به گزارش میلاد لارستان ناصر دلخوش از شهرستان گراش به عنوان یکی از کاندیداهای یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در روز ۱۲ آذرماه با حضور در ستاد انتخابات واقع در…
به گزارش میلاد لارستان ناصر دلخوش از شهرستان گراش به عنوان یکی از کاندیداهای یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در روز ۱۲ آذرماه با حضور در ستاد انتخابات واقع در فرمانداری ویژه لارستان اقدام به نام نویسی کرد.
این داوطلب پس از ثبت نام با حضور در جمع خبرنگاران به سوالات آنها پاسخ داد. ناصر دلخوش متولد ۱۳۶۴ شهرستان گراش با مدرک کارشناسی ارشد مدیریت سیستم های اطلاعاتی است و در حال حاضر دانشجوی دکترای جامعه شناسی سیاسی است. وی سابقه فعالیت در مدیر مسئول نشریه گراش انقلابی، مسئول مجمع جهادی شهرستان گراش و نماینده استان فارس در کشور در این عرصه، عضو شورای اجرایی هلال احمر استان فارس و رئیس شورای اجرایی جمعیت هلال احمر شهرستان گراش، فعالیت های فرهنگی در حوزه های قرآنی، مطبوعاتی و رسانه ای را در کارنامه خود دارد. وی هم اکنون در دانشکده علوم پزشکی گراش مشغول به خدمت است.
عملکرد مجلس کنونی بر وفق نظرم نیست
این کاندیدا علت حضور خود در کارزار انتخابات را تشکیل مجلس کارامد انقلابی دانست و افزود: با توجه به عملکرد مجلس کنونی که بر وفق نظر این حقیر نیست، تصمیم گرفتم در عرصه انتخابات با هدف تشکیل مجلس انقلابی براساس فرموده حضرت امام(ره) که مجلس در رأس امور است، بتوانم به مردم و جامعه خدمت کنم.
دلخوش با بیان اینکه برنامه های خود را در سه سطح ملی، استانی و منطقه ای ترسیم کرده است، ادامه داد: استفاده از ظرفیتهای موجود منطقه به منظور ارتقاء توسعه پایدار و ایجاد وحدت بین ظرفیت های موجود و تفکرهای مختلف، استفاده از آب خلیج فارس برای توسعه کشاورزی منطقه و در سطح ملی خواستار تشکیل یک مجلس انقلابی و کارآمد هستیم که بتواند نقش خودش را به طور درست و به موقع ایفا کند.
هیچ وابستگی به جناح های سیاسی ندارم
وی با تأکید بر اینکه هیچ وابستگی به جناح های سیاسی ندارد، خاطر نشان کرد: بنده خود را یک انقلابی-حزب اللهی معرفی می کنم و هر شخص و گروهی که تفکر انقلابی داشته باشد، از هر جناحی با ما همفکر است و می توانیم به هم افزایی برسیم.
نامزد یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوال پایگاه خبری «گریشنا» از گراش درخصوص رسیدن به اجماع در این شهرستان بین نامزدها، گفت: نظر ما در این انتخابات فراتر از شهرستان گراش است.
بدون اجماع امکان رأی آوری کاندیدای گراشی کاهش می یابد
وی با اشاره به اینکه اگر اجماع در شهرستان گراش رخ ندهد، امکان رأی آوری کاندیدای گراشی بسیار کاهش خواهد یافت، ادامه داد: همه به این قضیه واقفند و نیاز به اجماع بین کاندیداهاست که برای دستیابی به اجماع نیازمند همفکری است چراکه در غیر این صورت امکان موفقیت کاندیدای گراشی کاهش می یابد.
دلخوش راهکار دستیابی به اجماع در گراش را رأی و نظر کاندیداها دانست و افزود: بنده در این راستا گام هایی برداشته ام و با تعدادی از کاندیداها صحبت کرده ام و در برخوردهای روزمره گفت و گوهایی در این زمینه صورت گرفته است اما تاکنون نتیجه ای حاصل نشده است.
این داوطلب شرکت در انتخابات یازدهمین دوره نمایندگی مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: ما خود را خادم مردم می دانیم و به ان افتخار می کنیم و انتظار داریم آحاد مردم به ما رأی دهند و به نظرم همفکرانم می توانند به عنوان هوادران نام برد ولی از بنده خود را خادم هر فرد، گروه، تفکر و جناحی می دانم.
وی آخرین کتاب مورد مطالعه خود را «آناتومی جامعه» معرفی کرد و ادامه داد: شعار انتخاباتی بنده «تفکر انقلابی، مدیریت جهادی» است.
با FATF مخالفم
دلخوش در پاسخ به واژگان نیز گفت:
نظر شما درخصوص چند همسری: مخالفم
نظر شما درباره اعتراضات به گرانی بنزین: اعتراضات حق مردم است اما باید در مقابل سوء استفاده از آن هوشیار بود و صف مردم از آشوبگران در اغتشاشات اخیر مسلما جداست.
گرانی بنزین: روش اجرای ان در این شرایط سخت اقتصادی نامناسب بود اما اگر قانونی وجود دارد باید به نحوی اجرا شود که به جامعه شوک وارد نکند.
FATF: مخالفم
استان لارستان: من با تقسیمات استان فارس موافقم اما این استان در جنوب فارس باید نظر همه بخشها و شهرستانهای زیرمجموعه آن در نظر گرفته شود و در بحث اسم و مرکزیت ان برای من مهم است اما تقسیم شدن استان فارس به چند استان یک امر معقولی است
نحوه اطلاع شما از اخبار منطقه: به دلیل آنکه مدیر مسئول رسانه هستم از رسانه های مختلف پیگیر می شوم.
اشتغالزایی واجب تر است یا استان شدن؟: اشتغالزایی خیلی تأثیرگذار برای کاهش بیکاری است اما استان شدن می تواند زمینه ساز اشتغال شود ولی در زمان کنونی رونق تولید مهمتر است.
ف ۱۱۰
[…] بارها در مصاحبه های خود با خبرگزاری ها (آفتاب لارستان ،میلاد لارستان، گریشنا ، گراش انقلابی) که از گرایش سیاسی او پرسیده […]
[…] بارها در مصاحبه های خود با خبرگزاری ها (آفتاب لارستان ،میلاد لارستان، گریشنا ، گراش انقلابی) که از گرایش سیاسی او پرسیده […]
استاني شدن انتخابات براي نمايندگي مردم در مجلس شوراي اسلامي ايران اشتباه محض است چون با اين طرح فقط مردم مراكز استانها درمجلس شوراي اسلامي ايران نماينده خواهند داشت و مردم بقيه شهرستان های غير از مردم ساكن در مراكز استان ها در كشور نماينده درمجلس شوراي اسلامي ایران نخواهند داشت البته تاكنون نيز فقط مردم شهرستان لار در مجلس شورای اسلامی ایران نماينده داشته اند و مردم شهرستان هاي خنج و اوز و گراش فاقد نماينده ای درمجلس شوراي اسلامي بوده اند كار صحيح اين است كه بدون توجه به جمعيت و مذهب و دین اكثريت مردم ساكن در هر شهرستان به مردم هر شهرستان يك نماينده در مجلس شوراي اسلامي ایران اختصاص دهند تا مردم هر شهرستانی در کشور نماینده ای واقعی در مجلس شورای اسلامی ایران داشته باشند.