حدود ۲ هزار نفر از خادمان امام حسین (ع) در ایام تاسوعا و عاشورا در ۲۰ آشپزخانه در لارستان کار پخت ۱۷۰ تن غذای نذری را انجام دادند. به گزارش…
حدود ۲ هزار نفر از خادمان امام حسین (ع) در ایام تاسوعا و عاشورا در ۲۰ آشپزخانه در لارستان کار پخت ۱۷۰ تن غذای نذری را انجام دادند.
به گزارش میلادلارستان به نقل از خبرگزاری صداو سیما غذای نذری پس از بسته بندی در ظهر تاسوعا و عاشورا بین دستههای سینه زنی توزیع شد.
با پخت این مقدار غذای نذری حدود ۸۰ هزار نفر از عزاداران امام حسین (ع) از آن بهره مند شدند.