میلاد لارستان: رئیس دانشکده علوم پزشکی لارستان با ابراز تأسف از انجام برخی پروژه های بدون مطالعه و غیرکارشناسی خیرساز در بعضی از مناطق لارستان، گفت: اقدامات خیرین در حوزه سلامت از طریق کمیته نیازسنجی مجمع خیرین سلامت لارستان صورت پذیرد.
رئیس دانشکده علوم پزشکی لارستان با ابراز تأسف از انجام برخی پروژه های بدون مطالعه و غیرکارشناسی خیرساز در بعضی از مناطق لارستان، گفت: اقدامات خیرین در حوزه سلامت از طریق کمیته نیازسنجی مجمع خیرین سلامت لارستان صورت پذیرد.
به گزارش میلاد لارستان؛ عاطفه رئوفی در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه مجمع خیرین سلامت در دانشکده علوم پزشکی لارستان در راستای هدفمند کردن پروژه های خیرساز تشکیل شده است، اظهار داشت: دانشگاه با اعلام نیازمندی های خود به این مجمع پس از رایزنی با خیرین سرمایه های این بزرگواران را به سمت و سویی کاربردی مثل احداث ساختمان دانشگاه، تجهیز آزمایشگاهها، خرید تجهیزات پزشکی، راه اندازی یک رشته جدید در دانشگاه و غیره هدایت می کند.
وی با بیان اینکه در دو سال اخیر بیش از ۱۲۰ پروژه عمرانی در نقاط مختلف شهرستان لارستان اجرا شده است، افزود: از این مقدار ۹۰ میلیارد تومان آن مربوط به کمک های خیرین بوده است که احداث بیمارستان دوم اوز با ۲۷ میلیارد تومان یکی از این پروژه هاست.
رئیس دانشکده علوم پزشکی لارستان با ابراز تأسف از انجام برخی پروژه های بدون مطالعه و غیرکارشناسی خیرساز در بعضی از مناطق لارستان، پیشنهاد داد: اقدامات خیرین در حوزه سلامت از طریق کمیته نیازسنجی مجمع خیرین سلامت لارستان صورت پذیرد.
رئوفی با ابراز خرسندی از رشد تصاعدی جذب متخصصین برای بیمارستانهای زیرپوشش دانشکده علوم پزشکی لارستان، تصریح کرد: در سال ۹۳، ۱۳ متخصص، در سال ۹۴، ۱۶ متخصص و در سال جاری ۲۵ متخصص وارد منطقه لارستان بزرگ شده اند که اینها برای مردم نقطه امید است.
رئیس دانشکده علوم پزشکی لارستان با بیان اینکه مسئولان این دانشکده از پزشکان بومی توقع بیشتری دارد، ادامه داد: برای منافع مردم می بایست از منفعت شخصی عبور کرد.
سلام
کدام متخصص متاسفانه در لار یک متخصص ارتوپدی وجود نداره و مسیولین هیچ کاری نمی کنن ظاهرا منفعت بعضی ها در اینه که متخصص ارتوپدی نداشته باشیم
سلام لطفا به بعضی از پزشکان که فقط فکرشون رفتن به آمریکاست بگین به داد مردم برسن …
خوب شد که راه آمریکا هم بسته شد.