کارشناس مركز جهاد كشاورزي حومه لارستان از ايجاد طرح الگويي مصرف ريز مغذي و قارچ كش در منطقه صحراي نيمه لارستان خبر داد. به گزارش میلاد لارستان به نقل از…
کارشناس مركز جهاد كشاورزي حومه لارستان از ايجاد طرح الگويي مصرف ريز مغذي و قارچ كش در منطقه صحراي نيمه لارستان خبر داد.
به گزارش میلاد لارستان به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی لارستان، عالیه سادات رفعت حقیقی بيان كرد: استفاده از بذور گواهی شده ارقام پرمحصول و جدید همچون سارنگ ، تغییر آرایش کشت به روش کشت كف جوي در اراضي شور و كشت مكانيزه با هدف كاهش ميزان مصرف بذر تا حدود ٢٥٠ كيلو گرم در هكتار از جمله اقدامات انجام شده در سايت جهت افزايش عملكرد مي باشد.
به گفته وی در اين طرح افزايش عملكرد محصول با انجام يك سلسله اقدامات فني از جمله : آزمون خاک و تغذیه بهینه، محلول پاشی تلفیقی ریز مغذی ها با قارچ کش، مبارزه اصولی با عوامل خسارتزا به ویژه علف های هرز، بیماری ها و آفات صورت مي پذيرد.
رفعت حقيقي عنوان كرد: تامين امنيت غذايي كشور، وظيفه ملي كارشناسان و بهره برداران بخش كشاورزي است از اين رو برنامه ريزي ها و فعاليت هاي انجام شده در راستاي افزايش عملكرد و درآمد كشاورز انجام مي گيرد.