مدیر هماهنگی و ترویج جهاد کشاورزی فارس از این سایتهای الگویی ترویجی به عنوان مدارس مزرعهای یاد کرد و گفت: در استان فارس بیش از ۳۴۵ سایت الگویی ترویجی وجود…
مدیر هماهنگی و ترویج جهاد کشاورزی فارس از این سایتهای الگویی ترویجی به عنوان مدارس مزرعهای یاد کرد و گفت: در استان فارس بیش از ۳۴۵ سایت الگویی ترویجی وجود دارد که پایگاهی برای آموزش و اطلاع دهی به بهرهبرداران است.
به گزارش ميلادلارستان به نقل از تسنيم ، برای محقق کردن بهتر اهداف ترویج در بخش کشاورزی، سازمان جهاد کشاورزی فارس اقدام به ایجاد نظام نوین ترویج کرده است که از سه رکن پهنهبندی عرصههای کشاورزی، تجهیز مراکز جهاد کشاورزی و شبکه دانش تشکیل شده است.
حمیدرضا ابراهیمی، مدیر هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی فارس درباره این موضوع اظهار داشت: تلاش همه جانبه در زمینه مدیریت شبکه دانش و اطلاع به بهرهبرداران با شیوههای متعدد استان فارس را در رتبه برتر کشور جای داده است. استفاده از رسانههای انبوه و ارائه یک برنامه آموزشی تلویزیونی و سه برنامه رادیویی به طور متوسط در هفته، برگزاری بالغ بر ۱۸۴ هزار نفر روز آموزش در قالب کلاس، کارگاه، بازدید و دورههای مهارتی در سال ۹۶ و ایجاد بیشترین سایتهای الگویی ترویجی در سطح استان فارس از جمله فعالیتهایی است که فارس را در رتبه بالای آموزش کشاورزی قرار داده است.
مدیر هماهنگی و ترویج فارس از این سایتهای الگویی ترویجی به عنوان مدارس مزرعهای یاد کرد که پایگاههایی برای آموزش بهرهبرداران کشاورزی در مزرعه است. در استان فارس بیش از ۳۴۵ سایت الگویی ترویجی وجود دارد که در زمینههای مختلف در عرصههای استان فارس پایگاهی برای آموزش و اطلاع دهی به بهرهبرداران است.
در مزارع یا باغ بهرهبردارانی که عملکرد مطلوبی داشتهاند آموزش و ترویج به صورت عملی اتفاق میافتد تا هم بهرهبرداران دیگر به این باغ یا مزرعه موفق دعوت شوند و آموزش ببینند و هم اطلاعاتی به خود بهرهبردار داده شود. ابراهیمی گفت: در زمینه ترویج اقدامات بسیاری انجام شده اما در این زمینه هنوز جای بسیاری برای کار وجود دارد.
مدیر هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی فارس به تعداد بالای بهرهبرداران در فارس اشاره کرد و گفت: هر یک از این بهرهبرداران مخاطب برنامههای ترویجی در زمینههای مختلف هستند و نیاز به آموزش و اطلاعرسانی دارند.
ساماندهی و تجهیز مراکز جهاد کشاورزی از دیگر ارکان نظام نوین ترویج استان فارس است که ابراهیمی آن را پایگاه ارتباط میان بهرهبرداران بخش کشاورزی و سازمان جهاد کشاورزی استان میداند. همچنین در زمینه پهنهبندی به عنوان یکی دیگر از ارکان این نظام ترویجی، استان فارس به ۶۱۰ پهنه به لحاظ جغرافیایی تقسیم شده است و در هر یک از این پهنهها یک متخصص به عنوان مروج پاسخگوی نیازهای بهرهبرداران است و در این زمینه مسئولیت دار