یکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۷:۱۴
::آخرین مطلب 2 ساعت پیش | افراد آنلاین: ...

برگزاري دوره آموزشي طبخ آبزيان در لارستان

دو دوره آموزشي طبخ آبزيان به مناسبت ايام دهه فجر در لارستان برگزار گرديد. اين دوره آموزشي با هدف آشنايي با خواص و اهميت مصرف آبزيان در سبد غذايي و روش…

دو دوره آموزشي طبخ آبزيان به مناسبت ايام دهه فجر در لارستان برگزار گرديد. اين دوره آموزشي با هدف آشنايي با خواص و اهميت مصرف آبزيان در سبد غذايي و روش هاي طبخ در دو محل مركز مشاركت هاي زنان نيكوكار لار و تعاوني توليد بلغان برگزار گرديد. عاليه سادات رفعت حقيقي كارشناس مركز خدمات و جهاد كشاورزي حومه با اشاره به اينكه يكي از بهترين راهكارهاي افزايش سرانه مصرف ماهي، آشنايي بانوان با روش هاي متنوع طبخ آبزيان است افزود: به منظور آشنايي بيشتر بانوان با فوايد گوشت ماهي و فراگيري روش هاي مختلف طبخ آبزيان دو دوره آموزشي برگزار شد. در اين كارگاه آموزشي روش هاي مختلف طبخ آبزيان شامل: اقيانوسيه ، گراتن ماهي، ناگت ماهي ، اسنك ماهي به صورت عملي آموزش داده شد.

لازم به ذكر است در اين دوره هاي آموزشي 50 نفر شركت داشته اند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی
آخرین اخبار پربازدیدترین