یکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۴:۰۹
::آخرین مطلب 1 ساعت پیش | افراد آنلاین: ...
با افتتاح مسیر لار به ایستگاه راه آهن زاهد محمود:

مسیر ریلی لارستان به مرکز ایران هموار شد

با افتتاح مسیر لار به ایستگاه راه آهن زاهد محمود حدفاصل درز و سایبان تا راه آهن مسیر ریلی لارستان به مرکز ایران هموار شد.

با افتتاح مسیر لار به ایستگاه راه آهن زاهد محمود حدفاصل درز و سایبان تا راه آهن مسیر ریلی لارستان به مرکز ایران هموار شد.

به گزارش میلادلارستان به نقل از روابط عمومی اداره کل راه وشهرسازی لارستان ، همزمان با دهه مبارک فجر باحضور  شادمانی مدیریت راهداری اداره کل راه وشهرسازی لارستان، علی پور معاونت فرمانداری ویژه لارستان، موحدی رییس شورای شهر لارستان و  طالبی رییس اداره راه وشهرسازی لارستان مسیر لار به ایستگاه راه آهن زاهد محمود افتتاح شد .

شادمانی در آیین افتتاح این پروژه با بیان اینکه : با ساخت این جاده ی ارتباطی ،فاصله لارستان به بزرگراه سیرجان – بندرعباس به 210 کیلومتر رسیده و بیش از 100 کیلومتر کاهش مسیر در این محور خواهیم داشت، افزود : برای تردد به سمت استان اصفهان ، یزد و کرمان با کاهش چشمگیری از زمان ، مصرف انرژی و ضریب ایمنی بالا مواجه خواهیم شد .

وی رونق و پیشرفت منطقه ی درز و سایبان را از دیگر مزایای این طرح عنوان کرد و گفت : مردم لارستان به راحتی می توانند از ایستگاه راه آهن زاهد محمود استفاده نمایند .

شادمانی با اشاره به اینکه : هم اکنون در ایستگاه راه آهن زاهد محمود قطار اصفهان و تهران در این ایستگاه دقایقی توقف داشته و با پایان یافتن عملیات راهسازی در این محور شرایط هماهنگی با مدیرکل راه آهن هرمزگان که شخصا در مراسم شروع به فعالیت این جاده حضور داشته ، جهت توقف قطار مشهد دراین ایستگاه نیز میسر خواهد شد .

مدیریت راهداری اداره کل راه وشهرسازی لارستان خاطرنشان کرد : برای تکمیل و بهره برداری کامل تر ، ساخت 5 کیومتر دیگر درحوزه سرزمینی اداره کل راه و شهرسازی هرمزگان در دستور کار است و بحمدلله با پیگیری و زحمات جهادی مدیر کل راه و شهرسازی لارستان این مهم به اتمام رسید و تلاش ها برای تکمیل آبنما به طول 300 کیلومتر از سمت مسئولان در دست پیگیری است .

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

One Response to “مسیر ریلی لارستان به مرکز ایران هموار شد”

  1. روح الله گفت:

    خیلی دوره … کاری کنید حداکثر نیم ساعت بیشتر راه نباشه

نظر سنجی
آخرین اخبار پربازدیدترین