با اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی ماه مبارک رمضان مقدار ۱۹۵ کیلو گرم مرغ فاسد در خنج معدوم شد. به گزارش میلادلارستان و به نقل از روابط عمومی اداره کل…
با اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی ماه مبارک رمضان مقدار ۱۹۵ کیلو گرم مرغ فاسد در خنج معدوم شد.
به گزارش میلادلارستان و به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان فارس، با اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی بر تهیه، تولید و عرضه فرآورده های خام دامی که از ابتدای ماه مبارک رمضان آغاز شده است در هفته اول اجرای این طرح مقدار ۱۹۵ کیلو گرم مرغ فاسد در شهرستان خنج معدوم شد.
به گفته کارشناسان اداره دامپزشکی خنج این مقدار مرغ که به علت کیفیت نامطلوب و شرایط نامناسب نگهداری و تولید، دچار فساد شده بود، توسط بازرسان دامپزشکی خنج کشف و با دستور مرجع قضائی و حضور نمایندگان قانونی ادارات مرتبط معدوم شد.
لازم به ذکر است؛ طرح تشدید نظارت بهداشتی بر تهیه، تولید و عرضه فرآورده های خام دامی تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.