یکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۶:۴۲
::آخرین مطلب 1 ساعت پیش | افراد آنلاین: ...

کاهش ساعت کار اداره‌های فارس از شنبه تا پایان هفته جاری

  ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های فارس در هفته پیش رو از شنبه سی ام تیر تا چهارشنبه سوم مرداد به علت ماندگاری گرمای هوا تغییر کرد. محسن نعمتی…

 

ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های فارس در هفته پیش رو از شنبه سی ام تیر تا چهارشنبه سوم مرداد به علت ماندگاری گرمای هوا تغییر کرد.

محسن نعمتی معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری فارس اظهار کرد: به علت ماندگاری گرمای هوا، ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های استان در هفته پیش رو از شنبه سی ام تیر تا چهارشنبه سوم مرداد تغییر کرد.

او افزود: با استناد به مصوبه کارگروه مدیریت مصرف انرژی استان و تایید استاندار فارس، ساعت کار همه دستگاه‌های اجرایی استان (موسسات عمومی دولتی و غیردولتی و بانک‌ها) از روز شنبه سی ام تیر تا چهارشنبه سوم مرداد از ساعت ۶ صبح تا ۱۲ تعیین شده است.

او افزود: همه کارکنان دستگاه‌ها از ساعت ۱۲ تا ۱۳ هم به صورت دورکاری و طبق مقررات آن، به ارائه فعالیت می‌پردازند و مدیران دستگاه‌های اجرایی موظف هستند نسبت به برنامه ریزی و نظارت بر دورکاری کارکنان، اقدام کنند.

نعمتی گفت: بیمارستان‌ها، مراکز امدادی و اتفاقات، خدمات امداد جاده‌ای، مراکز خدمات بهداشتی و درمانی، اورژانس، بخش‌های عملیاتی و دارای نوبت کاری، آتش نشانی و مراکز انتظامی، بخش عملیاتی خدمات پست و تأمین کالا‌های ضروری، باید طبق روال قبل ارائه خدمت کنند.

ف ۱۱۰

 

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

One Response to “کاهش ساعت کار اداره‌های فارس از شنبه تا پایان هفته جاری”

  1. ناشناس گفت:

    اگر تمامی ادارات لار از جمله فرمانداری همه روزه تعطیل باشن به نفع مردم میباشد و حداقل برق مصرف نمی کنند و مردم خوب میدانند که بود و نبود مسولان فرقی به حال مردم نمی کند . واقعا باید تاسف خورد

نظر سنجی
آخرین اخبار پربازدیدترین