جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۵:۲۲ب.ظ
::آخرین مطلب 4 ساعت پیش | افراد آنلاین: 6

تولید روزانه ۲۵۰۰ قرص نان سنتی در نانکده ارسلان لارستان

روزانه حدود 2 هزار و 500 قرص انواع نان های محلی شامل؛ تپ تپی، بالاتوه، شلشلو، باتو، نی ننی، نان گندم کامل و نان جو بصورت روزانه در نانکده ارسلان…

روزانه حدود 2 هزار و 500 قرص انواع نان های محلی شامل؛ تپ تپی، بالاتوه، شلشلو، باتو، نی ننی، نان گندم کامل و نان جو بصورت روزانه در نانکده ارسلان لارستان پخت می شود.

به گزارش میلاد لارستان به نقل از روابط عمومی فرمانداری ویژه لارستان، مختار عباسی فرماندار ویژه لارستان به همراه مسعود شجاعی معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری، اصغر فرودی شهردار لار و اعضا کارگروه آرد و نان لارستان، از واحد تولیدی نانکده ارسلان لارستان بازدید کرد.

در این واحد تولیدی که 15 نفر از بانوان مشغول به کارند، انواع نان های محلی شامل تپ تپی، بالاتوه، شلشلو، باتو، نی ننی، نان گندم کامل و نان جو بصورت روزانه پخت می شود.

نانکده ارسلان لارستان از سال 1399 راه اندازی شده و کنار مرکز مشارکت زنان نیکوکار شهر لار قرار دارد و 730 متر مربع مساحت و 350 متر مربع زیربنا دارد و روزانه حدود 2 هزار و 500 قرص انواع نان های محلی تولید می کند.

در این بازدید همچنین ابوطالب رویینا مدیر نانکده هم حضور داشت و توضیحات لازم را ارائه کرد.

فرماندار همچنین دقایقی به بررسی مسائل و مشکلات این واحدتولیدی نیز پرداخت.

مختار عباسی در پایان از حاج ابوطالب رویینا مدیر واحد تولیدی نانکده ارسلان لار و جمعی از بانوانی که در جشنواره ملی نان در استان کرمان شرکت کرده بودند، با اهدا لوح سپاس و هدایایی تجلیل کرد.

ف ۱۱۰

 

نوشته شده در تاریخ:پنجشنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ ساعت ۸:۵۱ق٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین