یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ ساعت ۱۱:۲۴ب.ظ
::آخرین مطلب 5 ساعت پیش | افراد آنلاین: ...

بقایی: اخراج و تضییع حقوق ایرانیان در کشورهای خلیج فارس را با ابزار دیپلماتیک پیگیری می‌کنیم

  سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به گزارش‌های متعدد درباره لغو اقامت، اخراج، بازداشت و مصادره اموال برخی ایرانیان مقیم کشورهای حاشیه خلیج فارس گفت: وزارت امور خارجه خود…

 

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به گزارش‌های متعدد درباره لغو اقامت، اخراج، بازداشت و مصادره اموال برخی ایرانیان مقیم کشورهای حاشیه خلیج فارس گفت: وزارت امور خارجه خود را موظف به پیگیری حقوق ایرانیان در هر نقطه از جهان می‌داند و موضوع حقوق و دارایی‌های این افراد را از طریق دستگاه دیپلماسی و نمایندگی‌های ایران در این کشورها دنبال خواهد کرد.

به گزارش میلاد لارستان به نقل از رکنا، اسماعیل بقایی درخصوص اقامت و کسب و کار و دارایی‌های هم‌وطنان مقیم امارات، کویت و سایر کشورهای حاشیه خلیج فارس طی یک سال اخیر و جنگ چهل روزه و تدابیر وزارت امور خارجه در خصوص حقوق این افراد و دسترسی آن‌ها به اموال و دارایی‌هایشان گفت: وزارت امور خارجه خود را موظف به پیگیری حقوق اتباع ایرانی در هر کجای جهان می‌داند، این نکته مسئله جدی است و گزارش‌های مکرری دریافت کردیم از آزار و اذیت ایرانی‌هایی که سال‌ها و حتی چندین نسل در کشورهای حاشیه خلیج فارس اقامت داشته و کار کرده‌اند و در روند پیشرفت و آبادانی این کشورها سهیم بوده‌اند.

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: تعدادی از این هم‌وطنان متاسفانه در جریان جنگ تحمیلی اخیر مواجه شدند با برخوردهای کاملا ناموجه از سوی این کشورها و اموال آن‌ها مصادره و یا اقامتشان لغو شد و تعداد قابل توجهی از آن‌ها بدون هیچ دلیل و مبنایی بازداشت و یا آزار و اذیت شدند که این اقدامات ضد حقوق بشری است و خلاف اصل آینده‌نگری و همسایگی به شمار می‌رود.

وی تاکید کرد: این افراد کسانی بودند که نقش بسزایی در فرآیند آبادانی و توسعه این کشورها داشته‌اند و حقوق انسانی این افراد باید محترم شمرده شود و این موضوع قطعا توسط دستگاه دیپلماسی به جد مورد پیگیری قرار خواهد گرفت.
مراودات قدیمی مردم فارس با کشورهای حاشیه خلیج فارس

بقایی بیان کرد: اهالی استان فارس و به خصوصا ساکنان شهرستان‌های لامرد، مهر و لارستان از قدیم مراودات بسیاری با کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس داشته‌اند و روابط مردم با مردم بسیار خوب بوده است.

وی رابطه مردم با مردم را سرمایه‌ای برای کشورها دانست و گفت: مطالبه ما است که حقوق انسانی این افراد محترم شمرده شود و اموال و دارایی‌های آن‌ها باید مستندسازی و حفظ گردد.

سخنگوی وزارت امور خارجه خاطرنشان کرد: در سفر به شهرستان لامرد و جنوب استان فارس با تعدادی از این افراد گفت‌وگو داشتم که نمایندگی وزارت خارجه در شیراز و کشورهای حاشیه خلیج فارس پیگیر این موضوع خواهد بود و از ابزارهای مختلف برای جلوگیری از تضییع حق هم‌وطنان استفاده خواهد کرد.

ف ۱۱۰

 

نوشته شده در تاریخ:یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ ساعت ۱۰:۲۰ب٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین