جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۱۱:۲۰ب.ظ
::آخرین مطلب 4 ساعت پیش | افراد آنلاین: 3

برگزاري دوره آموزشي طبخ آبزيان در لارستان

دو دوره آموزشي طبخ آبزيان به مناسبت ايام دهه فجر در لارستان برگزار گرديد. اين دوره آموزشي با هدف آشنايي با خواص و اهميت مصرف آبزيان در سبد غذايي و روش…

دو دوره آموزشي طبخ آبزيان به مناسبت ايام دهه فجر در لارستان برگزار گرديد. اين دوره آموزشي با هدف آشنايي با خواص و اهميت مصرف آبزيان در سبد غذايي و روش هاي طبخ در دو محل مركز مشاركت هاي زنان نيكوكار لار و تعاوني توليد بلغان برگزار گرديد. عاليه سادات رفعت حقيقي كارشناس مركز خدمات و جهاد كشاورزي حومه با اشاره به اينكه يكي از بهترين راهكارهاي افزايش سرانه مصرف ماهي، آشنايي بانوان با روش هاي متنوع طبخ آبزيان است افزود: به منظور آشنايي بيشتر بانوان با فوايد گوشت ماهي و فراگيري روش هاي مختلف طبخ آبزيان دو دوره آموزشي برگزار شد. در اين كارگاه آموزشي روش هاي مختلف طبخ آبزيان شامل: اقيانوسيه ، گراتن ماهي، ناگت ماهي ، اسنك ماهي به صورت عملي آموزش داده شد.

لازم به ذكر است در اين دوره هاي آموزشي ۵۰ نفر شركت داشته اند.

نوشته شده در تاریخ:دوشنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۳۲ب٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین