میلاد لارستان: مرکز انتقال خون لارستان یکی از مراکز فعال استان فارس است که ۶ شهرستان و ۹ بیمارستان را تحت پوشش دارد به همین دلیل نیاز به افزایش اهدای خون و تیمهای سیار در آن بیش از دیگر مراکز اهمیت دارد.
مرکز انتقال خون لارستان یکی از مراکز فعال استان فارس است که ۶ شهرستان و ۹ بیمارستان را تحت پوشش دارد به همین دلیل نیاز به افزایش اهدای خون و تیمهای سیار در آن بیش از دیگر مراکز اهمیت دارد.
به گزارش میلاد لارستان به نقل از خبرگزاری تسنیم، تقویم روی میز خبر از آمدن یک مهمانی دارد، مهمانی که با همه دورهمیهایی که میشناسیم، متفاوت است. در این مهمانی هر کس سعی میکند خود را بیشتر شبیه صاحبخانه کند. کرامت و بخشندگی صاحبخانه در این مهمانی زبانزد است و به همین دلیل آنان که رفته رفته خود را برای این مهمانی آماده میکنند، روشهای مختلفی برای بخشندگی امتحان میکنند.
اهدای خون یکی از سنتهای حسنه در ماه مبارک رمضان است، به همین دلیل هر سال با نزدیک شدن این ماه ساعت کاری مراکز انتقال خون نیز افزایش مییابد یا بر تیمهای سیار انتقال خون افزوده میشود.
مرکز انتقال خون لارستان یکی از مراکز فعال استان فارس است که ۶ شهرستان و ۹ بیمارستان را تحت پوشش دارد به همین دلیل نیاز به افزایش اهدای خون و تیمهای سیار در آن بیش از دیگر مراکز اهمیت دارد.
حسام یکی از شهروندان شهر لار است که به گفته خودش به واسطه انجام کاری به مرکز انتقال خون لار رفته بوده است. براساس گفتههای وی تختهای اهدا خون مرکز خالی بود و برخی از کارکنان این مرکز از کمبود ذخایر خونی این مرکز سخن میگفتند.
وی معتقد است که مردم برای اهدای خون نباید منتظر بیانیه و درخواست مسئولان باشند یا اینکه به خواهش خانواده بیماران اقدام کنند بلکه با صرف ۱۰ دقیقه وقت میتوانند به زندگی و نجات دیگران کمک کنند.
محمدرضا خرمبخت، رئیس مرکز انتقال خون لارستان از پوشش حدود ۷۰۰ هزار نفری این مرکز خبر داد که شامل شهرستانهای بستک استان هرمزگان، لارستان، لامرد، گراش، خنج و مُهر استان فارس میشود و علاوه بر این ۳ مرکز تالاسمی نیز از خدمات این مرکز استفاده میکنند.
به گفته وی در صورتی که پزشک و تجهیزات لازم تامین شود، میتوان تیمهای سیار را برای پوشش روستاها و بخشها افزایش داد و هر چند در حال حاضر کمبود خون در این مرکز وجود ندارد اما به دلیل استفاده مراکز درمانی از فرآوردههای خونی نظیر پلاکت خون نیاز به افزایش تیمهای سیار احساس میشود.
«۳ مرکز تالاسمی از خون و فرآوردههای خونی مرکز انتقال خون لارستان استفاده میکنند که به صورت میانگین در هفته ۲۰۰ تا ۲۵۰ نفر مبتلا به تالاسمی را پوشش میدهد» این را خرمبخت میگوید و معتقد است اگر مردم به صورت مستمر برای اهدای خون مراجعه کنند میتوان بدون هیچ مشکلی نیاز این بیماران را تامین کرد.
یکی دیگر از دلایلی که رئیس مرکز انتقال خون لارستان برای حضور مستمر مردم عنوان میکند تصادفات جادهای و افزایش عملهای جراحی در بیمارستانهای تحت پوشش است. به گفته وی در حال حاضر ۱۵ هزار واحد در سال در مرکز لارستان خون اهدا میشود که باید افزایش یابد.
خرمبخت از نیاز به همه گروههای خونی سخن میگوید اما بر اهدا گروههای خونی منفی تاکید میکند چراکه به گفته وی مرکز انتقال خون لارستان در گروه خونی منفی کمبود دارد.
اي کاش همين مرکز به مرکز انتقال خون جنوب فارس تغيير نام پيدا ميکرد
چرا نماينده محترم مرکز انتقال خون لارستان را به جنوب فارس ارتقا نمي دهد ،اين مرکز چندين شهرستان جنوبي فارس و هرمزگان را تحت پوشش دارد