دو دوره آموزشي طبخ آبزيان به مناسبت ايام دهه فجر در لارستان برگزار گرديد. اين دوره آموزشي با هدف آشنايي با خواص و اهميت مصرف آبزيان در سبد غذايي و روش…
دو دوره آموزشي طبخ آبزيان به مناسبت ايام دهه فجر در لارستان برگزار گرديد. اين دوره آموزشي با هدف آشنايي با خواص و اهميت مصرف آبزيان در سبد غذايي و روش هاي طبخ در دو محل مركز مشاركت هاي زنان نيكوكار لار و تعاوني توليد بلغان برگزار گرديد. عاليه سادات رفعت حقيقي كارشناس مركز خدمات و جهاد كشاورزي حومه با اشاره به اينكه يكي از بهترين راهكارهاي افزايش سرانه مصرف ماهي، آشنايي بانوان با روش هاي متنوع طبخ آبزيان است افزود: به منظور آشنايي بيشتر بانوان با فوايد گوشت ماهي و فراگيري روش هاي مختلف طبخ آبزيان دو دوره آموزشي برگزار شد. در اين كارگاه آموزشي روش هاي مختلف طبخ آبزيان شامل: اقيانوسيه ، گراتن ماهي، ناگت ماهي ، اسنك ماهي به صورت عملي آموزش داده شد.
لازم به ذكر است در اين دوره هاي آموزشي ۵۰ نفر شركت داشته اند.