سه شنبه ۰۳ شهریور ۱۴۰۵ ساعت ۲:۱۹ق.ظ
::آخرین مطلب 4 ساعت پیش | افراد آنلاین: ...

پنجمین کتابخانه عمومی خنج با حضور استاندار فارس به بهره برداری رسید

پنجمین کتابخانه عمومی خنج با حضور استاندار فارس به بهره برداری رسید. به گزارش میلاد لارستان به نقل از ایکنا، حسینعلی امیری، استاندار فارس در مراسم افتتاح کتابخانه عمومی شیخ…

پنجمین کتابخانه عمومی خنج با حضور استاندار فارس به بهره برداری رسید.

به گزارش میلاد لارستان به نقل از ایکنا، حسینعلی امیری، استاندار فارس در مراسم افتتاح کتابخانه عمومی شیخ عبدالرزاق ابونجمی که همزمان با هفته دولت انجام شد، با تأکید بر اهمیت توسعه فضاهای فرهنگی و کتابخانه‌ای، گفت: ایجاد مراکز علمی و فرهنگی از جنس باقیات صالحات است و آثاری که منشأ خیر و دانایی برای جامعه باشند، سرمایه‌ای ماندگار برای انسان به شمار می‌آیند.

وی با اشاره به تأکید رئیس‌جمهور بر موضوع کتاب و کتابخوانی در دولت چهاردهم اظهار کرد: با توجه به پیشینه تمدنی استان فارس، ارتقای وضعیت کتابخانه‌ها و توسعه زیرساخت‌های فرهنگی در استان با جدیت دنبال می‌شود.

امیری افزود: خوشبختانه در دولت چهاردهم تعداد قابل توجهی از کتابخانه‌های استان فارس به نتیجه رسیده و مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.

استاندار فارس با اشاره به روند توسعه زیرساخت‌های کتابخانه‌ای استان در دولت چهاردهم اظهار کرد: از ابتدای فعالیت دولت وفاق ملی تاکنون، ۱۳ کتابخانه عمومی ثابت افتتاح شده است که این کتابخانه دوازدهمین و کتابخانه هماشهر سپیدان سیزدهمین کتابخانه خواهد بود که در همین هفته به بهره‌برداری می‌رسد.

نماینده عالی دولت در استان فارس ادامه داد: همچنین ۹ کتابخانه مشارکتی و ۱۶ سالن مطالعه خصوصی نیز به ظرفیت‌های مطالعاتی استان افزوده شده‌ است.

وی با اشاره به افتتاح کتابخانه عبدالرزاق ابونجمی و نیت خیرخواهانه عبدالصمد ابونجمی فرزند گفت: این مجموعه با همت یک خیر فرهنگی و با دغدغه ترویج فرهنگ، دانش و دانایی ایجاد شده است که قابل تقدیر و تحسین و باقیات صالحاتی برای این نیک‌اندیشان خواهد بود.

یادآور می‌شود، کتابخانه عمومی شیخ عبدالرزاق ابونجمی؛ اولین طرح از ۱۳۲۱ پروژه عمرانی، رفاهی، اقتصادی و خدماتی فارس، در سفر استاندار به شهرستان خنج به بهره‌برداری رسید.

ف ۱۱۰

 

نوشته شده در تاریخ:سه شنبه ۰۳ شهریور ۱۴۰۵ ساعت ۱:۴۶ق٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین