میلاد لارستان: برداشت محصولات جالیزی خارج از فصل از نیمه دوم فروردین ماه آغاز شده و تا اواخر اردیبهشت ادامه دارد.
برداشت محصولات جالیزی خارج از فصل از نیمه دوم فروردین ماه آغاز شده و تا اواخر اردیبهشت ادامه دارد.
به گزارش میلاد لارستان به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، مدیرجهادکشاورزی شهرستان خنج گفت:برداشت محصولات جالیزی خارج از فصل شامل خیار سبز ، کدو ، شمام ، طالبی ، هندوانه ، گوجه فرنگی و بادمجان از سطح ۱۹۵۰ هکتار آغاز شد.
بستان اسلامی افزود: پیش بینی می شود از صد هزارتن محصول در این شهرستان برداشت و به بازار مصرف داخلی وخارج از کشور عرضه شود.
وی با بیان اینکه شهرستان خنج بعنوان قطب تولید محصولات جالیزی خارج از فصل در استان محسوب می شود گفت: مناطق کورده ،فیدویه ،گرمشت باغان ، سیف آباد ، کورکی و حیمه شهر خنج از مناطق عمده کشت محصولات جالیزی در این شهرستان است.