یکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۱۰:۱۲
::آخرین مطلب 2 ساعت پیش | افراد آنلاین: ...

مدیرکل راه لارستان وضعیت احداث راه روستایی و بین‌شهری را بررسی کرد

مدیرکل راه لارستان وضعیت احداث راه روستایی و بین‌شهری را بررسی کرد. به گزارش میلاد لارستان به نقل از روابط عمو‌می اداره کل راه و‌شهرسازی لارستان ، همزمان با ضایعه…

مدیرکل راه لارستان وضعیت احداث راه روستایی و بین‌شهری را بررسی کرد.

به گزارش میلاد لارستان به نقل از روابط عمو‌می اداره کل راه و‌شهرسازی لارستان ، همزمان با ضایعه ی دردناک شهادت ریاست محترم جمهور و همراهان گرانقدرشان مسیر خدمت و راه شهید رییسی عزیز با خدمت صادقانه به مردم ادامه دارد و *مدیرکل راه و شهرسازی لارستان به اتفاق مهندس سلیمانی سرپرست مدیریت راهداری این اداره و فرهام رستمی سرپرست اداره راه و شهرسازی شهرستان لارستان از پروژه های شهرستان لارستان و بخش مرکزی لارستان بازدید کرد.

راه روستایی زاهد محمود -اوه به طول ۲ کیلومتر با ۹ عدد پل و ۵ عدد آبنما ، که جمعا ۱۴ دستگاه ابنیه فنی در این مسیر احداث شده ، بزودی اجرای عملیات آسفالت در این محور شروع خواهد شد و تکمیل ۵ کیلومتر از این مسیر در سال جاری در دستور کار اداره کل راه و‌ شهرسازی لارستان قرار دارد.

بازدید از ابنیه فنی و آبنمای لوله ای ۲۲۰ متری علی آباد زاهد محمود و دستور شروع به کار ادامه ی مراحل احداث این ابنیه فنی از هفته جدید ، از جمله دستورات مدیرکل بود که در این بازدید میدانی صادر شد و مقرر شد تا پایان سال ابنیه فنی جاده دسترسی به علی آباد هم به اتمام برسد.

در ادامه بازدید از اجرای عملیات روکش آسفالت محور درز وسایبان به طول ۵ کیلومتر ، تکمیل روشنایی تقاطع ها در محور درز وسایبان و نیز تکمیل احداث رمپ ورودی و خروجی روستاهای محور درزوسایبان از دیگر پروژه هایی بود که از سوی مدیرکل رصد شد و دستور داد ۲۰ کیلومتر روکش آسفالت حفاظتی و ۱۰ کیلومتر دیگر روکش آسفالت تا پایان سال جاری در محور درزو سایبان و نیز اجرای مطالعات گردنه ی بیخویه و رفع نقاط حادثه خیز آن از سوی اداره راه و شهرسازی لارستان و معاونت راهداری اداره کل مقدمات انجام آن هر چه سریعتر فراهم شود.

همچنین راه ارتباطی چاه نهر -فدامی به طول ۳۰ کیلومتر که پیش از این ۱۰ کیلومتر از آن اجرایی شده است و فقط ۵ کیلومتر از آن باقی مانده است و ١٥ کیلومتر از این مسیر نیز در حوزه اداره کل راه و شهرسازی فارس است. ۲/۵ کیلومتر دیگر زیرسازی و آسفالت در آن انجام شده و ادامه مسیر به طول ۱/۵ کیلومتر درحال تکمیل زیرسازی است به پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصد رسیده و آماده شروع عملیات آسفالت می باشد و در هفته ی دولت به بهره بردای خواهد رسید و مابقی مسیر هم در ادامه تکمیل خواهد شد.

سپس مدیرکل راه و شهرسازی لارستان از مراحل تکمیل احداث رفوژ میانی محور لار – بستک ( ورودی شهر خور ) که با مشارکت نیک اندیش بزرگوار در باند رفت جاده لار – بستک به طول ۲ کیلومتر تکمیل شده و هم اکنون مراحل اجرایی باند برگشت به همراه تعریض یک دهانه پل در حال انجام است ، به صورت میدانی بازدید نمود و دستور داد مکاتبات و‌ رایزنی لازم با سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای برای اجرای روشنایی طولی در این مسیر صورت گیرد .

شایان ذکر است حضور در کارگاه پیمانکاران محور لار – بندرعباس جهت بررسی آخرین وضعیت پروژه های راهسازی در این محور از دیگر برنامه های مدیرکل و همراهان بود و تاکید شد پیمانکاران مستقر اقدامات لازم برای بهره برداری از ۱۰ کیلومتر ابتدایی و ۱۰ کیلومتر سوم را تا پایان سال در اولویت زمانبندی کاری قرار دهند .

در پایان ضمن بازدید از بلوار منتهی به فرودگاه آیت الله آیت اللهی لارستان مقرر شد تا پایان سال عملیات بهسازی این بلوار هم از سوی اداره کل راه و شهرسازی لارستان انجام شود و ساماندهی ورودی شهر لطیفی هم طبق دستور مدیرکل در برنامه اجرایی این اداره کل قرار خواهد گرفت.

ف ۱۱۰

 

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی
آخرین اخبار پربازدیدترین