یکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۱۱:۲۹
::آخرین مطلب 48 دقیقه پیش | افراد آنلاین: ...

فرماندار لارستان در کوچه پس کوچه های محله «کهویه»+عکس

میلاد لارستان: معاون استاندار و فرماندار ویژه لارستان به همراه چند تَن از مسئولین شهر لار از محله «کهویه» بازدید و در جریان مسائل و مشکلات این محله قدیمی و باسابقه قرار گرفتند.

معاون استاندار و فرماندار ویژه لارستان به همراه چند تَن از مسئولین شهر لار از محله «کهویه» بازدید و در جریان مسائل و مشکلات این محله قدیمی و باسابقه قرار گرفتند.

به گزارش میلاد لارستان؛ جلیل حسنی به همراه علی اصغر علیپور معاون برنامه ریزی و امور عمرانی خود، حاج آقا عمرانی رئیس شورای اسلامی شهر لار، نوازالله شریفی معاون عمرانی شهرداری و تعدادی از یاوران شورای محله کهویه به منظور بررسی مسائل و مشکلات مردم، از این محله بازدید به عمل آوردند.

ملایی رئیس یاوران شورای این محله ضمن خوش آمدگویی به فرماندار و هیأت همراه؛ مهمترین مشکلات اهالی این محل را اینگونه برشمرد:

1_ تسریع در شروع به کار زمین اهدایی خیرین به کمیته امداد امام خمینی(ره) یا در صورت عدم شروع به کار، باز پس گیری زمین و  عودت دادن آن به خیرین جهت استفاده در امور عام المنفعه

2_ پیگیری شبکه گذاری گاز  محله پائین (جنب مسجد امام حسن مجتبی”ع”)

3_ پیگیری جهت معرفی قسمتی از این محله بعنوان بافت فرسوده و تخصیص وام کم بهره جهت بازسازی خانه های فرسوده

4- دستور مساعدت جهت ساخت ورزشگاه در این محله با توجه به اینکه در صورت موافقت، زمین آن نیز توسط خیرین اهدا می شود.

5_ پیگیری جهت رفع مشکل فاضلاب و لایروبی کانال های ورودی شهر که  ازمشکلات عمده محله است و سالهاست که ساکنین محل از این وضعیت نابسامان رنج می برند.

6_ تخصیص اعتبار ویژه جهت احداث پارک سرداران

7_ تسریع در شروع به کار خیابان ورودی شهرک محمد رسول الله(ص)

8_ تعیین تکلیف زمین های شهرک محمد رسول الله (ص) و واگذاری این شهرک به شهرداری لار

9_ تعیین تکلیف مسیر رودخانه جنب شهرداری که با توجه به شروع فصل سرما و بارندگی، از حوادث و خطرات احتمالی پیشگیری شود.

فرماندار پس از بازدید و استماع مشکلات موجود، برای پیگیری و رفع مشکلات و معضلات موجود، قول مساعدت و همکاری را دادند.

larcity-01

larcity-02

larcity-03 larcity-04

larcity-05

خبرنگار: عشرت جهاندیده

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی
آخرین اخبار پربازدیدترین