جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۵:۰۱ب.ظ
::آخرین مطلب 4 ساعت پیش | افراد آنلاین: 3

آغاز رسمی عملیات احداث راه‌های دسترسی به طرفین تونل شهدای خلیج فارس

پروژه احداث راه‌های دسترسی به طرفین تونل شهدای خلیج فارس (بالنگستان) رسماً آغاز شد. به گزارش میلاد لارستان به نقل از روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی لارستان، همزمان…

پروژه احداث راه‌های دسترسی به طرفین تونل شهدای خلیج فارس (بالنگستان) رسماً آغاز شد.

به گزارش میلاد لارستان به نقل از روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی لارستان، همزمان با هفته ی دولت ، آیین رسمی آغاز عملیات اجرایی احداث راه‌های دسترسی طرفین تونل شهدای خلیج فارس (بالنگستان) با حضور دکتر انصاری، سرپرست معاونت توسعه و مدیریت منابع استانداری فارس، مهندس سجاد میرزایی مدیرکل راه و شهرسازی لارستان، حجت الاسلام والمسلمین بخشایش پور امام جمعه شهرستان گراش ، میرزایی فرماندار شهرستان گراش و دیگر مسئولان و اهالی منطقه برگزار شد.

در این مراسم مهندس میرزایی ضمن قدردانی از حضور مسئولان استانی و شهرستانی گزارشی از روند این پروژه ارائه کرد و گفت : عملیات اجرایی احداث تونل شهدای خلیج فارس ( بالنگستان) تاکنون بیش از ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است. بخش لاینینگ (جداره‌سازی داخلی تونل) نیز از چند ماه پیش آغاز شده و اکنون حدود ۵۰ درصد پیشرفت دارد. با وجود محدودیت‌های اعتباری، پروژه به لطف خداوند و تلاش شبانه‌روزی عوامل اجرایی و مدیریتی، تاکنون بدون وقفه و تعطیلی ادامه یافته است.

میرزایی با اشاره به ضرورت تکمیل راه‌های دسترسی به دو طرف تونل، گفت: ورودی و خروجی تونل نیازمند مسیرهای دسترسی مناسب و ایمن است. در همین راستا پروژه احداث راه دسترسی آن به طول ۵ کیلومتر ۳۵۷ متر با اعتباری بالغ بر ۳۰۰ میلیارد تومان به پیمانکار واگذار شده است. این پروژه شامل ساخت ۱۷ دستگاه ابنیه فنی و سازه‌ای است و از لحاظ حجم و اهمیت، یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های عمرانی منطقه به‌شمار می‌رود.

وی افزود:پروژه‌ای در سال‌های گذشته برای مسیرهای دسترسی تعریف شده بود که متأسفانه نیمه‌تمام ماند و دیگر اعتباری برای آن اختصاص نیافت. اما با تعریف پروژه‌ای جدید و اختصاص اعتبار، امروز شاهد آغاز رسمی این عملیات هستیم.

میرزایی تاکید کرد : پیمانکار پروژه قول داده است که با تجهیز کارگاه در روزهای آینده عملیات اجرایی را به‌صورت رسمی آغاز کند. برنامه‌ریزی اولیه برای اجرای این پروژه در مدت ۱۸ ماه انجام شده و امیدواریم با همکاری همه‌جانبه شاهد بهره‌برداری از آن در سریع‌ترین زمان ممکن باشیم.

مدیرکل راه و شهرسازی لارستان خاطر نشان کرد : تونل شهدای خلیج فارس (بالنگستان) به طول ۸۶۰ متر یکی از پروژه‌های حیاتی در مسیر ارتباطی شهرستان‌های لارستان، گراش، خنج، اوز ، لامرد ، مهر و سایر مناطق جنوبی استان فارس به‌شمار می‌رود و تکمیل این پروژه به‌ویژه راه‌های دسترسی به آن یکی از اولویت‌های راهبردی در توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل منطقه محسوب می‌شود.

ف ۱۱۰

 

نوشته شده در تاریخ:چهارشنبه ۰۵ شهریور ۱۴۰۴ ساعت ۹:۰۳ق٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین