شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۲:۵۹ب.ظ
::آخرین مطلب 1 ساعت پیش | افراد آنلاین: 1

امحاء 195 کیلو گرم مرغ فاسد در خنج

با اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی ماه مبارک رمضان مقدار ۱۹۵ کیلو گرم مرغ فاسد در خنج معدوم شد. به گزارش میلادلارستان و به نقل از روابط عمومی اداره کل…

با اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی ماه مبارک رمضان مقدار ۱۹۵ کیلو گرم مرغ فاسد در خنج معدوم شد.
به گزارش میلادلارستان و به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان فارس، با اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی بر تهیه، تولید و عرضه فرآورده های خام دامی که از ابتدای ماه مبارک رمضان آغاز شده است در هفته اول اجرای این طرح مقدار ۱۹۵ کیلو گرم مرغ فاسد در شهرستان خنج معدوم شد.

 IMG_0523

به گفته کارشناسان اداره دامپزشکی خنج این مقدار مرغ که به علت کیفیت نامطلوب و شرایط نامناسب نگهداری و تولید، دچار فساد شده بود، توسط بازرسان دامپزشکی خنج کشف و با دستور مرجع قضائی و حضور نمایندگان قانونی ادارات مرتبط معدوم شد.

IMG_05219

لازم به ذکر است؛ طرح تشدید نظارت بهداشتی بر تهیه، تولید و عرضه فرآورده های خام دامی تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.

نوشته شده در تاریخ:یکشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۷:۲۶ق٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین