سه شنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۵ ساعت ۱۲:۲۹ق.ظ
::آخرین مطلب 4 ساعت پیش | افراد آنلاین: ...

تخصیص ۳۰ میلیارد تومان اعتبار برای آبرسانی محمله خنج با پیگیری بروجردی

  نماینده مردم لارستان، خنج، گراش، اوز و جویم در مجلس، با پیگیری‌های مستمر موفق به تأمین نخستین بخش اعتبار موردنیاز برای تکمیل پروژه آبرسانی بخش محمله شهرستان خنج شد….

 

نماینده مردم لارستان، خنج، گراش، اوز و جویم در مجلس، با پیگیری‌های مستمر موفق به تأمین نخستین بخش اعتبار موردنیاز برای تکمیل پروژه آبرسانی بخش محمله شهرستان خنج شد.

به گزارش میلاد لارستان به نقل از روابط عمومی دفتر علاءالدین بروجردی؛ در پی پیگیری‌های نماینده مردم لارستان، خنج، گراش، اوز و جویم در مجلس شورای اسلامی، نخستین بخش از اعتبار موردنیاز برای تکمیل پروژه آبرسانی بخش محمله شهرستان خنج تأمین شد.

بر اساس اعلام مدیر نظارت بر طرح‌های عمرانی مناطق نفت‌خیز، با تصویب هیئت‌مدیره شرکت ملی نفت ایران، مبلغ ۳۰۰ میلیارد ریال معادل ۳۰ میلیارد تومان از محل مسئولیت‌های اجتماعی وزارت نفت برای کمک به تکمیل این پروژه اختصاص یافته است.

بر اساس نامه ابلاغی، این اعتبار پس از طی فرآیندهای قانونی و متناسب با پیشرفت فیزیکی پروژه در اختیار دستگاه اجرایی قرار خواهد گرفت.

اختصاص این اعتبار، گام نخست برای تأمین منابع موردنیاز یکی از پروژه‌های مهم و زیربنایی بخش محمله است؛ پروژه‌ای که تکمیل آن می‌تواند نقش مهمی در ارتقای زیرساخت آبرسانی منطقه داشته باشد.

ف ۱۱۰

 

نوشته شده در تاریخ:دوشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۵ ساعت ۱۱:۳۴ب٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین