یکی از بهترین شیوه هایی که می توان وقایع تاریخی و عینی را در ذهن کودکان، نوجوانان و جوانان و حتی بزرگسالان به تصویر کشیده و در ذهن حک نمود، استفاده از فیلمهایی است که در این خصوص تولید می شود.
یکی از بهترین شیوه هایی که می توان وقایع تاریخی و عینی را در ذهن کودکان، نوجوانان و جوانان و حتی بزرگسالان به تصویر کشیده و در ذهن حک نمود، استفاده از فیلمهایی است که در این خصوص تولید می شود. سریالهایی نظیر امام علی(ع)، تنهاترین سردار، ولایت عشق، مختارنامه، یوسف پیامبر، در خصوص تاریخ اسلام و نبز سریالهایی نظیر سربداران، کیمیا، معمای شاه و نیز فیلمهای سینمایی نظیر قلاده های طلا و یا مستندهای نظیر یزدان تفنگ ندارد و… در خصوص تاریخ ایران (که بسیاری دیگر از آنها را ذکر نکرده ایم) تنها بخش کوتاهی از تلاش های نویسندگان متعهد در خصوص به تصویر کشیدن وقایع تاریخی است.
در این میان دو فیلم سینمایی جدید که اخیرا اکران شده و یا مجوز اکران گرفته فیلمهای یتیم خانه ایران و امپراطور جهنم هستند که فیلم اول مدتی است بر روی پرده سینماهای کشور در حال اکران است و فیلم دوم که قرار بود در بخش مسابقه جشنواره فیلم فجر اکران شود اما به دلایلی به بخش دیگری منتقل شد. به هر روی تماشای این دو فیلم بسیار کاربردی خ خواهد بود.
میلادلارستان از مسئولان محترم اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی لارستان تقاضا دارد که اکران این دو فیلم را در لارستان نیز کلید بزنند. در ادامه خلاصه ای کلی از دو فیلم فوق الذکر را با هم مرور می کنیم:
یتیم خانه ایران
به دلیل سیطره جریانهای غربگرا بر تاریخنگاری در ایران، قحطی سال های ۱۲۹۵-۱۲۹۷ از تاریخ معاصر ایران اغلب به عمد توسط شبه روشنفکران و غربزدهها که بیشتر تحت هدایت اتاق های فکر انگلیس بود، سانسور میشد. به نظر می رسد همانند فجایع جنگ جهانی اول در ایران، که مملو از ظلم و ستم گری کشورهایی همچون انگلستان است، کم نباشد ولی به دلیل، عدم تعهد و در واقع وابستگی اغلب تاریخ نویسان به غرب، تحریف های عمده ای صورت گرفته است.
« مقایسه این هولوکاست ناشناخته و مظلوم ایرانی –نسل کشی ۹ میلیون ایرانی در بین سالهای ۱۲۹۵ تا ۱۲۹۷- با هولوکاست مشهور و جهانی شده صهیونیستها میتواند بسیار درخور توجه باشد زیرا آشکارا نشان میدهد که چگونه پیوند سیاست و قدرت با تاریخنگاری و تبلیغات و هنر میتواند از رهگذر جعل و دروغپردازی و بزرگنمایی، افسانه اغراقآمیز قتلعام ۶ میلیون یهودی توسط نازیهای آلمان در همان دوران جنگهای جهانی را به واقعیتی خدشهناپذیر و غیرقابل انکار در ذهن همه جهانیان و سند مظلومنمایی یک ملت مصنوعی برای اشغال سرزمین فلسطین به تلافی آن هولوکاست ادعایی بدل کند.»(۱)
یتیم خانه ایران این سانسور تاریخی در خصوص ایران را به تصویر می کشد.
امپراطور جهنم
فیلم سینمایی “امپراطور جهنم” از جمله پروژههای سینمای ایران در سالهای اخیر به شمار میرود که پاسخی به نیازهای منطقه ای و بینالمللی است. این فیلم به نقد عملکرد حکام آلسعود و فلسفه و چگونگی به وجود آمدن گروه داعش و دیگر گروههای تندرو و رادیکال اسلامی در اروپا و امریکا میپردازد.
این فیلم که کارگردانی آن را پرویز شیخ طادی انجام داده است نگاهی دارد به پشت پردههای«پیوند عربی- عبری» و همکاری صهیونیسم بینالملل و خاندان آلسعود. اثری که به ضرس قاطع میتوان گفت: نمونه آن را در سینمای منطقه نداریم.
منبع:(۱) دکتر روحالامین سعیدی -مشرق
چرا در لار سینما نداریم. این خیلی بد هست. در خیلی از شهرهای استان سینما ها فعال هستند. مثلا در کازرون ۲ سینمای فعال وجود دارد.
اینا خودشونو مسخره کردن . به این میگن سینما. همیشه تعطیل. همیشه خاموش. پول مفت دولت به جیبتون و فلان پدر مردم. اره؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
کدوم سینما؟؟؟؟!!!! مگه خبر نداری سینما ورشکسته شده و تعطیل. میلاد گزارشی تهیه کن که چرا تو این یک ماهه پخش فیلم تعطیل بود. تق اش در اومده.