چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۱۰:۵۳
::آخرین مطلب 2 ساعت پیش | افراد آنلاین: ...

واکنش مدیریت شهری لار به پیش‌بینی بارندگی‌های پیش رو

    در پی هشدار سازمان هواشناسی مبنی بر وقوع بارندگی در استان فارس از بعدازظهر پنج‌شنبه تا روز جمعه، شهردار لار با حضور میدانی در سطح شهر، نقاط آبگیر…

 

 

در پی هشدار سازمان هواشناسی مبنی بر وقوع بارندگی در استان فارس از بعدازظهر پنج‌شنبه تا روز جمعه، شهردار لار با حضور میدانی در سطح شهر، نقاط آبگیر را مورد بررسی قرار داد و بر رعایت نکات ایمنی از سوی شهروندان تأکید کرد.

به گزارش میلاد لارستان به نقل از روابط عمومی شهرداری لار؛ در پی هشدار سازمان هواشناسی درباره فعالیت سامانه بارشی در استان فارس از “بعدازظهر روز پنج‌شنبه تا جمعه پیش‌رو”، اصغر فرودی شهردار لار، پس از بارندگی‌های اخیر، با حضور در سطح شهر از نقاط مستعد آبگرفتگی بازدید کرد.

شهردار لار در این بازدید میدانی، ضمن ارزیابی وضعیت معابر و کانال‌های دفع آب‌های سطحی، دستورات و توصیه‌های لازم را به معاونان و کارشناسان شهرداری به‌منظور تسریع در رفع مشکلات احتمالی و آمادگی کامل نیروهای خدمات شهری صادر کرد.

وی با تأکید بر پیشگیری از بروز خسارات احتمالی ناشی از بارندگی، از شهروندان خواست هشدارهای ایمنی را جدی بگیرند و همکاری لازم را با مدیریت شهری داشته باشند.

اصغر فرودی در ادامه، نکات ایمنی را به شهروندان یادآور شد و گفت: شهروندان از تردد غیرضروری در معابر و خیابان‌هایی که سابقه آبگرفتگی دارند، خودداری کنند.

از پارک خودرو در حاشیه مسیل‌ها، کانال‌های دفع آب‌های سطحی و نقاط کم‌ارتفاع شهر جداً پرهیز شود.

کسبه و ساکنان معابر اصلی نسبت به ایمن‌سازی ورودی مغازه‌ها و منازل خود اقدام کنند.

در زمان بارندگی از نزدیک شدن کودکان به مسیرهای آب‌های سطحی و کانال‌ها جلوگیری شود.

در صورت مشاهده آبگرفتگی یا انسداد مسیرهای دفع آب، موضوع در اسرع وقت به سامانه‌های ارتباطی شهرداری (١٢۵ و ١٣٧) اطلاع داده شود.

شهردار لار در پایان با اشاره به آماده‌باش کامل نیروهای شهرداری تأکید کرد: مدیریت شهری با تمام توان در کنار شهروندان است و با همکاری و رعایت نکات ایمنی می‌توان از بروز حوادث احتمالی جلوگیری کرد.

ف ۱۱۰

 

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی
آخرین اخبار پربازدیدترین