاندار فارس: شهرهای شیراز، لارستان و لامرد برای منطقه آزاد پیشنهاد شده

  استاندار فارس در نشستی خبری اول شهریور ۱۴۰۵ به مناسبت هفته دولت گفت: برخی شهرستان لامرد را پیشنهاد می‌دهند، اما اهالی لار و نماینده آن، آقای دکتر بروجردی، معتقدند…

 

استاندار فارس در نشستی خبری اول شهریور ۱۴۰۵ به مناسبت هفته دولت گفت: برخی شهرستان لامرد را پیشنهاد می‌دهند، اما اهالی لار و نماینده آن، آقای دکتر بروجردی، معتقدند لارستان شرایط مناسب‌تری دارد.

به گزارش میلاد لارستان به نقل از خبرنگار ایرنا، حسینعلی امیری، استاندار فارس یکشنبه در نشست خبری خود ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر و تبریک هفته دولت، از افتتاح یک هزار و ۳۲۱ پروژه با اعتباری افزون بر ۷۱ هزار میلیارد تومان در این هفته خبر داد.

وی افزود: این در حالی است که در هفته دولت سال گذشته، یک هزار و ۶۶۲ پروژه زیرساختی و عمرانی با ۶۶ هزار میلیارد تومان اعتبار در استان فارس افتتاح شده بود که نشان‌دهنده‌ رشد هفت درصدی تعداد و ۵۵ درصدی ارزش پروژه‌ها نسبت به سه سال قبل است.

استاندار فارس با اشاره به توزیع این پروژه‌ها در سطح استان گفت: بیشترین تعداد پروژه‌های هفته دولت با ۱۵۱ پروژه مربوط به شهرستان شیراز است و پس از آن، لارستان با ۷۸ پروژه، قیر و کارزین با ۷۵ پروژه، داراب با ۶۱ پروژه و مرودشت با ۵۷ پروژه در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

استاندار فارس با اشاره به برنامه‌ریزی برای سفر رئیس‌جمهور به استان گفت: زمان دقیق این سفر هنوز مشخص نشده، اما فارس در نوبت میزبانی از رئیس‌جمهور قرار دارد.

استاندار فارس در بخش دیگری از سخنان خود درباره منطقه آزاد تجاری گفت: برخی شهرستان لامرد را پیشنهاد می‌دهند، درحالی‌که اهالی لار و نماینده آن، آقای دکتر بروجردی، معتقدند لارستان شرایط مناسب‌تری دارد.

امیری افزود: تعداد قابل‌توجهی از نمایندگان، بلکه اکثریت، بر این نظر هستند که خود شهر شیراز با محدوده‌ای جغرافیایی معین، گزینه بهتری برای منطقه آزاد است، اما در حال حاضر در مرحله کارشناسی قرار داریم.

وی بیان کرد: معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار، موضوع را با کارشناسان بررسی می‌کند؛ قرار بود دوشنبه‌ گذشته جلسه‌ای با وزیر اقتصاد برگزار شود، اما به دلیل برنامه‌های دولت، سفر استانی وزیر و نیز برنامه‌های هفته دولت، این نشست به‌تعویق افتاده است، لذا تاکنون به جمع‌بندی مشخصی در این زمینه دست نیافته‌ایم.

ف ۱۱۰

 

 

نوشته شده در تاریخ:دوشنبه ۰۲ شهریور ۱۴۰۵ ساعت ۱۲:۵۰ب٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین